Írország 6 csillagozás

John Sykes: Írország

Mélyzöld legelők és mezők, elvarázsolt tavak és vadregényes zsombékok, lélegzetelállító sziklás tengerpartok és gyönyörű szép homokos strandok – ezek az Atlanti-óceánon található „Zöld-sziget” varázslatos természeti szépségei. A lenyűgöző vidék mellett a kelta-ír kultúra kincsi – a híres kőkeresztek, az antik kolostorok és a hatalmas várak – is mind magukkal ragadják az érdeklődőket. A szigeten járva semmiképpen se hagyjuk ki a kényelmes pubokat bejáró, vendégmarasztaló ír történeteket, legendákat, mítoszokat és a fülbemászó muzsikát.

A „Varázslatos Földünk” ezen kötete színes, többnyire nagyméretű képekkel és ismeretterjesztő szövegekkel mutatja be Írországot. A káprázatos képeket részletes közlekedési hálózattal és számos turisztikai utalással ellátott térképek egészítik ki. Az internetcímekkel bővített mutató segítségével könnyen megtalálhatjuk a nevezetességek és látnivalók pontos helyét, és további aktuális információkhoz juthatunk a változatos webhelyek felkeresésével.

>!
M-érték, Budapest, 2007
160 oldal · ISBN: 9789639693395 · Fordította: Markwarth Zsófia

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Shouri>!
John Sykes: Írország

Ez az album lélegzetelállító képeken keresztül mutatja be ezt a csodás országot. Rövid bekezdések segítségével mutatja be, hogy mit is látunk, mely várost, tájegységet, nemzeti kincset. Nagyon tetszett, hogy így nem csak a képeket nézegethettem, hanem el olvashattam egy összesítőt a helyekről.
Gyönyörű kötet, sokszor nézegetős/olvasós lesz.

Aemitta>!
John Sykes: Írország

Nagyon szép (és jó minőségű) képek vannak a könyvben Írországról. Többnyire a tájakat mutatja be – amik vitathatatlanul gyönyörűek –, de az életképek, a mindennapok kimaradt, világa mintha nem az országhoz tartozna.

eltim>!
John Sykes: Írország

Imádom ezt a könyvet, már pár éve a polcom kiemelt helyén van. Tele van szebbnél szebb fotókkal, rövid de velős leírásokkal….egyszer mindenképpen megnézem ezeket a tájakat élőben.


Hasonló könyvek címkék alapján

Antonio Attini: Magasan Írország felett
Rosalba Graglia: Írország
Randé Jenő: Nagy-Britannia és Észak-Írország
Manini Chatterjee – Anita Roy: India
Mészáros T. László: Welcome to Hungary
V. Sóti Éva: A Dunától a Tiszáig
Szabó Virág: Szeretettel vár Győr – a találkozások városa
Tóth Zsuzsa (szerk.): Hol vagy, Kajla?
Tóth Pál – Czeglédi Zsolt: Csodálatos Magyarország
Vándor László: Magyar kastélyok