Szerelmes ​éjszakák (Paradise 3.) 44 csillagozás

Judith McNaught: Szerelmes éjszakák Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Sloan ​Reynolds harminc év után találkozik először apjával, akinek betegsége újra összehozná a családot, de lánya csak akkor tudja sérelmeit végleg félretenni, amikor egy FBI-nyomozás során apja is gyanúba kerül. Hogy segítségére siessen, Sloan Floridába utazik, ahol nemcsak a bűnügy, hanem egy tökéletesnek tűnő szerelem is várja.

Sloan Reynolds, a kis floridai közösség szeretetének és elismerésének örvendő rendőrnő életeket ment, és mindig segít a bajbajutottakon. Nem is vágyik más életre, különösen nem olyanra, amilyen a Palm Beach-i felső tízezer körébe tartozó dúsgazdag apjáé és nővéréé. Amikor azonban azt a bizalmas információt kapja az FBI-tól, hogy apját és üzleti partnereit csalással és sikkasztással vádolják, az ügy felderítése érdekében úgy dönt – hogy hivatása elhallgatásával –, meglátogatja évek óta nem látott családját.
Ám a nyomozás váratlan fordulatot tartogat. A lány találkozik az ellenállhatatlan milliárdossal, Noah Maitlanddel, és egymásba szeretnek.… (tovább)

Eredeti mű: Judith McNaught: Night Whispers

Eredeti megjelenés éve: 1998

>!
General Press, Budapest, 2010
356 oldal · ISBN: 9789636432324 · Fordította: Bodor-Horváth Kata

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
bbabri
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Nem volt rossz könyv,igaz én elfogult vagyok,mert a kedvenc könyvem az írónőtől az az Összetört Idill I-II. Azt nálam egyik regénye sem tudja felülmúlni.Igaz,elég lassan indult be a történet,de a végére összejöttek a dolgok.

>!
Ariadne
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Tetszett a szereplők leírása, és hogy az ember nem tudja, hogy mi is fog következni. Tetszett hogy a lány talpraesett volt, mégis látszódott rajta hogy igenis sebezhető. Tetszett, hogy a kezdetén a történetnek, amikor leírják hogy figyelik a lány minden mozdulatát, téves következtetést vontam le :D Szeretem ha nem egyértelmű a story. Meglepetés volt, hogy minden amit gondoltam téves, és akiről azt hittem hogy rossz fiú az jó fiú, és végül minden a helyére kerül. Ha olyan történetet szeretnél olvasni, ami kiszámítható, akkor ne ezt kezd el :D Ugyanis bőven tud meglepetést okozni az olvasónak. Az ember érdeklődését mindenképp megnyeri. Szeretnivaló Noah cserfes kishúga is, aki mindenbe beleüti az orrát, és néha idegesítő, viszont nem hagy kétséget afelől sem, hogy mindent megtenne azért, hogy a bátyja boldog legyen. Egy szó mint száz, érdemes elolvasni, ha olyan regényre vágysz, ami nem azt nyújtja amire számítasz, hanem annál többet. :)

>!
MissCupcake04
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Ezt a könyvét olvastam először az írónőnek. Gyakorlatilag hálás lehetek ennek, mert enélkül nem ismerném a többi, ennél 1000x jobb könyvét. Akkor tetszett, de nem maradt mesg sok emlék ezzel kapcsolatban. Sztem egyszer ellehet olvasni mert még ez is átlag feletti, de a TÖBBI KÖNYVE JOBB!!!!!!!!!!!

>!
Elhaym
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Nagy elvárásokkal álltam neki ennek a kötetnek. Eleinte ugyanolyan jónak találtam mint az Édenkertet és az Összetört idillt, aztán azt vettem észre, hogy lassan haladok a könyvvel, nem igazán tudott lekötni a gazdagok fényűző élete. Történet sem volt olyan izgalmas mint az első két résznél, végét is eléggé összecsapták. Nem szeretem amikor az utolsó oldalon oldódik meg minden probléma. Ez olyan érzést kelt mintha az írónőnek gyorsan eszébe jutott volna, hogy már be kéne fejezni a sztorit. Gyorsan kibékülnek a szereplők és vége is a könyvnek. Krimi szál sem volt érdekes, szereplők sem voltak olyan jól kidolgozva mint az első két kötetben. Szerencsére az Összetört idillben megismert Paul itt is nagy szerepet kapott. Kedvenc szereplővel egy gyengébb történet sem lesz unalmas. :)

