500 ​halétel 1 csillagozás

A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből
Judith M. Fertig: 500 halétel

Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. Az 500 halétel a halak és a tenger gyümölcsei receptjeinek teljes választékát kínálja, csak válogatni kell közülük. – A bevezető rész tanácsot ad, hogyan készítsük el a halat, valamint azt is megmondja, milyen évszakban és hol vásárolhatunk hozzávalókat megbízható helyről. – A receptek a világ minden részéről tartalmaznak klasszikus fogásokat, beleértve az egészséges délkelet-ázsiai tésztákat, a klasszikus, gazdag, francia ételeket és a család kedvenceit is. – E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.

>!
GABO, Budapest, 2011
288 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636894498 · Fordította: Gáti Anna

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Halételek – Változatos, könnyű és nagyon finom
Sabine Salzer: Halételek
Lusztig Tamás – Csigó László: Halételek
Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve
Jeni Wright: 101 hal- és tengeri étel
Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
Pelle Józsefné: Halból készült finomságok
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve