Lennox (Resistant Omegas 4.) 1 csillagozás

Joyee Flynn: Lennox

The Omega Network has gone into effect. Numbers of suffering omegas—like Lennox—are being rescued across America. Lennox Ashton has endured extreme levels of neglect and torture from his inner circle. All he wants to do is end the pain, but others refuse to allow him to give up.

Hugo Cormac is the strong, protective new Alpha of the Oceanside, California, pack who is willing to do everything he can to show Lennox how much he loves him. Beta Blair Peregrine wants to be the caretaker of his budding family, tending to the needs of those he loves before his own. Falcon Beall, also one of Hugo's Betas, is the calm one of the group. He longs to love and to be loved.

Just as these werewolves begin their life together, Lennox is captured. Will he be saved, or will his life end just as he is finding love?

>!
Siren Publishing, Austin, 2012
112 oldal · ISBN: 9781622412617

Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Joyee Flynn: Lennox

Adott egy faj ahol a farkas alfáknak még küzdeniük kell a falka vezetésért, a falka tetején az alfa és a két bétája áll, akik plusz erőt tudnak gyűjteni ha közösülnek az omegával ( fehér farkasokkal) Szóval egy egészséges falka áll egy alfából, két bétából és sok tagból, amelyek közül ha egy fehér gyermek születik annak a különleges képességei, egy másik falja alfájának az érdekeit szolgálja.
Lennox egy nagyon összetört omega mire kiszabadítják egy épp csontja se marad, semmi másra nem vágyik csak a békére és az elmúlásra, amikor megtörténik a csoda. Hugo nem akar Alfa lenni, testőrként dolgozik, feladata hogy a kórházban vigyázzon Lennoxra, de nem tudja elhagyni a sérült fiút. Együtt indulnak az a kormánytól kapott kicsi de csodálatos helyen lévő falkához, ahol első feladatként Bétákat kell keresniük. A könyv a belső kör összecsiszolódásáról és a kommunikáció fontosságáról szól. Jókat nevettem és bosszankodtam rajta.
A végére a rejtett szabim is véget ért, talán majd egyszer folytatom. Rövid, érdekes, nagyon egyedi ez a sorozat, segített egy nehéz helyzetben kikapcsolni az agyamat, ezért végtelenül hálás vagyok neki.

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Resistant Omegas sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
T. J. Klune: Wolfsong
Leigh Bardugo: Crooked Kingdom
C. S. Pacat: Prince's Gambit
Diana Gabaldon: Outlander
Kelley Armstrong: The Calling
J. R. Ward: Blood Fury
Kresley Cole: Shadow's Seduction
T. J. Klune: The Lightning-Struck Heart
K. J. Charles: Flight of Magpies