Uncharted 5 csillagozás

Julie Johnson: Uncharted

From ​internationally bestselling author Julie Johnson comes an action-packed story of survival and forbidden love…

“When we crash-landed on the island, I thought my story was over. Turns out, it was about to begin.”

He was an asshole from the first moment we met.

I took one look at the stranger in the airport terminal and knew he was exactly the kind of man my mother spent seventeen years warning me against. Gruff, grumpy, and far too good-looking to stare at without experiencing heart palpitations.

Thankfully, I’d never see him again.

Or so I thought.

I couldn’t have known our plane would crash.
I couldn’t have predicted we’d be the only survivors.
I couldn’t have ever, in my wildest dreams, anticipated that the asshole from the airport would become my only source of solace in the darkness.

It’s so wrong to want him, for so many reasons. But as the months slip by and our hopes of rescue grow dimmer… the… (tovább)

>!
242 oldal · ASIN: B0774KN1KJ
>!
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780998657462

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
pveronika
Julie Johnson: Uncharted

*ARC kindly provided by the Author in exchange for an honest review*

Az Uncharted Julie Johnson tizedik regénye, és ezzel együtt ez a tizedik történet, ami során az írónő képes volt lenyűgözni a tehetségével. Egyszerűen nem tudok betelni a könyveivel, és bár az írónő The Girl duettjét jóval kidolgozottabbnak éreztem, ezt a könyvét is nagyon szerettem.

Violet egy 17 éves lány egy kis New Hampshire-i kisvárosból. A gimis végzős évét követő nyáron úgy dönt, hogy az egyetem előtt még szeretne világot látni, így amikor egy lehetőség megtalálja őt, hogy Au Pair-ként dolgozhat egy hat éves kislány mellett egy csendes-óceáni szigeten, egy pillanatig sem gondolkozik. Azonban az álomvakáció rémálommá válik, amikor a repülő, amin utazik lezuhan, és hirtelen egy lakatlan szigeten találja magát az óceán közepén egy mogorva, faragatlan férfival és egy sérült légiutas-kísérővel.

Violet az egyik legkiemelkedőbb karakter, akiről eddig olvastam. Hihetetlenül bátor és találékony volt, főleg a korához képest. Beck eleinte kicsit csiszolatlan volt az élek körül, azonban ahogy a történet lassan kibontakozott, megmutatta, hogy mennyire nagyszerű és figyelmes férfi, akinek hatalmas szíve van. A szereplők ereje és bátorsága sokszor szíven ütött. Mindenki szeretné hinni, hogy bármilyen nehéz szituációban megállná a helyét, és ő is kemény és erős lenne, de őszintén remélem, hogy ezt soha nem kell megtudnom. Julie Johnson stílusa kiemelkedő és magával ragadó volt, mint mindig, és nagyon tetszett, hogy az írónő jellemző humora is olykor-olykor megcsillant a lapokon, még így is, hogy nem egy könnyű témáról írt. Tetszettek a szereplők közötti szócsaták és a köztük lévő kémia, és még inkább tetszett az a megszakíthatatlan kötelék, amelyet ez az elképzelhetetlen esemény és az egymásba vetett bizalom kényszere hozott létre Violet és Beck között. Julie Johnson hozott egy tabu szálat is a történetbe a szereplők közötti nagyobb korkülönbséggel, azonban kicsit sajnálom, hogy az írónőnek nem volt lehetősége ezt igazán kibontani.

Egy nap alatt fejeztem be ezt a könyvet, mégis azt kívánom, hogy bárcsak hosszabb lett volna. spoiler És talán pont ez és a történet hossza volt az, ami miatt úgy éreztem, hogy lettek volna olyan mélységei a könyvnek, amelyek felfedés nélkül maradtak, és ami miatt hiányérzetem van.

Összességéében nagyon tetszett ez a könyv, amely egy magával ragadó történet önmagunk megismerésről, túlélésről, szerelemről, bátorságról és veszteségekről. Mindenképpen ajánlom!

http://veronikasreaderfeeder.com/julie-johnson-uncharte…
★ Teaser: https://moly.hu/karcok/1042255

*Széljegyzet: Julie Johnson The Girl duettje, Julie Johnson: The Monday Girl és Julie Johnson: The Someday Girl című könyve, nálam a 2016–2017-es év kedvenceinek polcára került. Ez egy hollywoodi történet, amely egy filmforgatás köré szerveződik. A történetben szereplő film egy könyvön alapul, aminek a címe Uncharted és ami arról szól, hogy egy pár lezuhan egy repülővel egy lakatlan szigeten. Tehát az írónő most megírta az előző könyveiben szereplő film alapjául szolgáló könyvet. :)*

2 hozzászólás
>!
SzAngelika
Julie Johnson: Uncharted

3,75 csillag

Mivel Tracey Garvis Graves Kötelék című könyve nagy kedvenvem, alig vártam, hogy olvashassam ezt a regényt.

Az Uncharted kellemes kikapcsolódást nyújtó, nehezen letehető kötetnek bizonyult. Élveztem a meg-megcsillanó humort, megkedveltem a főszereplőket, s úgy gondolom, a kettejük közt ébredező vonzalom ügyesen került ábrázolásra. Ugyanakkor maga a románc nem sikerült túl átütőre az én ízlésemnek. Igazából elég későn kezdett kibontakozni, s talán pont ezért elkapkodottnak és befejezetlennek érződött a szerelmi szál.
A legvégén az írónő sejteti, hogy érkezhet a jövőben folytatás spoiler, de azért örültem volna egy előzetes figyelmeztetésnek erre vonatkozóan.

★ Kedvenc idézet ★
     “Nothing in this world worth having comes without some sort of struggle.”

❤ Beck Underwood (30) & Violet Anderson (18)
➤ valahol a Csendes-óceán déli felén
spoiler

>!
GCKs_Book_Review_Blog U
Julie Johnson: Uncharted

Genevieve értékelése

Julie Johnson, úristen mit hagytam ki azzal hogy eddig nem olvastam tőled. A főhősök első találkozása valami eszméletlenre sikerült. Megmosolyogtattál. A balesetet és a helyszíneket olyan gyönyörűen fogalmaztad meg hogy úgy éreztem én is ott vagyok, zuhanok majd kétségbeesek, később pedig éreztem a kavicsokat a talpam alatt és a nap melegítő sugarait az arcomon.

Bejegyzés itt olvasható: http://gcksbookreviewblog.blogspot.hu/2018/01/arc-revie…


Népszerű idézetek

>!
pveronika

Nothing wrong with fear. When you’re afraid, you know you’re alive.

>!
pveronika

Somehow, when he’s touching me, all our simmering animosity falls away and what’s left behind is…Something good. Something right. Something real.

>!
pveronika

If politics make for strange bedfellows, plane crashes certainly create the most unlikely allies.

>!
pveronika

It feels somehow wrong to hate a place as gorgeous as this one. To resent something so truly beautiful it makes your breath catch inside your throat and your heart stutter inside your chest. But pretty packaging isn’t enough to make me forget I’m not here by choice.
A gilded cage is still a cage.

>!
pveronika

He shows up. He saves people. Not because he wants praise in return. Not for credit. Not for notoriety. It’s just who he is, beneath the cutting commentary and blunt rebukes.

>!
pveronika

You have given me purpose, blinded me with light in a world that once held only darkness. You have altered my life in a way I never expected. And I don’t know how to go back.

>!
pveronika

“We may’ve been lost on this island, but I found myself in you. And I’m never letting you go. Not now. Not ever.”

>!
pveronika

He’s brought me back, yet again. My ever-present guardian, hauling me bodily from the brink.
From the depths of a swallowing ocean.
From the clutches of a scorching thirst.
From the embrace of a still, clear pool.
From the midst of a pit of despair.
He has saved me over and over and over again. Without faltering. Without failure. In the darkness, he leads me back, a guiding star illuminating my way home. In the glaring light of day, he is my solid foundation, letting me fly but always there to catch me when I need to return to earth.

>!
pveronika

They say the average human heart beats 2.5 billion times over the course of a lifetime.
2.5 billion heartbeats.
And every one of mine belongs to him.


Hasonló könyvek címkék alapján

Amy Harmon: The Law of Moses
Tiffany Reisz: The Saint
Tillie Cole: A Thousand Boy Kisses
Kelly Oram: Cinder & Ella
Colleen Hoover: It Ends with Us
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Fredrik Backman: A Man Called Ove
Brittainy C. Cherry: Art & Soul