A ​naptól keletre 4 csillagozás

Julia Gregson: A naptól keletre

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

1928 ​ősze: A Kaiser-i-Hind utasszállító hajó Bombay felé tart. A D38-as kabinban utazik Viva Holloway, a fiatal és tapasztalatlan társalkodónő, aki hatalmas fába vágta a fejszéjét. Miután hetekkel korábban feladott egy hirdetést a Lady magazinban, most három, gondjaira bízott fiatallal hajózik Indiába, ahová minden évben angol hölgyek ezrei indulnak el, hogy férjet fogjanak maguknak.
A három lány ugyan maga mögött hagyta Anglia borongós partjait, de a szívük mélyén őrzött álmok és remények, a keserű titkok és csalódások cseppet sem készítették fel őket arra, ami Bombayben vár rájuk.
Viva képtelen túltenni magát a családja elvesztésén, retteg az elhalványuló emlékektől, s most egy titokzatos bőrönd miatt kelt útra.
Rose, a gyönyörű és veszélyesen naiv angol lány egy lovassági tiszt menyasszonya, akivel eddig csak pár alkalommal találkozott.
Victoria, Rose legjobb barátnője és koszorúslánya pedig a kiábrándító londoni báli szezon után alig várja, hogy férjet… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
I.P.C., Budapest, 2020
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636357221 · Fordította: Hulse Alexandra Nikoletta

Most olvassa 3

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 27


Kiemelt értékelések

Csokiskeksz P>!
Julia Gregson: A naptól keletre

Az én hibám, hogy ilyen sokáig olvastam. Nagyon jól megírt történet három nőről, akik Indiáig utaznak, hogy egyikük férjhez menjen, a barátnő férjet szeretne fogni, a kísérő pedig szembenézne gyerekkora sötét árnyaival.
Varázslatos tájleírások, szerethető karakterek.


Hasonló könyvek címkék alapján

Gail Carriger: Szívtelen
Rebecca Stonehill: A lány és a nektármadár
R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában
Alessandro Baricco: Selyem
Ken Follett: A katedrális
Ahdaf Soueif: Szerelmem, Egyiptom
Philippa Gregory: A másik Boleyn lány
Jojo Moyes: Akit elhagytál
Daisy Goodwin: Viktória
Alison Weir: Lady Jane