Kamisama ​Kiss 25. (Kamisama Hajimemashita 25.) 5 csillagozás

Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 25. Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 25.

When Nanami inherits a shrine, it comes with divine powers and a hot fox spirit!

Nanami Momozono is alone and homeless after her dad skips town to evade his gambling debts and the debt collectors kick her out of her apartment. So when a man she's just saved from a dog offers her his home, she jumps at the opportunity. But it turns out that his place is a shrine, and Nanami has unwittingly taken over his job as a local deity!

Nanami and Tomoe are getting ready to leave Mikage shrine and join the human world for good. Nanami has even been accepted to a junior college in the child development department! But while she thought she was ready to retire as kamisama, it turns out that Nanami is going to lose a lot more than just her ability to use spells—she won’t be able to see anyone from the spirit world again! Is the price for being human too high?

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2017
208 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421593821 · Illusztrálta: Julietta Suzuki
>!
VIZ Media, San Francisco, 2017
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421598482 · Fordította: Tomo Kimura

Kedvencelte 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

schesztiஐ P>!
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 25.

Amikor Emma lányom kért, hogy nézzem meg vele az animét, fogalmam sem volt, hogy ez lesz belőle. :))) Már a sorozaton is jókat kuncogtam, de utána, hogy elkezdtem összegyűjteni a mangákat, nem is tudom megszámolni, hányszor vidított fel, hányszor éreztem, hogy ez a kis mese a lapokon keresztül egészen a lelkemig hatol, és meghat és megnevettet és folyamatosan örömet okoz. ♡

Nagyon vártam és nagyon féltem tőle, hogy egyszer csak a végére érek, hogy el kell búcsúznom ezektől a tüneményes szereplőktől, ettől a hihetetlenül bájos történettől.

A 25. részt egy különleges kiadásban vettem meg, amihez a szépséges lezáráson túl egy külön kis könyvecskében egy extra fejezet (10 évvel később), még több csodaszép rajz, érdekességek és egy interjú is található Juliettával. :)
De nem, ettől sem lett könnyebb elengedni ezt a történetet. :) :(

Egy biztos: még sokszor el fogok bújni a Mikage shrine-ban, ha bánt a világ vagy ha csak egyszerűen valami nagyon édesre vágyok. :)

** újraolvasás után **

Ezt a kötetet kb végigbőgtem. Mindig nehéz egy sorozat végén búcsút venni a szereplőktől, ez nem lett könnyebb a második alkalommal sem, és tudom, hogy nem lesz az a következő újraolvasás alkalmával sem.
Ez a lezárás pedig annyira csodaszépre sikeredett, hogy külön hálás vagyok érte. ♡♡
Tomoe, Nanami, Mizuki, Kurama, Himemiko, Kota, Ami és mind-mind az összes többi szereplő mindig a szívemben maradnak, és még sokszor el fogom olvasni a történetüket.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Matsuri Hino: Vampire Knight 7.
Aya Shouoto: Kiss of the Rose Princess 2.
Mizuho Kusanagi: Yona of the Dawn 18.
Matsuri Hino: Vampire Knight – Memories 5.
Aya Shouoto: He's My Only Vampire 5.
Yumi Tamura: Basara 1.
Matsuri Hino: Captive Hearts 1.
Sorata Akiduki: Snow White with the Red Hair 3.
Yuu Watase: Ceres 2. – Yuhi