Gyilkos ​képek (Lucas Davenport 12.) 13 csillagozás

John Sandford: Gyilkos képek

Lucas Davenport ismét színre lép! Hogy elterelje figyelmét magánéletének nehézségeiről, a nyomozó úgy dönt, hogy a munkába temetkezik. A látszólag egyszerű ügy azonban egyre kísértetiesebbé válik… James Qatar, a művészettörténet elismert professzora különös kedvtelésnek hódol: titokban nőket fényképez le, majd sajátos műalkotásokat – pornográf képeket – készít a felvételekből. Hobbija azonban egyre rémisztőbb utakra vezeti – egészen a gyilkosságig…

Eredeti megjelenés éve: 2001

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Világsiker JLX

>!
JLX, Budapest, 2002
404 oldal · ISBN: 9633051703 · Fordította: Zsembery Péter

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Szimirza>!
John Sandford: Gyilkos képek

Nagyon izgalmas volt, tele fordulatokkal, néhol azt hittem, hogy kész, teljes kudarcba fulladt a nyomozás, de akkor jött egy jó nyom vagy egy jó megérzés, és minden megoldódott. És Davenport .. nos hát ide vele :D

mamono P>!
John Sandford: Gyilkos képek

Egyrészt tetszett a könyv, mert végre visszatért Sandford. A stílusa az első – és nekem nagyon tetsző könyveket. Élvezet volt olvasni, megjelentek a meglepő fordulatok, a zseniális sziporkák, az érdekes jelenetek és szereplők. Na jó tegyük hozzá Weather is itt van.
Szóval nagyon élveztem, bírtam a sztorit és lendületet. Igazi kaland volt.
Az egyetlen hátránya talán a két szál volt. Nagyon nem jönnek be az ilyen könyvek… Kivéve nagy ritkán, amikor mindkét szál egyformán érdekel na ez nem így volt jelen esetben.


Népszerű idézetek

zozo70bus>!

– Tudom, tudom… A francba, pedig olyan könnyűnek tűnt. Ehelyett olyan az egész, mint szavazatokat számolni Floridában.

hope22>!

A nők amúgy is hajlamosak voltak lelépni, amikor rájöttek, hogy Darrellt tényleg nem érdekli az egész. Egyáltalán. Semmi. Az autókat kivéve. Darrel profi, otthonülő autóbuzi volt.

hope22>!

Amikor elolvastam a jelentést, kevesebbet tudtam, mint az elején. Olyan, mintha valaki lefűrészelte volna a fejem búbját és fűrészport szórt volna bele.

zozo70bus>!

– Ki fogja megvédeni a Washinhton sugárutat a gyorshajtóktól, ha a főkapitány helyettes urat kell taxiznunk fel-alá a városban? – kérdezte a kormány mögött ülő srác.
– Ha akarjátok, fiúk, elintézem, hogy pár órával tovább maradjatok kint – mondta Lucas.
– Egy Porschés csak ne dumáljon szegény közlekedésrendészeknek – mondta a zsaru. -Maga, főnök, már akkor is gyorsan hajt, ha parkol.


A sorozat következő kötete

Lucas Davenport sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Steve Berry: A Lincoln-mítosz
Barbara Wood: Babilon csillaga
Greg Iles: Huszonnégy óra
Dean R. Koontz: Hideglelés
Robin Cook: Invázió
Gregg Hurwitz: Kíméletlen
Robert Ludlum: A Fantom
Peter Straub: Tudom, ki vagy
Andy Weir: Artemis
Stephenie Meyer: A Vegyész