A ​szex fogságában 16 csillagozás

Julie Mine: A szex fogságában

Döbbenetes erejű, izgalmas önéletrajzi regény egy vérbeli hazai örömlány tollából. Hiteles a kép a rejtélyes, örök „szakma” titokzatos és izgalmas világáról. Az írónő elképesztő őszinteséggel tárja az olvasó elé a profi örömszerzés legrejtettebb trükkjeit, megismerhetjük hihetetlenül kalandos életét, miközben világossá válik, hogy ez a regény egy érzékeny, szeretetre éhes fiatal hölgy vallomása egy félresiklott életről. Értékét külön emeli, hogy elsőként felvállalta, meg merte, és remekül meg is tudta írni a valódi kurtizánok őrülten izgalmas, de egyben hazug, szomorú világát.

>!
Duna International, Budapest, 2006
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639684228

Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

prostituált


Most olvassa 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Carmilla >!
Julie Mine: A szex fogságában

Ezt tényleg egy prostituált írhatta – mert k…. rossz! Haha. Grétsy László sírva fakadna, ha látná, mit művel ez a hölgy az édes anyanyelvünkkel! De ha esetleg még túl is teszed magad rajta, hogy sokszor az alany az állítmánnyal nincs összeegyeztetve, és inkább magára a történetre fókuszálsz, hát abban sem lelhetsz sok örömet… Az erotikusnak szánt leíró részek egész egyszerűen komikusak, nevetésre ingerlőek, és bár a könyv címében szerepel a titok szó, amivel manapság bármilyen szemetet könnyedén el lehet adni, elárulom, hogy semmi olyat nem fogsz megtudni belőle, amit ne tudtál volna már előtte is. Persze, meghökkentő csavar akad egy-kettő, mert komoly ellentmondásba kerül saját magával a szerző, mikor pl. a 95. oldalon kijelenti, hogy spoiler
Azért az ilyen mondatokért már érdemes volt elolvasni, mint pl.:
„…baromi izgató tud lenni, ha az ember kefélés közben nézheti a partnerének átszellemült fejszerkezetét, mielőtt szétélvezi az agyát.”
„…a jacuzzi be volt idomítva” (???)
„…látták rajtam, milyen változáson ment végbe az életem, viszonylag rövid idő alatt.”
„Egyre megbabonázva nézegettem, azután ő is észrevett, de úgy tűnt, különösebb jelentőséget nem fordított személyemnek.” stb. Ezeken mindig jól mulattam.

Szimirza P>!
Julie Mine: A szex fogságában

Sokkal jobb volt, mint amire számítottam :) Könnyen és gyorsan olvasható, a rajzok csak dobnak a könyv hangulatán. Jó kis történet a prostitúció hullámvasútjáról, izgalmas és veszélyes kalandokról.

Zakkant_Tudós>!
Julie Mine: A szex fogságában

Érdekes könyv a prostitúció szépségeiről és buktatóiról, sok pikáns jelenettel fűszerezve. Életszagú. Nekem bejött, néhány fejezetet leszámítva.

Szanya>!
Julie Mine: A szex fogságában

Azt hiszem, erre mondják azt, hogy egyszer elolvasós könyv. A borító nagyon retró, a sztori is elég „régies", simán játszodhatna a ’90-es években is, ezért kizártnak tartom, hogy a kézirat tényleg 2006-os lenne. A megfogalmazás bugyuta, a nyelvtan csapnivaló, de legalább pont emiatt gyorsan olvasható a könyv – a műfaj igényességét nélkülöző, realisztikusan unalmas kurtizáregénynek elmegy. A magyar valóságot némileg mondjuk hűen tükrözheti az ellentmondásokban amúgy gazdag könyv, de hogy a sztorik több mint fele kitalált, légbőlkapott az is biztos. Egy unalmas délutánra tehát megfelel a könyv – főleg a Szepesi Niki féle remekmű olvasása után- , bár hogy őszinte legyek a sztereotípiák helyett inkább egy közismert mondás jutott eszembe: Aki k@nak megy, ne sírjon, ha b@ák.

szolnoki>!
Julie Mine: A szex fogságában

Nekem nagyon tetszett a könyv. Jól olvasható, szép tiszta olajozott mondatok, csúszik az ember szeme előtt, kicsit nedves is, de jó kalandos regény. Igazi női kerek szavak és mondatok, őszinte történet, jó a humora, sokat nevettem rajta. Nem tudom ki lehet a szerző, de azért én is meglátogatnám…:) Néhány dolgot nem értek: ha degeszre kereste valaki magát, miért van úgy oda a még több pénzért. Ha nem keres napi 40-ezret, rosszul érzi magát? Ki volt a tévés Nicolaus? Nincs happy end, de majdnem az volt hogy itt a vége, fuss el véle, boldogan éltek amíg meg nem haltak. Egyébként ismertem ezt a világot valamennyire sajnos, hát, nem az igazi a „vevő” részéről sem. A pénzkidobásról nem is beszélve. Na, egy masszázsra bejelentkezhetek?

Erika_Turi>!
Julie Mine: A szex fogságában

Nem sok ilyen könyvet olvasta, de az biztos hogy ezt a könyvet nem lehet az igényes erotikus könyvek közzé sorolni.
Hát van benne pár beszólás amin jót nevettem.
Az biztos hogy ehez a „munkához” gyomor kell. Már ha ezt munkának lehet nevezni.


Népszerű idézetek

Szimirza P>!

Egy hatalmas területen tele volt a bár lányokkal, akik között, mint
kiderült, rengeteg magyar volt és más különböző náció. A munka nem a pult
mögött folyt volna, mint kiderült…

pjudi>!

Megtörtént a számomra igen döbbenetes szeretkezés, amely nem tartott tovább 3 percnél.

Zakkant_Tudós>!

Az örömlánynak is van lelke, nem is akármekkora!

Kapcsolódó szócikkek: lélek · prostituált
Carmilla >!

Itt, az új helyen azonban óvatosabban kellett működtetni a „szalont”, egyrészt a gyanútlan tulajdonos miatt, másrészt tartani kellett a házban lakóktól. Nagyrészük nyugdíjas, otthon ülő típus volt, akiknek állandóan járt a szemük, mint a sublótfiók…

Az első, igazán önálló szalonom

Kapcsolódó szócikkek: nyugdíjas
Szimirza P>!

Innen jött az első gondolatom, hogy ha a szexualitás ilyen szinten érde-
kel és izgat, talán meg kellene találnom azt az utat, amelyen elindulhatok arra,
ahol kizárólag csak erről szól a történet, és ahol ezt esetleg még jól meg is
fizetik.
Hamar megtaláltam a módját annak, merre is van ez az út, amelyen
tovább haladtam a vágyak tengere felé!

Szimirza P>!

Kicsit ledöbbentem a hirtelen jött lánykérésen, nem is tudtam, hogy
náluk ez így működik. Ezek után rövid időre visszavonultunk az ő reziden-
ciájára (ez egy öt négyzetméteres szoba volt).
Ekkor megtörtént a számomra igen döbbenetes szeretkezés, amely nem
tartott tovább 3 percnél!

pjudi>!

Arra lettem figyelmes, hogy valaki orbitális módon horkol, és ez persze nem volt más, mint a kedves László, aki sajnos nem tőlem, hanem az italok hatására teljesen bebódult.

pjudi>!

Nem ér annyit az egész, hogy legközelebb talán még rosszabbul végezzem.

pjudi>!

Az elhatározásom komolynak tűnt, mégsem tartott sokáig.

pjudi>!

Olyan lányt kell elképzelni, aki annak ellenére, hogy tele volt lelki fájdalmakkal és sebekkel, amiket persze remekül álcázott, ugyanakkor sugárzott belőle a vidámság és az életkedv.

5 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Paulo Coelho: Tizenegy perc
Csaplár Vilmos: Kurva vagyok
Émile Ajar: Előttem az élet
Irvine Welsh: Mocsok
Lev Tolsztoj: Feltámadás
Margaret Atwood: A szolgálólány meséje
A. I. Kuprin: Verem
Isabel Allende: Eva Luna (holland)