Anyaszív 2 csillagozás

Judith Henry Wall: Anyaszív

Néha ​nem elég, hogy szereted a gyermekeidet

Karen Billingslynek mindig nagyon fontos volt, hogy mindent jól csináljon az életben. Ő a tökéletes feleség és a tökéletes anya, tökéletes élettel. Aztán a fia, Chad, egyik késő éjjel váratlanul hazajön a kollégiumból, és ez beláthatatlan események láncolatát indítja el. Valami baj van – de se Chad, se az ügyvéd férje nem mondja el Karennek, hogy mi az. Gyanítani kezdi, hogy a fia csinált valamit… valami kimondhatatlant. És Karennek, a tökéletes feleségnek és anyának el kell döntenie, hogy milyen messze mehet el egy anya, ha meg akarja védeni a gyerekét.

Az Előtte és Utána és A Jó Anya Szellemében
Nincs még egy olyan erős és mindent kibíró szeretet, mint az anya szeretete a gyermeke iránt. De mi van akkor, ha ez a gyerek olyan dolgot követ el, ami túlmegy minden határon, minden elképzelésen? Van határa az anyai szeretetnek? Judith Henry Wall, akinek megindító történetei és lélektanilag hitelesen… (tovább)

Eredeti cím: Mother Love

Eredeti megjelenés éve: 1995

>!
Alexandra, Pécs, 1996
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9633671469 · Fordította: Diana Szilbereisz

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

aszor>!
Judith Henry Wall: Anyaszív

Már évek óta megvásároltam ezt a könyvet, olvasásra várakozott a könyvespolcon. Egy kihíváshoz választottam, nem bántam meg. Néhány napja már végeztem az olvasásával, de még kavarogtam bennem a gondolatok, a könyv hatása alatt álltam, nem tudtam egy sort sem leírni.
Minden család életében bekövetkezhet egy esemény, ami teljesen átírja a tökéletes, nyugodt életüket. És akkor már semmi sem lesz olyan, mint régen volt.
Erre a regényre még nagyon sokáig emlékezni fogok. Maradandó történet.


Hasonló könyvek címkék alapján

Nina Killham: A hús bűnei
Sienna Cole: Az igazság arcai
Mark Winegardner: A Keresztapa bosszúja
Tawni O'Dell: Mellékutak
Mark Winegardner: A Keresztapa visszatér 1-2.
Jeffrey Archer: Apám bűne
Ed Falco: A Corleone család
Rob Thomas – Jennifer Graham: Az ezer dolláros bikinivonal
Robert Pobi: Vérember
Lee Child – Fiona Davis – Clare Mackintosh – Jill Mansell: Esti iskola / Babaház / Az igazság pillanata / Elmondhatatlanul