Az ​a gyanúm, szerelem (FBI 2.) 387 csillagozás

Julie James: Az a gyanúm, szerelem

A nő nyugalomra vágyik.
Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy felettébb zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván.
A férfi teljesen másra gondol.
Nick McCallnak, Chicago legjobb beépített ügynökének egyszerű a filozófiája: soha ne keveredj személyes kapcsolatba, különösen azzal ne, akivel együtt dolgozol! Csak az a baj, hogy Jordan Rhodes okos, gyönyörű és izgalmas is. Ők ketten minél hamarabb szeretnék megoldani azt a megbízatást, amely Jordan testvérének szabadulást, Nicknek pedig dicsőséget hozhat. Már csak azért is sietnének, mert öt percet sem bírnak ki parázs szópárbaj nélkül.
Ám ami egyszerű megbízatásnak indul, az hirtelen kezd valami nagyon más lenni…

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Margaréta könyvek Pioneer Books

>!
336 oldal · ISBN: 9786155435041 · Fordította: Kereki Noémi

Enciklopédia 20

Szereplők népszerűség szerint

Jack Pallas · Cameron Lynde · Nick McCall · Jordan Rhodes · Grey Rhodes · Kyle Rhodes · Mike Davis · Sam Wilkins · Seth Huxley


Kedvencelte 56

Most olvassa 8

Várólistára tette 77

Kívánságlistára tette 72

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Julie James ezúttal sem okozott csalódást. Szeretem szórakoztató és könnyed stílusát. Szeretem, ahogy romantikus történeteit egy nem túl durva krimiszál köré építi. Ez a rész is nagyon tetszett, ami egyrészről a jóképű és kissé szarkasztikus Nick McCall FBI ügynöknek, másrészről az okos és rátermett Jordan Rhodes borkereskedőnek köszönhető. A könyv további „főszereplői” a finomabbnál finomabb borok, ami szintén remek ötlet volt. Bár ritkán fogyasztok alkoholt, még életemben nem kívántam meg úgy a bort, mint olvasás alatt. :D Közben sokat mosolyogtam Nick és Jordan piszkálódásán és olvadoztam a romantikus részeken. Egyedül a Xander szál lehetett volna erősebb, pénzmosó bűnöző létére elég átgondolatlan és amatőr lépés volt, amikor spoilerEttől eltekintve, élvezetes kikapcsolódás volt!

3 hozzászólás
agi89>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Julie James hát én úgy imádlak téged!
Megint rá kellett jöjjek.
A humor és a romantika (na és egy kis erotika) megfelelő mértékű kombinálásban, ez a tökéletes női szórakoztató kikapcsolódás. Szerintem. És te ezt nagyon érted.
Imádom a pasijaid.
És bírom a csajokat is.

Imádtam Jack és Cameron párosát az előző részben és úgy örülök, hogy visszatértek (főleg Jack) ebben is. Annyit röhögtem, amikor Nickel baxtatták egymást. :'D

Nick ahww hát megint totál szétfolytam tőle!.
Jordan igazi belevaló főszereplő nőci akit nem nehéz megkedvelni.

Esküszöm olyan szépen van leírva a „bor kultusza”, hogy megint majdnem megkívántam (pedig nagyon nem vagyunk jóba).

Annyira szeretném tovább olvasni a sorozatot!
Bárcsak történne egy kis csoda..!

WindStorm>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Egyértelmű, Julie James bekerült a kedvenc íróim közé!
Ez a regénye is, csak úgy, mint a másik kettő (magyarul megjelent), fantasztikus volt.
Mármint nem kell rögtön mágiára, s gonosz lényekre gondolni, hanem magára egy sima, hétköznapi történetre. Az egész cselekmény kerek volt, pörgős, romantika-dráma és akció. Mindenből egy kicsi, mégis pont elég.
A karakterei kidolgozottak, valósághű háttértörténettel, hozzáillő természettel, mindegyikük igazán szerethető.

