Az ​Omega-étrend 2 csillagozás

Judith Wills: Az Omega-étrend

Finom, egészséges és segít lefogyni
Az Omega-étrend a fogyókúra és a kellemes közérzet forradalmian új megközelítését nyújtja. Egyszerre tanít meg helyesen táplákozni és a legegyszerűbb és legtermészetesebb módon szabadít meg bennünket felesleges kilóinktól. Az Omega-étrend biztosítja szervezetünk számára az összes nélkülözhetetlen tápanyagot és a szükséges energiát kalóriaszámolgatás, cimkeolvasgatás, méregetés, porciózás nélkül.
Az Omega-étrend megmutatja önnek:
– miért káros az egészségre nézve az alacsony zsírtartalmú étrend,
– mely ételek a legmegfelelőbbek a testsúly tartására,
– miknt szabadulhat meg 14 nap alatt 3 kb-tól úgy, hogy később visszahízná,
– az Omega-étrend mellett szóló 30 egészségügyi érvet,
– milyen egyszerű az egészséges étrend.
Az Omega-étrend tápanyagellátás szempontjából a lehető legökéletesebb étrend.

>!
Gold Book, Debrecen, 2006
216 oldal · ISBN: 963425019X · Fordította: Dienes-Nagy Erika

Kiemelt értékelések

Kovaxka P>!
Judith Wills: Az Omega-étrend

A szerző remekül alkalmazza a hasonló jellegű könyvek összes marketingfogását, így elég meggyőzőnek tűnik. A szemléletes táblázatokat érdemes áttanulmányozni, hiszen aaz ajánlott étrend végeredményben kiegyensúlyozott, szakmai szemmel is nehéz rajta fogást találni.
A 12 ómega-egységre történő felbontás azonban önkényes és bonyolult, a laikus gyorsan elveszhet a félremagyarázások és helytelen következtetések között. Ennél sokkal egyszerűbb módja is van az egészséges táplálkozásnak, de a mintaétrendek és receptek használhatók.


Hasonló könyvek címkék alapján

Richard F. Heller – Rachael F. Heller: Szénhidrátfüggők könyve
Michael Greger: Egyél úgy, hogy ne halj meg
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok
Patrick Holford: 30 napos zsírégető diéta
Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Will Bulsiewicz: Éltető rostok
Marion Grillparzer: A leves gyógyít
Stephen D. Chang: A karcsúság titkai
Gary Taubes: Miért hízunk el?
Schobert Norbert: Norbi: A 2. titok