A ​hamis partner (FBI 1.) 597 csillagozás

Julie James: A hamis partner

A SORS KÉT ELLENSÉGET EGYMÁS KARJAIBA SODOR.

Cameron Lynde helyettes államügyész a sok ezer chicagói szállodai szoba közül pont azt az egyet választja ki, amelyiknek a szomszédságában egy házasságtörő politikus heves szerelmi hancúrozása halállal végződik. Az ügyet Jack Pallas FBI-ügynökre osztják ki, aki még mindig Cameront okolja azért, hogy három évvel korábban csaknem derékba tört a karrierje…
Még hogy Cameronnal dolgozzon együtt? A bolondját járatják vele? Ez csak valami ugratás lehet, gondolja Jack, miután a száműzetéséből ismét visszatérhetett Chicagóba. De szó sincs tréfáról – félre kell tenniük a zaklatott múltat, és az ügyre kell összpontosítaniuk. Feltéve, ha a borotvaéles szócsatáik és a köztük fellángoló forró szexuális vonzerő lehetetlenné nem teszik a közös munkát…

Eredeti megjelenés éve: 2010

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Margaréta könyvek Pioneer Books

>!
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638942333 · Fordította: Leyrer Ginda

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Jack Pallas · Cameron Lynde · Collin McCann · Csipkerózsika · Mike Davis · Sam Wilkins


Kedvencelte 96

Most olvassa 15

Várólistára tette 160

Kívánságlistára tette 103

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

christine>!
Julie James: A hamis partner

Hm. Nos. Azt hiszem, kedvencet avattam. Köszönöm szépen @Mercigirl az ajánlást.
Egy ideje már szemezek ezzel a könyvel, főleg azért, mert olyan témakörbe tartozik, amit nagyon imádok, és amivel egyszertalán foglalkozni szeretnék.
Jack abszolút kedvenc férfi karakterré cseperedett, nagyon megkedveltem, tetszett a viselkedése és a humora is, belekerült a TOP 4239642364 srácaim közé. na, jó, nincs ennyi, de egyszer majd lesz, az tuti Cameron jelleme is a helyén volt, talpraesetten, szerepéhez illően viselkedett a helyzetek többségében.
Nemcsak az akciójelenetek tetszettek, hanem maga az a mozzanatsorozat, amiben szépen-lassan egymásba szeret a két karakter. Az írónő nagyon ügyesen megoldotta, hogy ne egyszeriből történjen ez a hatalmas egymásra találás, hanem fokozatosan, mint a való életben.
Ami nem tetszett, az a fogalmazásmód volt. Akadtak olyan nyakatekert mondatok, amelyekből szemmel láthatóan hiányoztak a kötőszavak. Szinte már fájt olvasni azokat a kijelentéseket, jött, hogy falra másszak. Tudom, ilyesmi akkor szokott történni, ha egyes szavakat már halálra ismételtünk, de az nem megoldás, ha random módon kivesszük a szövegből. Egyéb problémám nem akadt, abszolút kedvencé vált az egész történet, tuti újra fogom olvasni a jövőben, és hogy majd a polcomra fog kerülni.

5 hozzászólás
GytAnett>!
Julie James: A hamis partner

Igazából az egész könyv egy merő klisé, mégis tetszett, éppen erre volt szükségem. Egy könnyed, laza, kikapcsolódást nyújtó könyvre. Hiányzott már, hogy kevesebb, mint egy nap alatt végigolvassak egy történetet. :)
Nem minden esetben szeretem azokat a szerelmi szálakat, ahol a szereplők utálatból esnek egymásba, de itt nagyon jól volt tálalva. Teljesen érthető volt, hogy miért is nem kedveli egyik a másikat. És nem feltétlenül csak az ő hibájuk volt ez, keményen közbeszólt a politika is. Aztán mit ad az ég? 3 év múlva újra találkoznak, ráadásul Cameron lesz egy ügy koronatanúja. Kicsi a világ. :)
Cameron és Jack karakterét is nagyon kedveltem. Szeretem az erős férfi szereplőket, akik védelmeznek, de ezt még nem viszik túlzásba. Örültem, hogy Jack ilyen ember volt. :)
Aránylag rövid idő alatt lejátszódott a történet, így a mellékszereplőkről nem sikerült annyit megtudnom, amennyit szerettem volna. Érdekelne például, hogy Amy esküvői felhajtás nélkül is ilyen kontrollmániás-e, mert ha igen, akkor nagyon szeretem őt. :D
Igazából ez nem olyan könyv, amiről regényeket tudnék írni. Egyszerűen csak jó volt, izgalmas volt a maga módján. Bár, azon meglepődtem, hogy az olvasó számára semmilyen rejtély nem volt, mert minden kiderült elég hamar másik szemszögből. Ez egy kicsit bosszantó volt. Gondoltam, ha már rajta van a krimi címke, akkor gondolkodnom is kell, hogy mégis ki lehet a tettes. Nem kellett.
Ettől eltekintve tetszett. Örülök, hogy olvastam. Szeretem az ilyen könyveket. :)