>!
krisztina0419
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Az eleje kissé nehézkesen indult be. És amikor találkoztam Paullal komolyan megörültem, hogy az előző rész után-amiben megsajnáltam,mert hoppon maradt- párra lel.
Ezért kissé becsapott az írónő, hogy későn találkoztunk főhősünkkel Noah-val.
A sorozat előző 2 része után, ez a rövidke könyv összecsapottnak tűnik, de mégsem az. Nem érezzük azt az érzelmi kibontakozást a hőseink között ami a többi részt jellemzi,de attól függetlenül nem veszít semmit az értékéből a történet.
Örülök neki, hogy az írónő nem hagyott cserben Pault illetően,bár ez is eléggé elnagyolt szál volt. Viszont ott áll a nagy kérdőjel, hogy Sara és Jesse közötti szikra vajon lángra lobban valaha?
Úgy éreztem,hogy most inkább az akcióra helyezte a hangsúlyt.
Nagyon bírtam Courtneyt, és az epilógusban ismét adta magát.
Bár a végén,mikor Sloan (kissé fura név ez) és Noah egymásra találnak és az epilógus szerintem, el lett kissé kapkodva.
Ez is egy letehetetlen McNauht könyv, de nem bántam volna ha hosszabb lett volna, és jobban kibonthatta volna, azokat a szálakat,amiket megkezdett.

>!
hársvirág
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Egyik legrosszabb könyve. Hihetetlen történet,hiteltelen befejezés,antipatikus főszereplők.
Teljesen olyan benyomásom maradt utána,hogy szóltak az írónőnek:itt az ideje egy új regénynek. Erre nekiállt és a jól bevált sémákból,csöpögő romantikából és kellő mennyiségű félreértésből összedobott egyet. Hát ez lett belőle.

>!
Kiera
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

nagyon tetszett! a végét én nem éreztem összecsapottnak és sokkal és sokkal jobban tetszett mint az összetört idill meg mint az édenkert.

1 hozzászólás
>!
wallery
Judith McNaught: Szerelmes éjszakák

Összességében egy kellemes olvasmány volt. A címválasztás nem igazán szerencsés, hiszen nem a romantikus szál volt a hangsúlyosabb.


Népszerű idézetek

>!
Sunshine

– Mrs. Reynolds kéreti önöket – mondta Parisnek. – Odafent van a szobájában.
– Jól van? – kérdezte Paris aggódva.
– Ha szenved valamitől, akkor az az unalom – nyugtatta meg Gary.

>!
Sunshine

– Ezt poénnak szánta, vagy van valami egyéb mentsége arra, hogy halálra ijesztett?

>!
Sunshine

– Azt hitte, a kertész vagyok. Érthető, hiszen a földet ástam. Nagyszerűt beszélgettünk. Sose fogod kitalálni, hogy kicsoda!
– Hadd próbáljam meg! – vágott közbe Courtney. – Amíg beszélgettél vele, sámlin ült, és aludttejet evett?

>!
Sunshine

– Nem gondoltam volna, hogy kedvelni fogom. Nem akarom kedvelni.
Sloan ingerültsége egyáltalán nem hozta zavarba Pault.
– Nem tudod majd megakadályozni – mondta kérlelhetetlenül, de kedvesen –, mert megszállottan segítesz azokon, akiknek szüksége van rád.
– Nem vagy pszichiáter.
– Ez igaz – felelte Paul mosolyogva, miközben a kilincsért nyúlt, hogy kinyissa Sloannak –, de észreveszem az érző szíveket, és a tiéd olyan lágy, mint a frissen készült vattacukor.
– Ez szörnyen hangzik.
– Pedig bóknak szántam – válaszolta nyájasan. – Megőrülök a vattacukorért.

>!
Móni0630

– Már látom, hogy fog végződni mindez – jósolta. – A bátyám
elveszi Parist, az apám pedig Paris húgát, én pedig megyek egy
kibeszélő show-ba, hogy a vérfertőző mostohacsaládomról
beszélgessek. Nagyszerű lesz!
– Mondtam már, hogy nem fogom elvenni Parist – csattant fel
Noah.
– Nos, nem veheted el Sloant, mert őrá apa pályázik. És nem
veheted el az után sem, hogy ő elvette, mert az ilyesmi már lejárt
lemez, amivel nem kerülök be egyik kibeszélő show-ba sem. „A
sógornőm volt a mostohaanyám” című epizódot már rég leadták.

>!
Sunshine

– Ez most nem a megfelelő időpont – mondta inkább. – Hívj vissza majd később!
– Mikor?
(…)
– Mondjuk úgy harminc év múlva, ha lehet.

>!
hrabi

Árulj el nekem valamit, Sara! – mondta gúnyosan. – Miért van az, hogy minden férfinak, akivel jársz, három szótagú neve van?
– Miért van minden nőnek, akivel te jársz, két számjegyű IQ-ja? – Vágott vissza Sara.


A sorozat következő kötete

Paradise sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nora Roberts: Szent bűnök
Karen Rose: Halj meg értem
Julie Garwood: Árnyéktánc
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Nora Roberts: Tüzes nyár
Catherine Coulter: Rejtekhely
Lacey Weatherford: Crush – Bizsergés
Julie James: Az a gyanúm, szerelem
Susan Mallery: Fahéj és karamella
Amanda Stevens: Örök kísértés