Egyedülálló ​nő megosztaná 21 csillagozás

John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A csinos és határozott Allie barátja félrelépésén feldühödve nem csak a fiút küldi el, de azt is elhatározza, hogy lakótársnőt fogad előkelő New York-i lakásásba.
A szerény és félénk Hedra kezdetben megfelelő partnernek mutatkozik, de egy idő után Allie meglehetősen furcsa dolgokra lesz figyelmes. Lassan észreveszi, hogy társbérlője holmijai között egyre több a sajátjához megtévesztésig hasonló ruha, majd rájön , hogy a lány elhallgatja üzeneteit, eltünteti leveleit. Később obszcén telefonhívások árasztják el; rejtélyesen nyoma veszik hitelkártyáinak, végül pedig rádöbben, hogy újdonsült társa békülni szándékozó barátját is akarja.
Mire észbe kapna, már késő. Hogy ismét Allie lehessen és véget érjen a pokoli rémálom, harcolnia kell. Meg kell küzdenie a helyébe lépett Hedrával – azaz önmagával…

>!
InterCom, Budapest
264 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630293730 · Fordította: Both Vilmos

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Bla IP
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Egy idegesítően jó, sejtelmes krimi, jó szórakozás volt.

>!
Marcsiiiz
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Nekem érdekes volt. Mondjuk én biztosan hamarabb leállítottam volna Hedrát ha az én cuccaimban látom, vagy ha azt érzem, hogy lemásol. De persze emberek és helyzetek nem egyformák. Pláne ha az ember rossz passzban van.

>!
Thamy
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Én sem láttam még a filmet. A könyv viszont összességében tetszett. Várható volt, hogy ki lesz a tettes és az is, hogy kire fog terelődni a gyanú. Néha kicsit hátborzongató volt, néha kicsit érthetetlen. Meglehetett volna ezt írni jobban is ..kicsit hosszabbra, több fantáziával, de így sem volt rossz. Inkább mondanám ezt egy krimi könyvnek, mintsem thriller-nek, de ezt mindenki maga dönti el.

>!
Kazuko
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Nem láttam a filmet, de nekem kifejezetten tetszett. Igaz, egyértelmű ki a bűnös, mi fog történni, de egy kis kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel.

>!
Kicc22
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Rukkolán láttam meg az elérhető példányok között, de mire átfutottam a leírást, és megvitattam magammal, hogy igen, én ezt szívesen elolvasnám, addigra valaki megelőzött, és happolta. Aztán shopline-on bukkantam rá egy antikvár példányra, potom 590 Ft-ért, és egyből csaptam is hozzá az épp akkor aktuális rendelésemhez. Utólag azt kívánom, bár ne tettem volna.

Azt az egy csillagot a sztori-ötletre kapta, mert az még jó is lehetne, ha tisztességesen meg lenne írva. A bevezetés túl hosszú, a tetőpont túl későn érkezik meg, a vége pedig úgy össze van csapva, hogy csak pislogtam. A helyesírási illetve gépelési hibákról meg inkább nem is szólnék, az alsó tagozatosoknak is jobb a helyesírásuk ennél.

Egyszóval kidobott pénz. Utálom ezt mondani egy könyvre, de ez most tényleg az volt. Sajnálom. Ha valakinek tetszett, szóljon, kíváncsi lennék, hogy létezik-e olyan ember, aki nem kaparta a falat kínjában tőle!

>!
InterCom, Budapest
264 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630293730 · Fordította: Both Vilmos
>!
Anett_
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Magával ragadó, mégis egyszerűen szenvedtem, amikor olvastam. Lehet azért, mert nem tudtam felfogni, hogy lehet képes valaki olyasmire, mint Hedra…

>!
nagyi77
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Laza, könnyű kis krimi. Jól szórakoztam rajta. Mindenkinek ajánlom.

>!
cherryd
John Lutz: Egyedülálló nő megosztaná

Aki már millió és egy könyvet olvasott, illetve filmet látott ilyen témában, annak biztos, hogy elsőre beugrik ki a „tettes”. Én ilyen vagyok, ennek ellenére végigolvastam és egy egyszer olvasható, akár strandon időtöltésnek jó. Nem egy hűdenagy mű, de nem is a legrosszabbak egyike.


Hasonló könyvek címkék alapján

Andy Weir: A marsi
Frank Miller: Sin City – A sárga rohadék
Tom Rob Smith: A 44. gyermek
James Dashner: Az útvesztő
Stieg Larsson: A tetovált lány
Thomas Harris: Hannibal
Jean-Christophe Grangé: Bíbor folyók
S. J. Watson: Amnézia
Harlan Coben: Senkinek egy szót se