Értékelések 279

Leobelo P>!
Julia Quinn: A herceg és én

Miután megnéztem a sorozatot, úgy éreztem, muszáj újraolvasnom, mert már régen olvastam, és kíváncsi voltam, mennyire maradt könyvhű a sorozat. Azt kell mondanom, ha nem is 100%-osan, de eléggé könyvhű lett, és teljesen visszaadja számomra a könyv hangulatát.
A könyv nagyon tetszett. Egy egyszerű, történelmi romantikus regény, melyet jó elolvasni két fantasy között. A szereplőket nagyon szeretem, az írásmód nagyon jó.
Aki még nem olvasta, annak csak ajánlani tudom. (Legalábbis akkor, ha szereti ezt a műfajt.)

Ikona>!
Julia Quinn: A herceg és én

Kedvelem J. Qiunn könyveit. Kedves, vicces történetek szép környezetben. Bár nem igazán korhű gondolkodás és beszéd a jellemző, de nem is történelmi leckeként olvasandó. :-)
Daphne és Simon története is sokszor ingerelt nevetésre. Sajnálom, hogy a filmsorozatban kivágtak sok ilyen részt. :-(

chorakriszti>!
Julia Quinn: A herceg és én

A sorozat megnézése előtt szerettem volna kiolvasni a könyvet, és nagyon jó döntés volt.
Számomra is a letehetetlen könyv kategóriába esett ez az olvasásom, annyira szórakoztatónak és aranyosnak találtam.
Élveztem a bálokat, a csipkelődéseket és a beszélgetéseket, az összetartó család példáját, egyszerűen mindent.
Az utolsó oldalig izgultam Simon és Daphne kapcsolatáért és nagyon boldog voltam a befejezés miatt.
Kedvenc szereplőm Violet volt, egy perc alatt beoltotta a család bármelyik tagját, még a fiúk sem mondhattak nekik nemet, nagyon sokat nevettem miatta.
Miután kiolvastam a könyvet, azonnal elkezdtem nézni a sorozatot is, ami nem rossz, de számomra túl sok, főleg a könyvhöz képest, mert kifejezetten szerettem az író könnyed stílusát. A folytatásokat is biztosan elolvasom.

Constanze>!
Julia Quinn: A herceg és én

Jó a történet, a hétvégi kikapcsolódáshoz remek limonádé, bár számomra kissé sótlan. Szeretem, ha egy ilyen, ebben a környezetben játszódó történet finomabban hat az érzelmekre, és korhűbb, ám kétség kívül szórakoztató regény volt és el fogom olvasni a folytatását. És természetesen kíváncsi vagyok a sorozatra is.