Vegetáriánusok ​könyve 2 csillagozás

175 recept az egészségért!
Judy Ridgway: Vegetáriánusok könyve

A ​szakácskönyv közel kétszáz receptjéhez az ötletek a nagyvilág híres konyháiból származnak: levesek, raguk, pástétomok szerepelnek az észak-európai tradíciókban, jelen vannak a Távol-Kelet, Észak-Afrika és Közép-Kelet specialitásai csakúgy, mint a mediterrán gasztronómia több jellegzetes étke. A receptek tanúsítják, hogy a vegetáriánus étrend is éppen olyan élvezetes és tápláló lehet, mint a hagyományos konyha termékei. Házi készítésű levesek, ízletes előételek, gyors ételek (snacks) gazdag választéka mellett főtt tészták népszerűsítik az olasz konyhát (lasagne tekercsek, szicíliai tészta), az ún. kevert-sült ételek a kínai gasztronómiát. A kötet ajánl sütőben vagy kemencében készíthető finomságokat is (felfújtak és casserole tálak), tojás- és sajttálakat és sok-sok salátát. Nem mindennapi ételeket kínál rendkívüli alkalmakhoz, pl. díszebédekhez, svédasztalokhoz. Tárgymutató segíti a keresést, illetve rövid bevezető tanulmány szól általánosságban a vegetáriánus táplálkozás… (tovább)

>!
Esély, Budapest, 1998
234 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639153044 · Fordította: Zarkáné Teremy Krisztina
>!
Esély, Budapest, 1997
214 oldal · ISBN: 9635830505 · Fordította: Zarkáné Teremi Krisztina
>!
Esély, Budapest, 1994
224 oldal · ISBN: 9637828894

Kedvencelte 1


Népszerű idézetek

eeszter P>!

Madaraknak való kölest ne vegyünk, mert azt nem tisztították meg!

88. oldal

Judy Ridgway: Vegetáriánusok könyve 175 recept az egészségért!

8 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Gabonaételek
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Joan van Rooijen: Napeledel
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): Az ősz ízei
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): A tavasz ízei
Rajczi Rezsőné: Húsmentes reform szakácskönyv
Elek Mária: Főzzünk vega módra