S nem utolsó sorban meg kell említenem JJ stílusát, amit egyszerűen imádok. Legfőképpen a humorával vett le a lábamról, de összességében nagyszerűen ír. Olyanok a könyvei, hogy bármikor, bármilyen hangulatban eltudom azokat olvasni, s mindig hatalmas mosolyt csalnak az arcomra. :)

>!
336 oldal · ISBN: 9786155435041 · Fordította: Kereki Noémi
ncsn87>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Julie James mindig tudja a tutit! :D A humora elsöprő, nagyon aranyos volt és szórakoztató. :D
Bár humor terén még mindig a Gyakorlat teszi a mesterkedőt a kedvencem, de az FBI-os sorozatát is imádom. Itt van egy kis akció és nyomozás is, de mégis inkább romantikus.
A főszereplők nem lopták a szívembe magukat, de nagyon szerethetőek voltak. Jordan és Nick nagyon egymáshoz illenek. :) Az olasz családokat meg mindig szerettem, szívesen olvastam volna egy részt Nick anyukájával, amikor látogatóba mennek hozzá. :D
Továbbá tetszett, hogy a borok világába is betekinthettünk. Én nem vagyok nagy bor rajongó, de azért van olyan, aminek nem tudok nemet mondani. :D Szívesen elmentem volna Jordan boltjába, biztos tudott volna segíteni. :)
Nagyon várom már a folytatását!!!! Remélem nem kell rá sokat várni! :D
Aki szereti a jó humort és a romantikát, ne hagyja ki Julie James könyveit. :)

8 hozzászólás
AniTiger P>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Vidám, szórakoztató, izgalmas.
Tipikusan abban a stílusban megírt könyv, amit magunkkal viszünk napozáshoz, és annyira belemerülünk, hogy észre se vesszük, máris odakozmáltunk a napra. Gördülékenyen megírt, főleg a szerethető főszereplők szájkaratézásaival és egymásba gabalyodásával foglalkozó sztori van a középpontban. Nekem bejött, ahogy Julie James többi könyve is. Szerettem, és emiatt elszomorít, hogy nincs több magyarul megjelent könyve az írónőnek, amit elolvashatnék.

(És még hozzátenném, hogy szerintem nem az a „szexi”, ha egy pasi táncos-éneklős tévéshowkat néz velem vagy a kedvemért, hanem ha horrorfilmeket vagy zombis sorozatokat.) :D

Bővebben a blogon:
https://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2018/05/juliejames…

>!
336 oldal · ISBN: 9786155435041 · Fordította: Kereki Noémi
Pepe0810 P>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Nem hiába szeretem Julie James stílusát. Megint egy nagyon jó könyvet olvashattam, humoros, és izgalmas volt. Jordan és Nick szerintem nagyon illenek egymáshoz. Kellőképpen volt benne romantika, és erotika is! :) Azért azon kicsit csodálkoztam, hogy Kyle miért került börtönbe :D Szívesen olvastam volna Nick anyukájáról, kíváncsi lettem volna rá nagyon! :D Remélem olvashatok még Julie James-től! :)

Csoszi>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Ezúttal sem csalódtam Julie James-ben! Úgy tűnik, ha ki szeretnék kapcsolódni, az ő könyvei mindig remek választásnak bizonyulnak. Van bennük izgalom, kis krimi és forró romantika.
A két főszereplőt nagyon megkedveltem. Jordan egy milliárdos lánya, egy jól menő borüzletet vezet. Nick az FBI beépített ügynöke, aki egy szép – pontosabban hóviharos februári – napon besétál Jordan üzletébe és ajánlatot tesz a nőnek, hogy ha együttműködik az FBI-jal, szabadlábra engedik a testvérét. (Mondjuk Kyle büntetését elég durvának tartottam. Annyira nem akadtam ki azon, amit elkövetett. Úgy tűnik, hogy az USA-ban elég komolyan veszik az ilyen „csínyt”.) Az akció elég simának tűnik, azonban Nick lelepleződik, és ettől kissé veszélyessé válik a megbízás. Élvezetes volt a két főszereplő szócsatája. Különösen az a rész tetszett, amikor Jordan bevezeti a férfit a borkóstolás rejtelmeibe, illetve a Napa-völgyben együtt töltött hétvége. Bár nagyon keveset szerepelt, és akkor is csak telefonon keresztül, nagyon szimpatikus volt Nick mamája.
Jó lenne még az írónőtől olvasni magyarul.

