Értékelések 403

Arina>!
Joss Stirling: Lélektársak – Sky

Joss Stirling: Lélektársak – Sky Találd meg a lélektársad!

Imádtam Sky és Zed történetét. Izgalmas és romantikus történet, amikor megtaláljuk a másik felülnek és ketten egyek leszünk. Kedveltem Zedet annak ellenére ,hogy a lányok odáig voltak érte ő nem használta ki a helyzetet inkább elérhetetlen rossz fiú volt. .Sky egy nagyon aranyos lány első perctől fogva vonzódik Zedhez hiába megpróbál ellen állni a fiúnak. Nagyon jó volt a történet Zed megpróbálta elnyerni Sky szívét és a lány megpróbált neki ellen állni ,de végül egymásra találnak. Nagyon megkedveltem a Benedict családod.

karolka>!
Joss Stirling: Lélektársak – Sky

Joss Stirling: Lélektársak – Sky Találd meg a lélektársad!

Nagyon megkedveltem a szereplőket, alig vártam, hogy olvassam a folytatást.

Zyta88 >!
Joss Stirling: Lélektársak – Sky

Joss Stirling: Lélektársak – Sky Találd meg a lélektársad!

Nem volt rossz, de nem igazán tudott beszippantani, sem a világ, sem a karakterek. Pedig a lélektárs téma érdekes, illetve az is, hogy minden savantnak van valami különleges képesége. Valakik jóra használják a képességüket, valakik pedig rosszra. A történet középpontjában lévő Benedict család – szülők és 7 fiú – természetesen előbbiek közé tartoznak spoiler. Közben pedig a fiúk szorgosan keresik a lélektársukat. Ebben a részben a legfiatalabb, Zed találja meg Sky személyében. Sky nekem túlságosan elvarázsolt volt, és kicsit soknak találtam a bizonytalankodását Zeddel, miközben másokban (pl. a gimis barátai) azonnal megbízott. Zednél pedig azt találtam furcsának, hogy először totál bunkó volt, aztán varázsütésre tökéletes álompasivá változott. Persze, rájött, hogy Sky a lélektársa, spoiler de nekem akkor is kicsit hirtelen volt a változás. Ettől függetlenül nem lehetett nem kedvelni amilyen kedves, türelmes, védelmező volt Sky-jal.
Nem tudom, 2 könyv után szabad-e ilyet kijelenteni, de úgy tűnik nekem az írónő szereti a nagyon cuki, totál rózsaszín szerelmi szálat kombinálni a szereplők elég sötét, tragikus múltjával és egy viszonylag kemény krimiszállal. Ezt tapasztaltam a Storm és Stone-nál és itt is. Ott azért a krimi szál sokkal jobban el lett rendezve, mint itt, de itt extrán durva gonoszokat kaptunk cserébe. Kíváncsi vagyok, feltűnnek-e a későbbi részekben. Bár ha folytatom is a sorozatot, az nem egyhamar lesz. Szimpi volt a többi fiú is, de annyira nem keltették fel az érdeklődésem. Plusz, én jobban kedvelem az arany középutat, kevesebb cukormáz és kevesebb dráma. És több humor.