1 hozzászólás
ViveEe P>!
Julie James: A hamis partner

Újabb egy estés könyv, amikor nem gondolkodsz, csak érzel.
Alapséma, amiben egy gyilkosság hoz újra össze két olyan embert, akik a politika és a félrebeszélések miatt nincsenek együtt, pedig már akkor is ezt akarták.
Nem csoda, hogy az ellenséges viselkedést hamar felváltja valami forróbb érzelem.
Szerettem a történetet, pedig semmi nem volt titok. Láttam Cameron, Jack és a gyilkos gondolatait is, tudjuk kik ők.
De nagyon is élvezhető a könyv ezek nélkül a plusz izgalmak nélkül is.
Nagyon jó a főszereplők dinamikája, eszméletlen jók a mellékszereplők, jó az akció. Nekem ez így, ahogy van nagyon bejött. :) Jacket nem lehet nem szeretni. És ahogy elképzelem…. mmmmm.
Könnyed romantikára vágyóknak kötelező. :)

Szilvi00 P>!
Julie James: A hamis partner

Amikor kizárólag a könyvek fülszövegét olvasva választok olvasmányt, néha ér nagy meglepetés vagy nagy csalódás. Ezúttal azonban pontosan azt kaptam, amit vártam. Izgalmas, szórakoztató és könnyed kikapcsolódást. Tetszett az írónő stílusa, a történet is kellően kidolgozott volt.
Cameron határozott, okos és talpraesett nő, kedveltem. Jack pedig szexi, komor, belevaló ügynök, ráadásul „baromi jól nézett ki a motorján!" Ha egyszer gyilkosság szemtanúja leszek, őt kérem magam mellé védelmezőnek :D Szóval ők ketten remek párost alkottak, a kezdeti ellenszenv ellenére egyértelmű volt közöttük a vonzalom. Tetszett, hogy a mellékszereplőkre is odafigyelt az írónő. Kedvencem, a „csajos filmek” nagy szakértője, Sam Wilkins ügynök volt.
Egyedül a krimi szál volt egy kis bajom, szerintem túl hamar lelepleződött a gyilkos kiléte. Mindegy is, mert a humora miatt marad emlékezetes a könyv. Sok szellemes pillanata közül lánybúcsúztatós rész a legfelejthetetlenebb, alig bírtam abbahagyni a vigyorgást.

Vivi_>!
Julie James: A hamis partner

Nem mindig hittem volna, hogy én és a krimi ekkora barátokká válunk, de úgy tűnik, megesett a dolog. Jó történetvezetés, érdekes karakterek, annyi akcióval megspékelve, amennyi éppen kell. Emellett az írónő a humort sem veti meg, jókat mosolyogtam a főszereplők párbeszédein. Körülbelül éhezem arra, hogy megint olvashassak valamit az írónőtől. Már tervezem is, szóval igen, kicsit ráfüggtem a dologra. Meg szerintem az sok mindent elárul arról mennyire tetszett, hogy 2:44-kor lestem az órára, amikor pedig felnéztem 5:21 volt. Eléggé elszaladt az idő és már aludni kellett menni, pedig szívesen folytattam volna.

2 hozzászólás
WindStorm>!
Julie James: A hamis partner

– Tehát most már többes szám első személy vagyunk?

IMÁDTAM! Így nagybetűvel!
Ezennel kijelenthetem, hogy Julie James bekerült a kedvenc íróim közé, mert ez a regénye is hihetetlenül fantasztikus volt!
Igen, lehet valaki azt hiszi elfogult vagyok, csak tessék, de szerintem szimplán más az izlésünk. :)
Minden egyes sorát szerettem ennek a regénynek. Igazi romantikus, akciódús, tele izgalmakkal és ez mind egy kis erotikával megfűszerezve. Nem is olyan rossz kombináció, ugye? :)
Jack karaktere teljesen a szívemhez nőtt, szerintem nem hazudok, ha azt írom, hogy a TOP 5 férfi szereplőim közé került. Cameron pedig pont úgy viselkedett ahogy azt egy államügyésztől elvárná az ember. Plusz igazi női karakter, hiszen ne feledkezzünk meg azokról a magassarkú cipőkröl.
Nagyon jókat mosolyogtam a kettejük szócsatáin, vagy akármelyik közös pillanatukon, mert olyan aranyosak tudnak együtt lenni.

