Carson (Resistant Omegas 2.) 2 csillagozás

Joyee Flynn: Carson

When Carson's old inner circle is challenged and overthrown, he knows that he will become the Omega for the new Alpha and his Betas. After all he barely survived the abuse dished out by his last circle and he knows that, as defective as he is, he can only hope to keep the punishments at bay for so long. Declan, Ian, and Taylor have never wanted to run a pack, but after seeing Carson and realizing how he was being treated at the hands of certain members of the pack, they couldn't stand by and let him suffer. But while they may have won the Omega they've dreamed of, they quickly find it becoming a nightmare.

>!
Siren Publishing, Austin, 2011
112 oldal · ISBN: 9781610346269

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Joyee Flynn: Carson

Adott egy faj ahol a farkas alfáknak még küzdeniük kell a falka vezetésért, a falka tetején az alfa és a két bétája áll, akik plusz erőt tudnak gyűjteni ha közösülnek az omegával ( fehér farkasokkal) Szóval egy egészséges falka áll egy alfából, két bétából és sok tagból, amelyek közül ha egy fehér gyermek születik annak a különleges képességei, egy másik falja alfájának az érdekeit szolgálja.
Második könyv főszereplője Carson, igazi művész, festő nem a szobadekoráló fajtából. Az első megmentés,Tristan levlistájáról. Declan, Ian, és Taylor teljesítik a feladatot, legyőzik az öreg alfát és uralmuk alá veszik a falkát, megöröklik Carsont, aki már reménykedni se mer státusa megváltozásában. Egy teljesen meggyalázott kölyökből, igazi büszke omega lesz a belső kör egymás és felé irányuló szeretetet által. Még mindig nem igazán tudok napirendre térni, ez a sorozat addiktív és teljesen abszurd egyszerre, nagyon komoly kérdéseket feszeget, közben valami szürreális álomvilágról mesél. Szívem rejtett zugaiba szivárog be. Szerettem ezeket a farkasokat is :)

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Resistant Omegas sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

K. Webster: Dirty Ugly Toy
Kim Dare: Duck!
Tiffany Reisz: The Red
Morgan Hawke: Victorious Star
Theda Black: Beneath the Neon Moon
T. J. Klune: Wolfsong
Kelley Armstrong: The Rising
Gail Carriger: Heartless
Gail Carriger: Romancing the Werewolf
Hailey Turner: All Souls Near & Nigh