101 ​fürdőszoba 3 csillagozás

Julie Savill: 101 fürdőszoba

Fürdőszobánk terveit valószínűleg éppúgy meghatározzák a hely adottságai, mint a rendelkezésünkre álló pénzösszeg. A régebben épült ingatlanokban, melyek mellékhelyisége nem a lakásban volt, alkalomadtán egy-egy hálószobát áldoztak fel, hogy fényűzően tágas fürdőt teremtsenek – a legszertelenebb esetekben szófával, kanapéval berendezve. Többségünk számára azonban ez a lehetőség csak álmainkban létezik, míg a valóságban a modern otthonok sokkal kisebb léptékű fürdőszobáival küszködünk, melyeknek egy nyüzsgő család összes igényét kell kielégítenünk. A BBC Good Homes magazinjának 101 fürdőszoba című praktikus kézikönyvéből hozzájuthatunk azokhoz az ötletekhez és tanácsokhoz, amelyre szükségünk lehet fürdőszobánk átalakításához. Minden egyes fürdőszobát egész oldalas színes fotó illusztrál, amit a BBC Good Homes magazin csapatának információi, továbbá szakmai titkai kísérnek az adott stílus egyes részleteiről. Egyben van tehát minden, ami egy ízléses fürdőszoba kialakításához szükséges.

>!
Alexandra, Pécs, 2006
224 oldal · ISBN: 9633696143 · Fordította: Búza Virág

Kiemelt értékelések

>!
konyvolvaso
Julie Savill: 101 fürdőszoba

Többféle fürdőszoba megmutatásra került a könyvben de valami hiányzik mégis nekem.
Az a fő gond, hogy tőlünk idegen stílusúak, nem a mi világunkhoz közeliek, amiket szívesen néznék vagy megvalósítanék saját otthonomban. Fürdő falára nem való tapéta és faburkolat és a padlóra sem tennék fát hanem csempét és járólapot.
Fürdőszoba felújításhoz szerettem volna ötleteket nyerni de inkább maradnak a barkácsáruházak, a neten fellelhető minták. Láttam már tervező szoftvereket de valószinű azt egyes gyártók termékének forgalmazására használják ami nem a hétköznapi megvalosításra használandó fel.

>!
deardurr
Julie Savill: 101 fürdőszoba

Arra számítottam, hogy fürdőszoba berendezési ötletek lesznek ebben a könyvben, vagy legalább ötletet ad, de itt komplett szobák voltak.
Persze ez az én hibám, hogy 1. nem tudok ötletet meríteni ebből, 2. másra számítok, mint ami.
Azért még persze nézegetem, amíg nem kell visszavinni a könyvtárba.

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Somlai Tibor: Távol és közel
Bán András: A lakás romantikája
S. Nagy Katalin: „Pompázik fénnyel a ház…”
Szilvásy Judit: Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy sikeresebb életért!
Antonovics Géza: Fürdőszobák
Molnár Sándor – Várkonyi Gábor (szerk.): Nagy parkettakönyv
P. Farkas Zsuzsa – Pandula András: Akadálymentes házak, lakások
Fajcsák Györgyi: Az örömök kertje
Acsay Judit – Szegő György: Lakó-tér-kép
Csörgő Anikó – Csigó László: A fürdőszoba