Two ​Fangs and a Hoof (Midnight Matings 4.) 3 csillagozás

Joyee Flynn: Two Fangs and a Hoof

The Gathering is called. The spell is cast. There is no escaping the Midnight Matings.

Shea Mayer suddenly finds himself the prize in a game of tug-of-war. He doesn't want to be the chew toy of one vampire, much less two. Despite Shea's protests, they each stake their claim. Calin and Dustin have been living on their own since their coven tried to kill them for being gay. Now they find themselves once again being rejected by someone who is supposed to love them. Will Shea, Calin, and Dustin find a way to navigate the twisted path forced upon them by their leaders, or will they remain lost-and lose everything that could be?

>!
Siren Publishing, Austin, 2011
116 oldal · ISBN: 9781610348928

Kiemelt értékelések

Mes>!
Joyee Flynn: Two Fangs and a Hoof

Erős hármas, az elején nagyon bejött aztán nekem valahogy ellaposodott. Shea , Dustin és Calin jó páros voltak együtt, de aztán nekem az egyik fő cselekmény olyan erőltetett lett, hogy elkezdett nem érdekelni. A kapcsolatuk fejlődése viszont jól volt megírva, az kb, a könyv feléig tartott, utána bejött egy ilyen bosszú momentum, ami szerintem elég hülyén volt tálalva. Vegyesek az érzéseim, de azt gondolom, lesznek még jó könyvek a sorozaton belül.

Fairymysz >!
Joyee Flynn: Two Fangs and a Hoof

Meglepő módon ez a történet tetszett nekem eddig a legjobban. Annak ellenére, hogy a szívemhez viszont Beau, a nyuszi áll legközelebb a második kötetből.
Itt van nekünk egy nagyon idős, bölcs és magányos szarvas, Shea, akit akarata ellenére köt magához két fiatal vámpír. Calin és Dustin. Shea nem veszi jó néven, de amikor rájön, hogy nem a srácok hibája teljesen a dolog megbékél velük, sőt hamarosan megszereti őket. Azonban nem minden olyan egyszerű és egyik gond és baj jön a másik után.
Calin és Dustin imádnivalóak. Nem lehet rájuk haragudni. Kicsit szeleburdiak, naivak, játékosak és perverzek. És annyi szeretet és szeretet utáni vágy van bennük, ami bőven elegendő mindhármuknak.


A sorozat következő kötete

Midnight Matings sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laurell K. Hamilton: Affliction
Idella Breen: Blood Bound
Hailey Turner: All Souls Near & Nigh
Lissa Kasey: Reclamation
Louisa Masters: Demons Do It Better
Jana Downs: Ravyn's Mates
Jacob Z. Flores: Blood Drop
Sui Lynn: A Royal Bind