Lies ​My Girlfriend Told Me 2 csillagozás

Julie Anne Peters: Lies My Girlfriend Told Me

When Alix's charismatic girlfriend, Swanee, dies from sudden cardiac arrest, Alix is overcome with despair. As she searches Swanee's room for mementos of their relationship, she finds Swanee's cell phone, pinging with dozens of texts sent from a mysterious contact, L.T. The most recent text reads: „Please tell me what I did. Please, Swan. Te amo. I love you.”

Shocked and betrayed, Alix learns that Swanee has been leading a double life--secretly dating a girl named Liana the entire time she's been with Alix. Alix texts Liana from Swanee's phone, pretending to be Swanee in order to gather information before finally meeting face-to-face to break the news.

Brought together by Swanee's lies, Alix and Liana become closer than they'd thought possible. But Alix is still hiding the truth from Liana. Alix knows what it feels like to be lied to--but will coming clean to Liana mean losing her, too?

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Little, Brown Books, Boston, Massachusetts, 2014
256 oldal · ISBN: 9780316234979

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

abstractelf>!
Julie Anne Peters: Lies My Girlfriend Told Me

Ez a könyv nagyon sokáig négy csillagon állt, de a végére annyira a szívembe zártam a karaktereket, hogy nem tudtam öt csillagnál kevesebbet adni.
A történet az alaphelyzetet tekintve nem túl sok újdonsággal szolgál, csak ezúttal nem legjobb barátnő/testvér halt meg, hanem A barátnő. Ezen kívül a realista történetek egy részére jellemző – kapcsolatfejlődés, minden kezd jó lenne, de van egy titok… és ismeritek a többit. A befejezés volt, ami változás volt a többihez képest, és nagyra értékeltem. Leginkább azt vártam, hogy az Amikor ezt olvasod, én már nem leszek könyvhöz hasonló lassú, érzelemgazdag történetet olvashatok, de ez nem igazán valósult meg.
A karakterek és a könyv üzenete viszont kiválóan sikerült. Alix és Laina jelleme felettébb szimpatikus volt, bár bevallom, kellett idő, míg Alixot megértettem.
Nem mondom, hogy hibátlan könyv, de nagyszerű olvasási élmény volt, és ez tette leginkább kiemelkedővé számomra.

9 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
David Levithan: Two Boys Kissing
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
Stephen Chbosky: The Perks of Being a Wallflower
Becky Albertalli: Simon vs. the Homo Sapiens Agenda
Leigh Bardugo: Crooked Kingdom
Adam Silvera: History Is All You Left Me
Jandy Nelson: I'll Give You the Sun
John Marrs: The One
Kiersten White: And I Darken