Flush ​the Twinkles (Who Needs Christmas? 10.) 1 csillagozás

Joyee Flynn: Flush the Twinkles

Twelve elves left the North Pole to be free of all things Christmas and have been living together for decades. They have gone without their mates for years, but when the first of the twelve finds his, the others have hope of finding theirs.
Button is an elf who hates twinkly lights and feeling like an outsider even among his friends. Cadan is the man who finally understands Button and gives the formerly lonely elf a chance to experience a connection and love he has never known. Cadan Riddle is a zookeeper with a rough past. The emotional wounds he has acquired have been festering for years. The strong bond he shares with Button could be the salve that heals those wounds. When Cadan's past comes back to haunt him, will the love between elf and mate be strong enough to cope, or will the emotional weight be too much?

>!
Siren Publishing, Austin, 2012
114 oldal · ISBN: 9781619264793

Kiemelt értékelések

vikiniki2>!
Joyee Flynn: Flush the Twinkles

Egyszerűen aranyos.
Mindig is imádtam a meg nem értett karaktereket. Itt pedig a főhőst már az előző kilenc kötet során is megkedveltem.
A főhős Button egy zseni, de egyáltalán nem képes megérteni az embereket, még az olyan apróságok is gondot jelentenek számára, hogy miért nem mondhatja meg csak úgy valakinek, ha le akar vele feküdni. Nagyon őszinte, és nem képes megérteni sem az emberi viselkedés szabályait, sem pedig azt, hogy ezeket miért változtatják folyamatosan az emberek. Például, hogy egy-egy helyzetben miért mondhatja meg valaki az őszinte véleményét, és máskor miért nem (lásd amikor megkérdezel valakit, hogy tényleg jól áll az adott ruha).
Már nagyon vártam, hogy ennek a karakternek mégis milyen pár fog jutni. Sajnos a párja elég unalmas, még úgy is, hogy az írónő próbált hozzá érdekes hátteret kigondolni.
Joyee Flynn-től megszokottan vannak szexjelenetek, de szerencsére most nem voltak annyira zavaróak, és nem terelték el a figyelmet a történetről.
Összegezve maga a történet nem lett különösebben jó, de mivel végre Button-nak is lett egy saját könyve, és nagyon jók az eszmefuttatásai, így megadtam a négy csillagot.


A sorozat következő kötete

Who Needs Christmas? sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelley Armstrong: Hidden
Stephani Hecht: A Christmas for Ava
Stephani Hecht: A Shifter Christmas
Stephani Hecht: A Feral Christmas
Stephani Hecht: Fangs, Fur and Snowballs
Lynn Hagen: Christmas at the Lakelands'
Mary Calmes: Cherish Your Name
Indra Vaughn: The Winter Spirit