A ​Szent Lepel titkos szövetsége 9 csillagozás

Julia Navarro: A Szent Lepel titkos szövetsége Julia Navarro: A Szent Lepel titkos szövetsége

Tűz üt ki a torinói székesegyházban. A helyszínre érkező rendőrök egy holttestet találnak a féltve őrzött Szent Lepel közelében. Az azonosítás sikertelen, de megállapítják, hogy a fiatal férfinak nincs nyelve. Ez már a harmadik ilyen különös eset. Marco Valoni, a műkincsrendészeti csoport vezetője nem hisz a véletlenekben, ezért elszánt hajszát indít a sorozatos bűncselekmények felderítésére. Megingathatatlan meggyőződése, hogy a templomi betöréseknek és rejtélyes tűzeseteknek az igazi célpontja a Szent Lepel. El akarják lopni? Meg akarják semmisíteni? Kinek állhat ez érdekében? A Szent Lepel rejtélye, hitelessége vagy hamissága újra és újra felmerül a nyomozás során. Julia Navarro regénye több, mint 500000 példányban kelt el Spanyolországban. Több, mint húsz nyelvre fordították le eddig (megjelent többek közt németül, japánul, finnül, olaszul, svédül, törökül), és már film is készül belőle.

Kiss József, Budapest, 2011
358 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789638846259 · Fordította: Cserháti Éva
Kiss József, 2006
462 oldal · ISBN: 9638550066 · Fordította: Cserháti Éva

Ildikó_Kenéz>!
Julia Navarro: A Szent Lepel titkos szövetsége

Szeretem a templomosokkal foglalkozó témájú műveket, az alaptörténet jó,de sokszor elvesztettem a fonalat ki kivel van, a történet nehezen követhető,ami nem a különböző idősíkok miatt van.
Összességében tetszett.