Everything ​That Remains 4 csillagozás

A Memoir by The Minimalists
Joshua Fields Millburn – Ryan Nicodemus: Everything That Remains

What ​if everything you ever wanted isn't what you actually want? Twenty-something, suit-clad, and upwardly mobile, Joshua Fields Millburn thought he had everything anyone could ever want. Until he didn't anymore.
Blindsided by the loss of his mother and his marriage in the same month, Millburn started questioning every aspect of the life he had built for himself. Then, he accidentally discovered a lifestyle known as minimalism…and everything started to change.
That was four years ago. Since, Millburn, now 32, has embraced simplicity. In the pursuit of looking for something more substantial than compulsory consumption and the broken American Dream, he jettisoned most of his material possessions, paid off loads of crippling debt, and walked away from his six-figure career.
So, when everything was gone, what was left? Not a how-to book but a why-to book, Everything That Remains is the touching, surprising story of what happened when one young man decided to let go… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tartalomjegyzék

>!
232 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781938793196
>!
232 oldal · ISBN: 9781938793196

Most olvassa 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
graphoman ISMP
Joshua Fields Millburn – Ryan Nicodemus: Everything That Remains

Jó könyv ez, inspiráló.
Az elején a leírás a vállalati munkáról különösen tetszett, valami ilyesmit képzeltem, de azt is (képzeltem), hogy valójában nem lehet ennyire szörnyű. Pedig, úgy tűnik, lehet. Ebből az is következik, hogy itt Köztes-Európában azért a többségünknek vszl. ezeknél kisebb lépéseket kell tennie, de pl. a tévé/net/mobil részek egy az egyben megállnak itthon is.
Az egyetlen bajom az volt vele, hogy a Packing Partynál leírt párbeszédet (és később még egyet-kettőt) rémesen erőltetettnek éreztem, pedig szövegnek nem voltak rosszak azok se, csak valahogy ebben a formában nem.

>!
negyvenketto P
Joshua Fields Millburn – Ryan Nicodemus: Everything That Remains

Azt hittem, hogy ez most csak egy ismétlés lesz (olvastam már eleget a blogjukat, meg úgy általában minimalizmusról), de nagyon jó emlékeztetők voltak benne, és irodalmi műként is rendben van (bár az emberek bemutatása nekem nagyon amerikai).


Hasonló könyvek címkék alapján

Bekka Thomas: Minimalism
Cal Newport: Digital Minimalism
Amy Schumer: The Girl with the Lower Back Tattoo
Christine Koh – Asha Dornfest: Minimalist Parenting
Spencer Johnson: Who Moved My Cheese?
Shauna Niequist: Present Over Perfect
Eric Klinenberg: Going Solo
Demi Lovato: Staying Strong
Oliver Burkeman: The Antidote
Kath Kelly: How I Lived a Year on Just a Pound a Day