Fur ​and Flightless (Midnight Matings 12.) 3 csillagozás

Joyee Flynn: Fur and Flightless

The Gathering is called. The spell is cast. There is no escaping the Midnight Matings.

The chaos of the Midnight Matings continues. Everyone attending the UPAC Conference has twenty-four hours to claim a mate of a different species or risk going feral. Here Lys finds himself bitten by a werewolf who has mistaken him for a woman. Something that, regrettably, can't be undone. Lys Wolf is a penguin shifter whose mechanical genius brought him wealth but not respect from his family. All he wants is to meet a mate that will cherish him for who he is. Rip Corbin is an Alpha werewolf whose dominant ways make it difficult for him to empathize with others. Also, he has always believed himself to be straight. All of this makes it difficult for him to accept Lys as his new mate. Will Rip be able to move past his problems and be a true mate, or will Lys find a way to end their bond forever?

>!
Siren Publishing, Austin, 2011
118 oldal · ISBN: 9781619262171

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

Mes>!
Joyee Flynn: Fur and Flightless

Kedvenc lett, akik egy kicsit ismernek azok nem lepődnek meg mert, tudják, hogy imádom a pingvineket. Nagyon jó volt olvasni egy olyan könyvet ahol a pingvinek kapják az egyik főszerepet. Tetszett, hogy az írónő bevitte a pingvinek udvarlási szokásait a cselekménybe. Voltak nagyon cuki helyzetek belőle. A történet szerint Rip egy alakváltó farkas kiszemeli magának a gyűlésen Lys-t akiről a testalkata miatt először azt hiszi, hogy nő, és mivel 24 órán belül meg kell találniuk a párjukat, úgy dönt pingvinünket választja. Aki természetesen nincs elragadtatva a gondolattól.
Maga a könyv könnyed romantikusnak tűnik, de azért tartalmaz keményebb témákat is, mint homofóbia, rossz családi kapcsolatok. Részemről nagyon szívesen olvasnék még róluk, de így is jó történet volt. Ha valaki tud alakváltó pingvines regényeket ossza meg velem ne tartsa magában. Mert a pingvin baromi menő. ;)


A sorozat következő kötete

Midnight Matings sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
T. J. Klune: Wolfsong
Leigh Bardugo: Crooked Kingdom
C. S. Pacat: Prince's Gambit
Diana Gabaldon: Outlander
Kelley Armstrong: The Calling
J. R. Ward: Blood Fury
Kresley Cole: Shadow's Seduction
T. J. Klune: The Lightning-Struck Heart
K. J. Charles: Flight of Magpies