Újrakezdés 3 csillagozás

Joyce Hill: Újrakezdés

Egy porba hullott élet.

Egy bizonytalan jövő kezdete.

Joslyn Price fiatal, független és gyönyörű. Mindene megvan, ami kell egy csodás élethez. Egy valami hiányzik az életéből: a szerelem. Egy napon váratlanul felbukkan Ben. A férfi maga a tökély. A rabjává válik. Ben mindent megtesz azért, hogy a nőt magához láncolja. A terve jó úton halad. Egy éjszaka azonban mindent megváltoztat. Hogy Joslyn számára mit tartogat a jövő: csak rajta áll! Újrakezdi vagy örökre elveszik?

Egy igazi érzelmi hullámvasút, ami rengeteg titkot, fordulatot és nehézséget tartogat.

>!
EkönyvBazár, Isaszeg, 2019
ISBN: 9786158126311

Kedvencelte 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Detty77
Joyce Hill: Újrakezdés

Egyszerűen imádtam! Joslyn egy elképesztően erős lány, egy igaz baráttal, aki hatalmas segítsége. Nagyon érdekes kérdés, hogy egyáltalán kapunk-e lehetőséget az újrakezdéshez és ha igen, tudunk-e élni vele…. Fantasztikus a történet!!!

>!
Noncus
Joyce Hill: Újrakezdés

Már nagyon vártam, hogy a kezembe foghassam és elolvashassam ezt a könyvet. Tudtam, hogy mire számíthatok az írónőtől: romantikára, erotikára, egy cseppnyi krimivel. De ez több volt,mint amire számítottam. Szerettem Joslyn karakterét az elejétől fogva és már épp kezdtem megkedvelni Bent is, mikor beütött a krach. Onnantól kezdve szívem szerint levadásztam volna a fickót, Jost pedig csak öleltem volna. De szerencsére ott volt neki Daniel, aki szerette és óvta őt. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen véletlenek lehetnek: hogy Joslyn és Daniel életét nemcsak a jelenlegi szerelmük köti össze, hanem a múltjuk is. Sok titokra fény derül, de az ő szerelmük szerencsére mindent kibír. ♥
Aki még nem olvasta, annak csak ajánlani tudom. Aki még vacillál, higyjétek el, minden egyes sora megéri a belefektetett időt. Imádtam ezt könyvet, ahogy az írónő előző könyvét is, és türelmetlenül várom a következőt ;)


Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller: Hozzád tartozva
Ella Steel: Sors-Fordító
Marilyn Miller: Keserűen édes
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.
Hayden Moore: Üvegkalitka
Carol Souya: Évszakok
Hayden Moore: Csendkirály
Emy Dust: Megtalállak
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin