Sajtok ​enciklopédiája 0 csillagozás

Juliet Harbutt: Sajtok enciklopédiája

Ezt ​a végtelenül sokféle ízű és textúrájú élelmiszert, a sajtot, évszázadok óta készítik, és az emberi táplálkozás létfontosságú eleme világszerte. Klasszikus sajtokat fedezhetünk fel utazásaink során, de egyre többször kóstolhatjuk oket itthoni szaküzletekben és szupermarketekben is. A sajtkészítés hagyományos módszerei újjáéledésének és a hosszú időre háttérbe szorult, ritka szarvasmarhafajták újbóli tartásának köszönhetően egyre többféle sajtot ízlelhetünk meg és élvezhetünk. Kiválasztani a megfelelő sajtot bizonyos konyhai felhasználásra nehéz feladat – a Sajtok enciklopédiája első része arról szolgál nélkülözhetetlen információkkal, hogy mire ügyeljünk sajtvásárláskor; hogyan válasszuk ki az ideális sajtot sütéshez-főzéshez és közvetlen fogyasztáshoz; hogyan tároljuk és szolgáljuk Felbecsülhetetlen értékű rész foglalkozik a tökéletes sajttál összeállításával, szakértői tanácsokat kapunk arra nézve, hogy milyen sajthoz milyen bort kínáljunk. Ezt a világ klasszikus és modern… (tovább)

>!
Glória, Budapest, 2006
256 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639283568 · Fordította: Gálvölgyi Judit
>!
Glória, Budapest, 2006
256 oldal · ISBN: 9789639382565

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Sajtok kézikönyve
Pozsa Panni: DIY: Házi sajtkészítés – Kézműves sajtok
Christian Teubner: Sajtok nagy könyve
Alexander Ettl: Sajtok világa
Jochen G. Bielefeld: Sajtok zsebkönyve
Ute Paul-Prössler: Sajtok
Pierre-Olivier Lenormand: Sajtok
Vitalij Lvovics Begunov: Sajtok könyve
Lesley Mackley – Sallie Morris: Fűszerenciklopédia
Hans W. Kothe: Gombák kézikönyve