Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. Az 500 halétel a halak és a tenger gyümölcsei receptjeinek teljes választékát kínálja, csak válogatni kell közülük. – A bevezető rész tanácsot ad, hogyan készítsük el a halat, valamint azt is megmondja, milyen évszakban és hol vásárolhatunk hozzávalókat megbízható helyről. – A receptek a világ minden részéről tartalmaznak klasszikus fogásokat, beleértve az egészséges délkelet-ázsiai tésztákat, a klasszikus, gazdag, francia ételeket és a család kedvenceit is. – E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.
500 halétel 1 csillagozás
A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből
Kedvencelte 1
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval ·
Összehasonlítás - Halételek – Változatos, könnyű és nagyon finom ·
Összehasonlítás - Sabine Salzer: Halételek ·
Összehasonlítás - Lusztig Tamás – Csigó László: Halételek ·
Összehasonlítás - Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve ·
Összehasonlítás - Jeni Wright: 101 hal- és tengeri étel ·
Összehasonlítás - Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
·
Összehasonlítás - Pelle Józsefné: Halból készült finomságok ·
Összehasonlítás - Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre ·
Összehasonlítás - Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve ·
Összehasonlítás