Julie igazán ért ahhoz, hogy a szerelmet lassú folyású folyóval tárja elénk, mint a való életben, hiszen így kifejezetten vicces volt, amikor a szereplőink maguk és az érzéseik ellen beszéltek… de a szerelem minden kőfalon áthatol. :)

Olvassátok, olvassátok, mert ez egy igazán kiváló limonádé regény volt, így a meleg nyári napokra! :) ♥

>!
342 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638942333 · Fordította: Leyrer Ginda
zuna19 >!
Julie James: A hamis partner

Na most bajban vagyok mert már annyi kedvencem van, hogy az nem igaz. Ez a könyv is csatlakozhat a kedvenceim kategóriához. Tökéletes kikapcsolódást nyújtott minden egyes lapja. A borítója és fülszövege is megfogott, de nem készültem fel rá, hogy ennyire le fog venni a lábamról a könyv. A történet nagyon izgalmas, romantikus, vicces és szexi. A karakterek többsége nagyon szerethető volt. Nagyon könnyen megkedveltem a két főszereplőt. Egy percig sem unatkoztam az olvasása közben. Nem csalódtam a könyvben alig várom, hogy az írónőtől mást is olvassak. A második részt biztos hamar el fogom olvasni, már alig várom. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a krimiket persze romantikával fűszerezve. ;)

AniTiger P>!
Julie James: A hamis partner

Nem egy világmegváltó olvasmány, de kikapcsolódáshoz tökéletes. Szórakoztatott.

Én kifejezetten szeretem az egymást ki nem állható párosok történeteit, így ez is tetszett. Komolyan elgondolkodtam azon, hogy jó lenne tanúnak lenni valamiben, hátha kapok egy saját Pallas ügynököt, akivel aztán elbújok áramszünet alatt egy sötét irodában. (Jaj, az a rész nagyon-nagyon tetszett!)

Szintén szeretem a váltott nézőpontos sztorikat, ahol végigkövethetem azt, ahogy mindkét főszereplőnek szívják a vérét a munkatársak és/vagy a barátok. Humoros, jópofa történet volt, bár azért a vége felé voltak gondjaim a megfogalmazásával…

Hiszti-hiszti-hiszti Kicsit csalódott is vagyok, mert a szexes részt sikerült úgy megírni, hogy az összes létező közhelyet elpuffogtatják közben. spoiler
Jó, mondjuk az elég egyedi volt, hogy bepárásodott a tévé a szobában uralkodó hőmérsékletemelkedéstől, de elég illúzióromboló módon beleröhögtem az eseményekbe.… Ráadásul akármennyire is elaléltam Mr. FBI-os KomorPofától, nem tudtam megbocsátani a folyamatos BÉBIzést neki. :/

Bővebben: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/12/juliejames-…

Aoimomo P>!
Julie James: A hamis partner

Szegény „hogy” közellenség lett, és olyankor is mellőzték, amikor égető szükség lett volna rá, cserébe kapott az olvasó egy nagy rakás bicebóca mondatot. Néha a kevesebb nem több, viszont béna.
A cselekmény nem túl bonyolult, nincsenek benne nagy drámák és kihívást jelentő rejtélyek – hála legyen érte! Tökéletes volt arra a célra, amire szántam, kikapcsolt, és jókat nevettem Cameron és Jack verbális összecsapásain.Ennyit tud, de ezt jól hozza, borús napokra, lelkileg megborító könyvek után, napi egy a könyvdílerem ajánlásával

1 hozzászólás
Brigi89 P>!
Julie James: A hamis partner

A könyv erőssége a karakterei és a jó írásmód. Igazából a gyilkosság szál annyira nem volt izgalmas miután egész hamar elárulták ki a tettes.
Cameron és Jack nagyon összeillő párost alkottak. Az FBI ügynök és a helyettes államügyész. A közös múltjuk érdekesebbé tette a kapcsolatukat. Örültem, hogy végül sikerült mindent tisztázniuk felnőtt emberek módjára.
A többi Julie James könyvet is biztos el fogom olvasni :)


Népszerű idézetek

SzAngelika>!

– Komolyan, Jack, azt hiszem, te vagy az egyetlen fickó ebben a városban, aki nem olvasta azt a cikket. Collin McCann a chicagói pasasok Carrie Bradshaw-ja.
– Talán Terry Bradshaw-t akartál mondani – helyesbített Jack.
– Nem, Carrie – ismételte meg Wilkins. – Tudod, Sarah Jessica Parker a Szex és New Yorkból.
Csend állt be, mialatt Jack és Collin is Wilkinsre bámult, komolyan aggódva a férfiak sorsát illetően. Wilkins idegesen mocorgott.
– A volt barátnőm nézette velem, még amikor együtt jártunk.
– Ja, jobb, ha ragaszkodsz ehhez a sztorihoz – javasolta Jack.

6. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Carrie Bradshaw · Collin McCann · Jack Pallas · Sam Wilkins
SzAngelika>!

Jack is itt lófrál valahol. Valamit mondott arról, megnézi, a ház körül minden rendben van-e. Ez az FBI kódja a kukkolásra.

13. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Lynde
SzAngelika>!

Megrázta a nő vállát. – Gyerünk, ébresztő!
Még mindig semmi.
– Talán meg kéne csókolnod. – Jack dühös tekintete láttán Wilkins bocsánatkérőn elvigyorodott. – Miért ne, annál a mesebeli fickónál működött…
Jack újra Cameron felé fordult, és végiggondolta a lehetőségeit. Megbökdöshetné néhányszor. Ez vonzó alternatíva volt. Nyakon önthetné hideg vízzel. Nagyon is vonzó. Ám a csajt ismerve, visszakézből pofon vágná, és ő Nebraskában találná magát, még mielőtt azt mondhatná, „fapapucs”.

4. fejezet

Wee IP>!

– Jézusom, Cameron, csak most jöttem rá, mekkora seggfej voltam az utóbbi három évben! Ne hagyd, hogy ma este is az legyek! Legalább ezt a részét hadd csináljam jól! Ma bántottak, sebezhető vagy. Nem akarok visszaélni vele.
A lány mérgesen bámult rá.
– De szarul választottad ki az időpontot a megjavulásra!

246. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Lynde · Jack Pallas
9 hozzászólás
_Vic_>!

Cameron most Collin felé fordult.
– Beszélhetnék veled egy percre?
– Persze, drágám. – Collin követte a barátnőjét a nappaliba. Amikor biztonságos hallótávolságon kívülre kerültek, Cameron megbökte a mellkasán. – Mit keres ez a lakásomban? – suttogta.
– Felmutatta az igazolványát. És szigorúan néztek rám. Úgy gondoltam, jobb, ha együttműködöm.

93. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Collin McCann
Renee_chan>!

Kinyitotta az ajtót, és kis híján az ott álló férfi karjaiba rohant. Az illető jól szabott szürke öltönyt és nyakkendőt viselt, Jacknél fiatalabbnak tűnt, és fekete bőrű volt. Lefegyverzőn Cameronra mosolygott, miközben óvatosan három Starbucks poharat egyensúlyozott a kezében.
– Kösz, hogy kinyitotta nekem. Miről maradtam le?
– Megyek a fenébe innen. És éppen most neveztem Pallas ügynököt seggfejnek.
– Jó bulinak tűnik. Egy kis kávét? – Az egyik poharat az ügyésznő felé nyújtotta. –
Wilkins ügynök vagyok.

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Lynde · Jack Pallas · Sam Wilkins
Renee_chan>!

– Ha látni akarod őt, Jack, nyugodtan megmondhatod.
– Igen, látni akarom őt… hogy megmutassam neki a fotókat.
Wilkins megveregette a társa vállát.
– Ragaszkodj csak ehhez a változathoz, haver!

2 hozzászólás
RavenS>!

– […] Sokkal nagyobb szükséged van a házi kajára, mint nekem.
Cameron megcirógatta az újságírót az álla alatt.
– Már megint a fagyasztómban kutakodtál, ugye?
– Szánalomra méltó, bébi. Szánalomra méltó.

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Collin McCann
Angelsgirl>!

– Egyébként hol van Wilkins? – kérdezte Cameron.
– A nappaliban, tizennyolc lánnyal körülvéve, akik mind azt hiszik, hogy ő a sztriptízes. Úgy véltem, legjobb, ha inkább kihúzódom ide.
– Ennyit arról, hogy nem hagyják cserben egymást.
– Ha elkezd üvölteni, figyelmeztető lövéseket adok le, és bemegyek, hogy kiszabadítsam.

178. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cameron Lynde · Jack Pallas · Sam Wilkins

A sorozat következő kötete

FBI sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
J. D. Robb: Halálos ünnep
Stephenie Meyer: A Vegyész
Julie Garwood: Kegyes halál
Becca Fitzpatrick: Black Ice – Tükörjég
Vavyan Fable: Apád, anyád ide lőjön!
Vavyan Fable: Sárkánykönny
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Jennifer Lynn Barnes: Az örökség ára