Aoimomo P>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Hát ez… érdekes volt, mint tapasztalat. Mintha úgy jutott volna el az a kapcsolatnak nevezett akármi A-ból B-be, hogy oda teleportált. Egyik nap még semmi, aztán hirtelen minden, és a minden alatt tényleg a mindent értem, az érzelmeket, a karrierváltás gondolatát, az elköteleződést, családnak bemutatást, a holtodiglant. Hol vol ez a sok cucc addig? Sehol! Konkrétan a két ember közötti interakciókat hiányolom, de azt nagyon.

Wee IP>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Csak mert tételeket kellett volna tanulnom. Azért. -.-"
Komolyan, ha megbukom, személyesen keresem meg Julie Jamest, és verem agyon a könyvekkel, mert ez nem állapot!

Ja, amúgy imádtam, ha nem lett volna egyértelmű :D
Külön plusz csillaghegyek járnak a lostos-sawyeres poénokért, valamint azért is, hogy visszahozta egy kicsit Jacket és Cameront.
Még mindig imádom a stílust, a karaktereket, a csipkelődéseket, a szópárbajokat és az egészet, úgy ahogy van!

Egyébként kezdek már rájönni a koncepcióra: a két főszereplőt a könyv közepe felé mindig el kell utaztatni valahová, hogy összejöhessenek. Most már a harmadik James-könyv elolvasása után úgy veszem észre, ez egy általános elem mindegyikben, de nekem tetszik :))

Mindeni a helyén volt, épp úgy, mint mindig. James nem tud hibázni! :)

25 hozzászólás
kis_macko>!
Julie James: Az a gyanúm, szerelem

Egy borongós nap tökéletes ellenszere. Aki már olvasott Julie James könyveiből, tudja, mire számíthat. Aki még nem, de kedveli a romantikus krimiket, szópárbajokat, szarkazmust, dögös főhösöket, bátran vegye a kezébe bármelyik kötetét!
Ugyan nem vagyok borszakértő, de olvasás közben nekem is kedvem támadt kóstolgatni. kóstolnivaló hiányában ez elmaradt Szeretem, amikor egy író nem felejti el a régebbi szereplőit, itt is feltűnt Jack és Cameron. Nick családjához szívesen benéztem volna nem csak telefonon keresztül, elég izgalmas lehet náluk egy családi találkozó, hát még ha Jordan is csatlakozott volna.
Jordan tesója – a Twitter Terrorista – is érdekes figura, kíváncsian várom az ő történetét is, hátha ott is feltűnik néhány gyerekkori húzása Jordan tálalásában.
A fiatalabb FBI ügynököknek mindenesetre fel kell kötni a gatyájukat, ha ők is könyvet szeretnének kapni, a példa ott van előttük. :)
Egyetlen komoly reklamációm van, jöhetnének gyakrabban Julie James könyvei! :):):)

17 hozzászólás

Népszerű idézetek

Reika>!

– Mama… van egy nő.
Csönd.
Nick megnézte, hogy nem szakadt-e meg a vonal.
– Ott vagy még, Mama?
Szipogás.
– Nem sírhatsz máris! – mondta. – Még semmit nem meséltem róla.
– Nem számít, Nick – válaszolta az anyja a könnyeivel küszködve. – Ezekre a szavakra várok harmincnégy éve.

Kapcsolódó szócikkek: Nick McCall
Jucko84 P>!

