Maradj ​velem örökké 28 csillagozás

Joyce Hill: Maradj velem örökké

Ivy maga a megtestesült tisztaság, báj és kedvesség. Mindaddig, amíg Davis Dixon a visszautasítást nem tűrő üzletember egy szemtelen ajánlatot tesz a lánynak. Sarokba szorítja. Választania kell a családja és az erkölcsössége között.

Davis maga a megtestesült ridegség. Nem ismeri a szerelmet, Ivy ártatlansága mégis beférkőzik a bőre alá. Rájön, hogy a lánynak is van múltja. Vajon tudja kezelni ezt a helyzetet? Egy történet tele érzésekkel és fordulatokkal. Elég lesz csak egyikőjük szerelme ehhez a kapcsolathoz? Ki mennyi fájdalmat hajlandó elviselni a szerelemért?

„New Yorkba vágytál, imádtad ezt a várost, de most mégis ez tette tönkre az életedet. Túl jó voltál ide Ivy! Davisnek sosem kellett volna belépni az életedbe!”

>!
234 oldal · ISBN: 9786158099462

Kedvencelte 3

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 15

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Bitten
Joyce Hill: Maradj velem örökké

@FairyDust és @ZitussKa rögtön ti jutottatok eszembe.
Ha szabad – nektek ajánlom! ;-) amennyiben lehet 18+os a történet, azt hiszem mind elmúltatok – nem akarok kapni a buksimra ;-)

A borítóhoz érve rögtön a jó öreg barátom, az Ulpi jutott eszembe. Ugye, nektek is? – Lexi Blake, JLA, G. Maxvell vagy Karen Erikson – uuh a régi szép idők….. hiányoznak az ilyen storyk.
A történetünk az átlaghoz képest jóval rövidebb, olyan harlequin hosszúságú. Pro és Epi ketrecben ismerhetjük meg fejezetekre osztva a cselekményt.

Bevallom a nyelvezetén és a cselekmény gördülékenységén még van mit csiszolni, erre érdemes lenne odafigyelni a későbbiekben. Kiegészítve a hibák korrekciójával, több szem többet lát sokszor emlegetett tipp megfontolandó. Mikor a bicikli lánc zsírozóért kiált…..

Feelingre a greyes múltat idézi számomra. Adott Ivy és Davis na meg persze az elmaradhatatlan alku némi feltétellel nem nemiiiii, ne olvass butaságot! ;-)

In medias res kezdünk. Az az érzésem volt, hogy mielőtt leült írni kikészített maga mellé néhány kártyát, amelyet tutira fel akar használni – ez nem így működik. A történetek, a cselekmények adják magukat. Azért az alkotó, hogy rendet rakjon a gondolatai között.
Túl rövidre szabta túl sok cselekménnyel. Néha a kevesebb több.

Egynek elment, de nem igazán győzött meg.
Én azt mondom: – Csapjon a lovak közé és regulázza meg őket. Kezében kell tartania a gyeplőt (jóó szorosan), mert a szavak irányításra szorulnak……. És most maga vállalta, hogy dirigálni fog mint, karmester a zenekarnak…….#a kérdés az: akar-e …..#

6 hozzászólás
>!
l_moni
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Apránként már sok részletet olvastam a könyvből, és már nagyon vártam, hogy végre teljes egészében magamévá tegyem Ivy és Davis történetét.
Sajnos nem lesz kedvenc. A részletek annak idején nagyon tetszettek, de most kiderült számomra, hogy csak a részletek.
Nem lett teljes egészében kidolgozva. Ahhoz képest, hogy milyen neveltetést kapott Ivy nagyon könnyen és felelőtlenül beleugrott egy, csak pénzről szóló kapcsolatba.
Davis is csak mogorva volt vagy épp jól csókolt, de, hogy mikor kezdett el ragaszkodni, netán szeretni az nem derült ki. Ráadásul Ivy még a gyerekkori szerelméért is titkon rajong egy ideig. Ő vajon mikor szeretett bele Davisbe? Vagy inkább csak a pénzébe?
Nekem kevés benne az érzelem, az izzás a szereplők között.
Viszont túl sok Ivy. Az önfejűsége, a hiszije, a „senkisesegitnekemsoseéscsakméntudommegoldani” hozzáállása.
Mindent összevetve ez a könyv nem az én könyvem.

>!
Szil78
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Teljesen ismeretlenul es elvarasok nelkul alltam neki ennek a konyvnek. Maga a tortenet nagyon tetszett, szinte alig lehetett letenni. A foszereplok is szimpatikusak voltak, meg Davis is a maga elragado ridegsegevel. Hogy miert a 4 csillag? Nekem kicsit sok volt az a rengeteg fajdalom es rossz dolog ami Ivy-val tortent, ebben a nem tul hosszu tortenetben, mint ahogy az is, ahogy egy rideg es konyortelen emberbol milyen gyorsan lett egy igazan szerelmes es odaodo ferfi. Ahogy Ivy is par nap alatt esett halalos szerelembe. Nekem ez egy igy kicsit hiteltelen, en idoben egy kicsit jobban elnyujtottam volna a dolgot. De ezt leszamitva egy nagyon is izgalmas szerelmi tortenetet kaptam epp a kello mennyisegu erotikval fuszerezve.
Kivancsian varom az irono kovetkezo konyvet.

>!
abbywinter I
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Már nagyon vártam, mert a korábban olvasott részletek alapján nagyon tetszett. És nem csalódtam. Szuper történet volt, bár igazából kicsit rövid :) Tudtam volna még olvasni. Remélem, hogy hamarosan a következőt is olvashatom. Köszönöm az élményt.

>!
Kovács_Ági_3 P
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Ez a történet nagyon tetszett megfogott. Ivy pincérnőként dolgozik egy étteremben, de egy napon belép Davis Dixon és minden a feje tetejére áll. Egy különleges ajánlatot tesz Ivynek, aki később elfogadja. Kissé emlékeztet egy másik történetre… Ami nem gond…. De, ahogy lenni szokott nem megy ám zökkenőmentesen. Ugyanis Ivy beleszeretett Davisbe. Ivy egyre jobban úgy érzi az élete, összekuszálódik. Csakhogy eközben sok bonyodalom kezd kibontakozni a történetben, ami némi izgalmat és feszültséget add. Itt jön közbe Tyler, Ivy ex barátja. Tyler nem igazán akarja feladni, hogy Ivy sosem lehet már az övé. S itt kezdődik a bonyodalom a két férfi között. Aki eleve Davis nem is akarja bevallani, hogy szerelmes. Tyler hol harcolna, hol nem. Kissé furcsa volt az egész. Kíváncsian olvastam tovább, hátha még jobb lesz, ahogy haladt a történet úgy kezdődött kibontakozni az egész.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2018/08/joyce-hill-maradj-v…

>!
Szabó_Kata
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Nagyon vártam már, hogy olvashassam az írónő könyvét. Várakozásaimat tökéletesen kielégitette, hiszen egy fantasztikus sztorit írt Joyce. Imádat az egészet! Bár még olvastam volna tovább is. Köszönöm az élményt!

>!
keiko06
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Tyler olyan édes volt, neki szurkoltam :D
Szomorú, ami az apukájával történt, ez is jól mutatja, hogy az élet nem mindig habostorta.
Az álmokról néha le kell mondani :/

>!
Pintér_Nikoletta
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Már nagyon vártam hogy olvashassam. Nagyon tetszett ne lehetett letenni. Várom a következő könyvedet.

>!
Prucsike
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Nagyon tetszett a könyv, izgalmas volt olvastam volna meg tovább. Gratulálok. UI. szép a borító

>!
Detty77
Joyce Hill: Maradj velem örökké

Nagyon tetszett a könyv!! Szívmelengető és simogatta a lelkem. Szerettem mindkét főszereplőt, Ivy-t a naiv ártatlanságával, Davis-t pedig az olykor meglepő cselekedeteivel. Ami miatt nem 5 az a csillag, hogy még-még olvastam volna! Tetszett, köszönöm az élményt!! Ajánlom mindenkinek!!


Népszerű idézetek

>!
l_moni

Tekintetem rögtön az ismeretlen férfira szegeződött.

(első mondat)

>!
l_moni

– Nézz rám! Milyennek látsz valójában? – tétováztam, de úgy döntöttem nem fogok hazudni neki. Határozott véleményem volt róla és a módszereiről.
– Egy megkeseredett embert látok benned. Hiába van több millió a bankszámládon, nem találsz rá az igazi boldogságra. A szeretetet nem lehet pénzért megvenni.
– Nincs szükségem a szeretetre! – megvetően nézett rám.
– A szeretetre mindenkinek szüksége van, Davis! Még neked is. Saját magadnak hazudsz.
– A szerelem csak bonyolulttá teszi a dolgokat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller: Hozzád láncolva
Ella Steel: Sors-Fordító
M. G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Lakatos Levente: A pillangók ébredése
Marilyn Miller: Keserűen édes
Carol Souya: Évszakok
Anne L. Green: Elfojtott indulatok