Something ​About You (FBI / US Attorney 1.) 10 csillagozás

Julie James: Something About You

Of all the hotel rooms rented by all the adulterous politicians in Chicago, female Assistant U.S. Attorney Cameron Lynde had to choose the one next to 1308, where some hot-and-heavy lovemaking ends with a death. And of all the FBI agents in Illinois, it had to be Special Agent Jack Pallas who gets assigned to this high-profile homicide. The same Jack Pallas who still blames Cameron for a botched crackdown three years ago- and for nearly ruining his career.

Work with Cameron Lynde? Are they kidding? Maybe, Jack thinks, this is some kind of welcome-back prank after his stint away from Chicago. But it's no joke; the pair is going to have to put their rocky past behind them and focus on the case at hand. That is, if they can cut back on the razor-sharp jibes- and smother the flame of their sizzling-hot sexual tension.

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Berkley, USA, 2010
336 oldal · ISBN: 9780425233382

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Nikkincs>!
Julie James: Something About You

Julie James bizonyítékot adott a kezembe, hogy lehet jó, valóban jó és e mellett baromira szórakoztató romantikus könyvet írni. Nagyon jók a fő- és mellékszereplők, mert vagányak, határozottak, és olyan párbeszédek hangzanak el közöttük, hogy sokszor hangosan nevettem fel. Tetszett, hogy nem a végén volt a nagy egymásra találás, meg hogy nem voltak mondvacsinált konfliktusok, ami miatt a főszereplőknek még kellett volna a legvégén egy (vagy több) fölös kört futni. Egyszerűen, de közben nagyon érzékletesen tálalta az írónő ennek a két határozott embernek azt az útját, amit végig kellett járniuk, hogy a végén „találkozzanak”. Tetszett, igazán!

Lobo P>!
Julie James: Something About You

Modern romantikus regény, vicces, kedves, hihető és még egy kis izgalom is van benne.

S_E_Tünde>!
Julie James: Something About You

Volt benne izgalom, románc, szex és némi humor is, de mégsem tudtam közel kerülni a karakterekhez. Az alaptörténet is lerágott csont, túl sok film, sorozat, könyv dolgozta már fel. Semmi meglepő, váratlan nem történik, és a gyilkos kilétére is túl hamar fény derül.


A sorozat következő kötete

FBI / US Attorney sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julie Garwood: Heartbreaker
Jennifer L. Armentrout: Till Death
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Dani Pettrey: The Killing Tide
E. K. Blair: Bang (angol)
Loreth Anne White: A Dark Lure
Stephenie Meyer: The Chemist
Marni Bates: Dial Em for Murder
Emma Hart: Twisted Bond
Gail Carriger: Heartless