Squeak ​and a Roar (Midnight Matings 1.) 4 csillagozás

Joyee Flynn: Squeak and a Roar

The paranormal world is in chaos. The elders are tired of their younger people playing the field, causing trouble, and fighting with each other. Everyone who attends the UPAC Conference now has twenty-four hours to claim a mate of a different species. If they don't, they will never have a mate. The spell is cast. There is no escaping the Midnight Matings.
Software developer Gavin Ashby is perfectly happy with his life. He finds other people annoying after being around them for only a short period of time, and having a mate sounds like pure torture to him. Video game tester Ant Marino is satisfied with his quiet, solitary life. After being accosted and almost forcibly mated, he meets the aloof but handsome Gavin. Neither Ant nor Gavin are prepared for the feelings that arise. Will the two men continue to dance around each other or will they pounce on love and never let it go?

>!
Siren Publishing, Austin, 2011
112 oldal · ISBN: 9781610348072

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Mes>!
Joyee Flynn: Squeak and a Roar

A sorozatból olvastam már három könyvet, abból kettő abszolút favorit. Ez is tetszett, de nem lett nagy szerelem. Pedig az elején azt gondoltam, de aztán nekem valahogy ellaposodott. annak ellenére, hogy egy egér és egy oroszlán szeret egymásba. Nem hosszú könyv, de a szereplők sokat változnak előnyükre, főleg Gavin.
Mivel ez nem lett nagy kedvenc kíváncsian várom a második kötet mit tartogat a számomra.

11 hozzászólás
Fairymysz>!
Joyee Flynn: Squeak and a Roar

Elég régóta szerettem volna elolvasni a sorozatot, de mindig halogattam. Pedig a harmadik részt már korábban elolvastam és annak nagyon tetszett a története.
Az oroszlán Gavin és az egér Ant kapcsolata, a Véneknek köszönhetően jön létre. Egyikőjük sem akart soha párt találni, de ha már így alakult megpróbálják kihozni a lehető legjobbat a dologból.
Maga a történet aranyos volt és a felmerülő problémákat is elég hitelesen írta le az író. (Már amennyire hiteles lehet egy paranormális történet.)
Voltak benne vicces és romantikus pillanatok és voltak benne azért olyanok is, amik idegesítettek.
Ennek ellenére örülök, hogy elolvastam, mert végeredményben egy szerethető és elég forró kis sztorit kaptam.


A sorozat következő kötete

Midnight Matings sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

T. J. Klune: Wolfsong
Kelley Armstrong: The Calling
Joel Abernathy: Bleed
Stormy Glenn: Poppy's Pleasure
Anne Cain: Pawprints
Lynn Hagen: Nutter Nero
Stormy Glenn: Cat's Pride
Amber Kell: Kevin's Alpha