Gyilkos ​ösztön / A nyeregkészítő felesége / A csontok nyomában / Halálra ítélve 8 csillagozás

Joseph Finder – Earlene Fowler – James Rollins – Jane K. Cleland: Gyilkos ösztön / A nyeregkészítő felesége / A csontok nyomában / Halálra ítélve

Joseph ​Finder: Gyilkos ösztön
Noha Jason Steadman sikeres üzletkötő, hiányzik belőle a gyilkos ösztön, amely a vállalat csúcsára repíthetné. Aztán a sors szeszélyéből összeismerkedik a Különleges Osztagnál szolgált Kurt Semkóval, és karrierje kedvező fordulatot vesz. Vajon ez véletlen egybeesés volna csupán? Vagy Jason olyan barátot választott magának, amilyet senkinek nem kíván az ember? A Paranoia szerzőjének regénye a féktelen becsvágyról szól.

Earlene Fowler: A nyeregkészítő felesége
Férje halála után Ruby McGavin döbbenten fogadja a hírt, hogy egy hatalmas marhafarm negyedét örökölte. Megrökönyödését fokozza, hogy férje családtagjai, akikről eddig úgy tudta, autóbalesetben életüket vesztették, kiváló egészségnek örvendenek. Gyászoló asszonyként végképp nem hiányzik neki, hogy családi viszályba keveredjen, pedig amikor felkeresi a farmot, éppen ilyen perpatvar kellős közepébe csöppen.

James Rollins: A csontok nyomában
Egy nyáresti misén… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Reader's Digest válogatott könyvek

Reader's Digest, Budapest, 2007
574 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639707542 · Fordította: Kovács Attila, Résch Éva, Révbíró Tamás, Csaba Emese

dmmddm>!

A szokásos, nem kiemelkedő,de azért olvasható Readers Digest válogatás, négy regény rövidített változata. A Gyilkos ösztön az amerikai üzleti életben az érvényesülésért folyó kíméletlen harcot ábrázolta. A nyeregkészítő feleségében a címszereplő elhunyt férje családjához megy el a hamvakkal és sok minden kiderül számára férjéről és annak rokonairól is. A csontok nyomában mondható katolikus kalandregénynek is, gyilkosság és ereklyelopás, a világ fölötti hatalomszerzés nevezhetők a fő történetszálaknak. A negyedik, a Halálra ítélve műkincsrablásos-gyilkosságos történet, ártatlanul megvádolt nővel a középpontban. Érdekes volt mind a négy regény,de mély nyomot nem fognak hagyni bennem.

Petrus601>!

Én a Nyeregkészítő feleségét olvastam el belőle. Ami nagyon tetszett, és nem gondoltam, hogy „ilyen” dolgok ki fognak derülni, mint, amik kiderültek. Kár, hogy ilyen rövid volt.:) Szerintem érdemes elolvasni!