!

Mentőangyal 49 csillagozás

Julie Garwood: Mentőangyal
Bookline · 2.490 Ft –15% 2.116 Ft
1.400 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Amikor ​Lady Johanna megtudja, hogy özvegyi sorsra jutott, megfogadja, hogy soha többé nem megy férjhez. Még csak tizenhat éves, de már olyan akaraterővel rendelkezik, amely hatással van mindenkire, aki nem csupán az aranyhajú szépséget látja meg benne. Mégis, amikor János király ismét férjhez akarja adni, sőt a vőlegényt is kiválasztja neki, úgy tűnik, kénytelen lesz engedelmeskedni. Szerencsére ekkor feltűnik szeretett bátyja, és azt javasolja, hogy menjen férjhez a barátjához, a jóképű skót harcoshoz, Gabriel MacBainhez.

Johanna eleinte félénken viselkedik, de ahogy a férfi gyengéden felfedi, milyen örömök várnak még kettejükre, az asszony kénytelen rájönni, hogy beleszeretett nyers modorú új férjébe. Hamarosan az egész klán számára világossá válik, hogy rideg és bátor uruk teljesen odaadta a szívét az új asszonynak. De a kétségbeesett és elszánt király mesterkedése veszélybe sodorja a frissen megtalált boldogságot, sőt pusztulással fenyegeti a férfit, akit Johanna… (tovább)

Mentő körülmény címmel is megjelent.

Eredeti mű: Julie Garwood: Saving Grace

Eredeti megjelenés éve: 1993

>!
GABO, Budapest, 2011
482 oldal · ISBN: 9789636894917 · Fordította: Tóth Gizella

Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

>!
wallery
Julie Garwood: Mentőangyal

Szeretem a Felföldön játszódó regényeket, ez pedig egy különösen szórakoztató, jó kötet Garwoodtól.

2 hozzászólás
>!
rebeka_kovács
Julie Garwood: Mentőangyal

Ugyanaz a séma, minden ugyanaz, mégis a történet nagyon tetszett! Azért olvasom, mert kiszámítható és tudom mi lesz a vége, de a párbeszédek, félreértések, napi események szórakoztatóak, izgalmasak. Na és skótok! Nem lehet nem szeretni!

>!
dzsiudzsicu
Julie Garwood: Mentőangyal

Ennél a könyvnél is vegyesek az érzéseim. Lehet mostanában túl nagyok az elvárásaim egy-egy könyvet illetően….nem tudom. Viszont azt igen, hogy lassan haladtam a könyvvel, annak ellenére, hogy azért nem volt ez olyan rossz. Sőt. Igazából nagyon megkedveltem Johanna személyét, egy kedves, értelmes nő. Gabrielt is megszerettem, igazi felföldi egy alak!! Szerettem, hogy a többi szereplőről is sokat megtudtunk és nagy kedvencem lett Keith és Calum. Róluk akár külön is olvasnék. Lehet majd fogok is! Nagyon tetszett a történetben az alpsztori, és a vége is jóra sikeredett!! Tetszett, de nem haltam el tőle! Bár hozzáteszem, lehet velem van a baj :))

>!
pillepanna
Julie Garwood: Mentőangyal

Nagyon jó volt, nem tudtam letenni. Mindkét főszereplőt nagyon megszerettem, és tetszett, hogy a klántagok, minden belső viszály ellenére, mennyire kiállnak egymás mellett.

>!
Elhaym
Julie Garwood: Mentőangyal

Tóth Gizella fordításával a regény humora és hangulata zseniális lett. Egy percig sem unatkoztam olvasás közben, sokszor megnevettetett, a szereplőket meg imádtam.
Aki még nem olvasott Garwoodtól annak ez a könyv kezdésnek nagyon jó választás. Egyik legjobb humoros romantikus, könnyű megszeretni.
Bővebben:
http://elhaym.wordpress.com/2012/01/30/julie-garwood-me…

>!
krisztina0419
Julie Garwood: Mentőangyal

Most vettem meg az új kiadást, és imádom! Bár Mentő körülményként is nagyon szerettem, de így, hogy a polcomon is megvan csak jobb :)
Tipikus Garwoodos könnyed, nevettetős kikapcsolós olvasmány. A csendes és visszafogott angol lány belopja magát a mogorva ám érző szívű skótok szívébe. Minden Garwoodos Felföldes könyvet szeretek! Bár a könyv szerint Johanna 16 éves, én nem tudom olyan kislánynak elképzelni. Hiszen ebben a korban minden lány pattanásos tini, akár akarja akár nem. És a tettei sem egy 16 évesre vallanak. Ez az egy nem tetszik benne.

6 hozzászólás
>!
veresjudit81
Julie Garwood: Mentőangyal

Első Garwood regényem volt, de nem az utolsó.
Nagyon tetszett, hogy a Skót Felföldön játszódott, tetszettek a szereplők is. Volt benne humor, dráma, szerelem… egyszóval jó volt.

>!
Zsuzsanna_Hernádi
Julie Garwood: Mentőangyal

Nagyon jó könyv. Letehetetlen. Izgalmas, kalandos, fordulatos történet. Olvasmányos, szórakoztató. Jól kidolgozott, érdekes karakterek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Akár film formájában is el tudom képzelni.

>!
Veress_Éva
Julie Garwood: Mentőangyal

Kicsit zavart az új fülszöveg és az új borító de ezt a könyvet már régen olvastam, és még mindig nagyon tetszik.


Népszerű idézetek

>!
Sippancs P

– Ó, a gyerekek – kezdte. – Micsoda öröm! Ha majd megházasodsz és családod lesz, te is megérted, miről beszélek. Mert egy napon asszonyt viszel a házhoz, ugye, Keith?
– Igen, úrnőm – felelte a férfi. – Ami azt illeti, már a jövő nyáron. Bridgit MacCoy beleegyezett, hogy feleségül jöjjön hozzám.
– Ó!
Johanna alig tudta csalódottságát leplezni. Körbehordozta tekintetét az asztal körül ülőkön, és Michaelen állapodott meg, mint lehetséges férjjelöltön.

– A gyerekek csodálatosak – kezdte ismét –, ugye, Michael?
– Ha te mondod, úrnőm.
– Bizony azt mondom. Amikor majd megnősülsz, te is megérted. Mert egy napon biztosan megházasodsz, igaz?
– Egyszer majd biztosan – rántotta meg a vállát a férfi.
– És van már kiválasztottad?
– Házasságközvetítőt játszol, úrnőm? – kérdezte Keith.
– Miből gondolod?
– Helent veszem majd el, amikor készen állok rá – vetette közbe Michael. – Már megkértem, és azt monda, várni fog.
Johanna a homlokát ráncolta. Alaposan megcsappant a szóba jöhető férjjelöltek száma.
– A gyerekek… – fordult végül Niallhez.
– Most már biztos, hogy házasságszerzőt játszik – jelentette ki Keith.

388-389. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Ashley: Lord Mackenzie tébolya
Kinley MacGregor: A fekete lovag legendája
Nora Roberts: Királyt Skóciának!
Judith McNaught: Álomkirályság
Kinley MacGregor: A kitaszított
Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!
Judith McNaught: Földi mennyország
Kresley Cole: Szeress, ha mersz!
Kresley Cole: Szeress, ha akarsz!
Jude Deveraux: A Felföld bársonya