A ​kastély (A korona kémei 4.) 36 csillagozás

Julie Garwood: A kastély

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az elárvult és sorsüldözött Alexandra hercegnőt csak egy angol arisztokratával kötött házasság mentheti meg a hazájában dúló hatalmi viszálykodásoktól. Önjelölt gyámja, Colin – Cainewood márki öccse – legnagyobb mulatságára a hollófekete hajú szépség pár nap alatt meghódítja London elgfelsőbb köreit. A hercegnőre azonban óriási veszély leselkedik. Ivan tábornok el akarja őt raboltatni. Ha a népszerű hercegnőt feleségül vehetné, semmi sem állhatna útjába: övé lenne a trón. De Colin megmenti Alexandrát, a támadóknak nincs esélyük vele szemben. A férfi abban a tévhitben ringatja magát, hogy csak azért veszi feleségül a lányt, hogy végképp megszabadítsa a tábornoktól. De a hercegnő első, gyöngéd csókjától teljesen elveszti a fejét. Ettől a pillanattól fogva vakon követi őt minden veszélybe, most már örökre sajátjának követelve az édes, de még mindig szeleburdi angyalt.

Kastélyok címmel is megjelent.

Eredeti megjelenés éve: 1993

>!
Hajja & Fiai, Debrecen, 1997
318 oldal · ISBN: 963903715X · Fordította: Harmati Enikő

Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Veress_Éva>!
Julie Garwood: A kastély

Nem ez lesz Garwood romantikus regényei közül a kedvencem. Alapvetően hozta az írónőtől megszokott színvonalat, de akad azért a repertoárjában ettől ezerszer jobb is!

meteoritastar>!
Julie Garwood: A kastély

Ez a rész is jó volt. De humor tekintetében meg se közelíti a 3. részt. Sajnos. Viszont Alexandra és Colin is nagyon jó páros volt. Aranyosak voltak együtt. Tetszett, ahogy egymásra találtak. Alexandra kis trükjeit nagyon birtam. Különösen az „ ajándék” tetszett a legjobban. Colin nagy vallomása nem is lehetett volna szebb. :)):))
Jó volt, hogy Nathan és Caine, valamint a család többi tagja is sűrűn felbukkant.
A krimi rész tetszett. Mindig érdekes, ha egy gyilkos fejébe láthatunk. De kicsit hamar le lett zárva.
Öszeségében tetszett ez a könyv. Szép szerelmi történet volt kis nyomozással és humorral. Na meg persze nagyon jó szereplőkkel. :)):))

mamono>!
Julie Garwood: A kastély

Vannak jobb és rosszabb könyvei is az írónőnek. Ez valahogy nem jött be annyira nekem. Persze voltak jó momentumok, meg érdekes beszélgetések, de valami hiányzott belőle. Talán, hogy a főszereplő nő olyan tedd ide, tedd oda, Colin meg – hát a korábbi kötetekben jobban tetszett, kicsit bolond volt számomra. És ez rányomta a bélyegét az egész történetre nálam. Aztán meg a cselekmény se volt olyan szórakoztató.

ribizlii>!
Julie Garwood: A kastély

A sorozatból a legjobb rész a nyomozás miatt, viszont nem volt kidolgozva. Nem annyira a nyomozós rész a lényeges, hanem a romantikus szál. A hercegnői titulus zavaró, erőltetett, mivel sem udvartartás, sem hercegnői viselkedés nincs.

Isabelle>!
Julie Garwood: A kastély

z a könyv 2x van fenn a Molyon.
Vagy 2 külön fordításról van szó?
Érdemes lenne akkor jelezni.

1 hozzászólás
Roszka>!
Julie Garwood: A kastély

Könnyed,szórakoztató,romantikus,feledhető.
Igazából az,ami egy könyvnek lennie kell,kikapcsol,elvarázsol, és ha elolvastad hamar feledhető,de mégis jó érzéssel gondolsz rá,ha eszedbe jut,vagy valahol meglátod.


Népszerű idézetek

csilla0923>!

A hercegnő megszelídítette a sárkányt. De a sárkány mégiscsak győztesen került ki a viadalból. Meghódította a hercegnő szívét.
És ennyi elég az élethez.


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephanie Barron: A szolgáló titka
J. D. Robb: Halálos rögeszme
Janet Evanovich: A szingli fejvadász 1.
Julie James: A hamis partner
Darynda Jones: Első sírhant
Amanda Quick: Bukott angyal
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Lisa Kleypas: Az ördög télen
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem