Keresem ​a párom 2 csillagozás

Tippek és tanácsok mindkét nemnek
Joy Browne: Keresem a párom

Ha ​párkeresésről van szó, mindenki kezdő – mindegy, hogy 15 vagy 115 éves vagy-e, az első randevúdra készülsz-e, vagy éppen az unokáidat követve térsz vissza a szerelmes találkák világába. És most ezt én szépen megosztom veled, nem azért, hogy te lehess az ászok ásza vagy a környék királya, hanem, hogy egy kicsit jobban megismerd magad, a jövendőbeli partneredet és az ezzel kapcsolatos egész folyamatot is. Így talán kevésbé fog izzadni a tenyered és akár hiszed, akár nem, a végén még sikerélményed is lesz.

Mert akárhogyan is, a párkeresés elvileg jó móka. Nem szabad, hogy úgy érezzük, egyetlen randevún, vagy éppen több találkán múlik az életünk vagy a megélhetésünk. A randevúzás célja ennél sokkal egyszerűbb: ez egy alkalom arra, hogy megismerj valakit és megadd a lehetőséget a másiknak, hogy egy kicsit megismerjen téged, hogy aztán eldönthessétek, szeretnétek-e egymással több időt eltölteni. Ennyi az egész, se több, se kevesebb. Ne úgy indulj neki, hogy társat keresel,… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Tantusz

>!
Panem, Budapest, 2013
446 oldal · ISBN: 9786155186141

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

CsakSimánDorka P>!
Joy Browne: Keresem a párom

Joy Browne: Keresem a párom Tippek és tanácsok mindkét nemnek

Hasonló módon, mint a Szorongás helyett könyvben ez sem az a csupa szöveg és utasítás. Tanácsokat és tapasztalatokat találhatóak benne, hogy mit csinálj, és ha nem úgy jön össze egy randi, akkor mit ne csinálj. Különböző szituációkat hoz fel példának a könyv, ami nagyon jó, hisz aki vizuálisabb típus könnyebben el tudja képzelni, hogy mit tegyen, ha hasonló helyzetbe kerül.
A könyv felépítése nagyon tetszett, mert mindent az elejéről kezd, vagyis a magam és vágyaim megismeréséről. Innen halad lépésről lépésre egy kapcsolat kialakításáig. Jót nevettem, hogy a könyv végén található egy függelék, amikben a csajozós – pasizós szövegek – és annak valós jelentésük található.

Bővebben:
http://dorkaanyaolvas.blogspot.com/2017/04/joy-browne-k…


Népszerű idézetek

Razide>!

Egyszer készítettem egy interjút egy férfivel, aki azt mondta, mindegyikünknek fel kellene vennie a kapcso­latot azokkal az exekkel, akik dobtak bennünket Az ő véleménye az volt, hogy köszönetet kéne nekik monda­nunk azért hogy egészen addig nem tudtunk tovább­lépni és újabb csodás emberekkel randevúzni, amíg a működésképtelen kapcsolatunkból ki nem szálltunk.
A férfi azt állította, nem érdemes visszafelé mennünk, hiszen a következő ember úgyis csak jobb lehet. Már tudjuk, hogy létezik valaki, aki higgadt jó, kedves, okos és jóképű. Minek érnénk hát be kevesebbel?
Ez egy érdekes, optimista és megnyugtató hozzáállás.

324. oldal

Joy Browne: Keresem a párom Tippek és tanácsok mindkét nemnek


Hasonló könyvek címkék alapján

Leif Lasse Andersson: Szex-krízis-pasi
Reba Toney: Osztályozó játék
Kánya Kata: Társtaláló
A. J. Christian: A férfiakkal csak a baj van?!
Cserenkó Gábor: Nem veled nevetek
Lena Belicosa: Isten nyilai között avagy A Titok valóban működik
Lengyel Zsuzsanna: Kalandorok kíméljenek!
G. P. Heath: A férjhezmenés művészete
Pálhegyi Ferenc: Utazzunk együtt!
Laura Doyle: Az igazi Szingli