A ​House at the Bottom of a Lake 5 csillagozás

Josh Malerman: A House at the Bottom of a Lake

Both seventeen. Both afraid. But both saying yes.

It sounded like the perfect first date: canoeing across a chain of lakes, sandwiches and beer in the cooler. But teenagers Amelia and James discover something below the water’s surface that changes their lives forever.

It’s got two stories.

It’s got a garden.

And the front door is open.

It’s a house at the bottom of a lake.

For the teens, there is only one rule: no questions. And yet, how could a place so spectacular come with no price tag? While the duo plays house beneath the waves, one reality remains:

Just because a house is empty, doesn’t mean nobody’s home.

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
118 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781910471012
>!
156 oldal · ASIN: B01M65QCBV

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Wandamaci P
Josh Malerman: A House at the Bottom of a Lake

A Madarak a dobozba is beleolvastam, de azt nem tudtam végigolvasni… Majdnem ennek is az lett a sorsa. Többször félre akartam tenni, mert nagyon untam. Végülis megembereltem magam, mert ~150 oldal nem olyan sok.
Éjszaka kezdtem el olvasni, akkor eléggé nagy hatással volt rám, de mint utóbb kiderült, csak túlképzeltem és saját magam paráztattam be, vártam a nagy jelenetet, amikor nagyon, de nagyon meg fogok ijedni. Nem jött el
Egyébként sem azt kaptam, amit vártam. Ezzel az egész tiniszemszöggel hadilábon állok, és most túlszenvedték.
Összességében értelmetlennek találtam, engem nem fogott meg és a kezdeti borzongásom után semmit nem váltott ki belőlem, max. unalmat. Sok jót hallottam róla, de nagyot csalódtam. Azt hiszem Josh Malerman nem az én íróm, nem érnek el a történetei…

16 hozzászólás
>!
Rileey
Josh Malerman: A House at the Bottom of a Lake

Malerman ugyanazt hozza, mint a Bird Boxban, és itt olyan magas szinten űzi, hogy eladja a semmit. Nem viccelek, az égvilágon semmi nem történik ebben a könyvben (nem horror, hiába van annak címkézve), de olyan szinten van megírva, hogy végig a markában tart, és a tarkódon feláll a szőr. Ráadásul semmi sem kap értelmet a végére, nem tudunk meg semmit, a vége egyenesen wtf. De igazából nem is a rejtély feloldásáról szól a kisregény, hanem arról, hogyan megy a két 17 éves főszereplő agyára, hogyan lesznek megszállottjai a háznak, hogy ez az egyetlen közös bennük, és a közös titok az egyetlen, ami összetartja őket.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Wells: I Don't Want to Kill You
Kerri Maniscalco: Stalking Jack the Ripper
Jennifer L. Armentrout: The Dead List
Christina Lauren: The House
Anya Parrish: Damage
Anya Allyn: Dollhouse
Alexander Gordon Smith: Lockdown
Barry Lyga: I Hunt Killers
Amy Christine Parker: Gated
Madeleine Roux: Catacomb