– Mi itt mindannyian teljesítünk megbízásokat a főügyésztől – mondta Jack. – Nem semmi a nő.
A szája szeglete mosolyra húzódott, ahogy kibújt a futónadrágjából. Nick meglepetten bámulta.
– Ez komolyan egy mosoly volt? Baszki, Pallas, évek óta együtt dolgozunk, és még abban sem voltam biztos, hogy van fogad.

74. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jack Pallas · Nick McCall
1 hozzászólás
Wee IP>!

Jordan kíváncsian vizsgálta a szerkentyűt.
– El sem hiszem, hogy ilyen pici.
– Tizenöt méterről felvesz minden hangot, még ruhán keresztül is. Csak be kell tennie a melltartójába. – A szeme Jordan dekoltázsának V-kivágására siklott. – Gondolom, hord melltartót ehhez a ruhához.
– Nem. Csak ragtapaszokat a mellbimbómon.
Hat évet húzott le beépített ügynökként az FBI-nál, és még ötöt az NYPD főnök-helyetteseként, de átkozott legyen, ha tudja, mit reagáljon erre.
Jordan vigyorgott.
– Csak viccelek.

103. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jordan Rhodes · Nick McCall
2 hozzászólás
kiruu>!

Ne gondolj a mellbimbóira! Ne gondolj a mellbimbóira!
A mellbimbóira gondolt.

Kapcsolódó szócikkek: Nick McCall
4 hozzászólás
Wee IP>!

– Most már értem, miért kellett olyan sokáig odakint vacognom.
– Nem, Mel. Mi csak… – Jordan Nickre nézett segítségért.
– Próbáltuk elindítani az eszpresszógépet – magyarázta a férfi.
Melinda felvonta a szemöldökét.
– Így hívják ezt manapság?

165. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jordan Rhodes · Nick McCall
adrii01>!

– Eszedbe jut néha, hogy ezek a nők nagyon nem a mi súlycsoportunk?
– Azt a pasast meglőttem, aki utoljára ezt mondta.
– És még rólam mondják, hogy zabos vagyok.

331. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jack Pallas · Nick McCall
DarknessAngel>!

– Mi van ezzel az arckifejezéssel?
– Ez a „velem-ne-cseszekedj" arcom.
Jordan bólintott, le volt nyűgözve.
– Nem is rossz.
– Kösz.

Kapcsolódó szócikkek: Jordan Rhodes · Nick McCall
tmezo P>!

– Hogyan csinálod ezt? Lábujjhegyen eltipegsz annak a határáig, hogy felhúzzál, majd valami aranyos szöveggel kihátrálsz.
Nick vigyorgott.
– Megmondtam, amikor találkoztunk, hogy tudni fogod, ha teszem neked a szépet.
Jordan kinézett az ablakon, megrázta a fejét.
– Komolyan, biztosan megöltem valakinek a legértékesebb kecskéjét vagy rokonát az előző életemben. És most így bűnhődöm.
Nick nevetett.
– Ó, valld be! Imádod.
– Pont ez a büntetés. Lassú ereszkedés az őrületbe.

Kapcsolódó szócikkek: Jordan Rhodes · Nick McCall
Csoszi>!

– Van abban a Maseratiban Bluetooth?
A több mint százezer dolláros ár talán csak két extrát nem tartalmazott. Katapultülést és ejtőernyőt.

93. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bluetooth · Maserati · Nick McCall
Csoszi>!

Amikor bort kóstolunk, szemben a kötetlen iszogatással, négy alaplépés van, amit észben kell tartani: látvány, illat, íz, majd a kiköpés vagy lenyelés.

123. oldal

Kapcsolódó szócikkek: bor · Jordan Rhodes

Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Meghan March: Buja éjszakák
E. K. Blair: Bang
J. D. Robb: Meztelenül a halálba
Laurelin Paige: Utolsó csók
Anne L. Green: Joyce csapdájában