A hundred recipes of Slovenian specialities, many of them influneced by Austrian and Mediterranean cuisine. We picked the most classical dishes carefully, spiced them with some modern touch, and used the ingredients that can be accessed almost anywhere in the world.
Culinary Slovenia 1 csillagozás
A selection of 100 classic recipes
Kiemelt értékelések
BakosJuci>!
Jože Piano (szerk.): Culinary Slovenia A selection of 100 classic recipes
Nagyon szép és igényes könyv, klasszikus (gondolom én, bár feltételezem pont olyan szteretíp, mint a „magyar konyhában” a gulyás, lángos, palacsinta szentháromság) Szlovén receptekkel.
A leírások elég egyértelműnek tűnnek, a főzés még várat magára, de nem fog lemaradni. ;)
A fényképei pedig külön pontot érnek, mert nagyon látványosak és guszták is.
Hasonló könyvek címkék alapján
- Drew Barrymore – Pilar Valdes: Rebel Homemaker ·
Összehasonlítás - Michael Suchman – Ethan Ciment: NYC Vegan ·
Összehasonlítás - Claudia Roden: Arabesque ·
Összehasonlítás - Sabrina Ghayour: Persiana ·
Összehasonlítás - Gabriele Calimberti: In Her Kitchen ·
Összehasonlítás - Magnus Nilsson: The Nordic Baking Book ·
Összehasonlítás - Max Miller – Ann Volkwein: Tasting History ·
Összehasonlítás - David Chang – Priya Krishna: Cooking at Home ·
Összehasonlítás - Nigella Lawson: Cook, Eat, Repeat ·
Összehasonlítás - Massimo Bottura: Bread Is Gold ·
Összehasonlítás