Cselszövés 2 csillagozás

Joseph R. Garber: Cselszövés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

John ​Taft átlagos külsejű, átlagos életet élő szállítmányozási szakember – legalábbis mások szemében. Az egész élete felfordul azonban, amikor az egyik üzleti útja alkalmával Szingapúrban fegyveresek rontanak a szállodai szobájába. A lövöldözés után Taft hirtelen a hotel előtt találja magát, és egy gyönyörű stewardesszel közös taxiban távozik sietve a helyszínről.

Üldözik, de nemcsak a rendőrség fenegyerek főfelügyelője, hanem ismeretlen fegyveresek is. Mivel vádolják? Mit keresnek rajta? Miért kívánja a halálát mindkét oldal? Hogyan bizonyíthatja ártatlanságát, ha egyáltalán képes rá, és ki előtt? Menekülnie kell, és nincs más választása, mint hogy elhagyja a szigetet. Ezzel kezdetét veszi egy meghökkentő felfedezésekkel teli hajsza, amelyben kiderül, Taft nem is olyan átlagos, mint amilyennek korábban tűnt…

Joseph R. Garber (Forgószél) receptje egy jó krimihez: válassz két jellegzetes figurát – egy tipikus jófiút és egy akciófilmhős-szerű kínai zsarut –, hagyd… (tovább)

Eredeti cím: In a Perfect State

>!
General Press, Budapest, 2015
400 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636437336 · Fordította: Ipacs Tibor

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
briggg
Joseph R. Garber: Cselszövés

Nem tetszett. Az eleje nyögve nyelős volt és azt hittem soha nem érek a végére. A végén a leszámolás réász pedig nagyon véresre sikeredett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bleeding Bride: A téboly kertje
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Arthur Conan Doyle: Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története I-II.
Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten
Karen Rose: Sikíts értem
Agatha Christie: Tíz kicsi néger
Martina Cole: A madám
John Cure: A gonosz új arca
Elizabeth Haynes: A lélek legsötétje