Az ​utolsó túsz 7 csillagozás

John J. Nance: Az utolsó túsz

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az Air Bridge 90-es járat kapitánya felfedezi, hogy az utasai között az az államügyész is ott van, aki korábban kislányának gyilkosát felmentette a vád alól.
Pillanatokon belül cselekszik. Másodpilótáját csellel eltávolítja a gépről, majd egyedül felszáll és bejelenti az utasoknak, hogy egy gépeltérítő bombát helyezett el a csomagtérben, s ezzel elindul egy véget nem érő dráma túszejtéssel, meneküléssel.
Ebben a veszélyes helyzetben az FBI veszi kezébe az ügyet, személyesen Kat Bronsky ügynök, aki megpróbálja a lehetetlent az utasok védelmében.

Eredeti cím: The Last Hostage

Eredeti megjelenés éve: 1998

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Világsikerek General Press

>!
General Press, Budapest, 1999
392 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639076538 · Fordította: Janáky István

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

nyolcadikutas>!
John J. Nance: Az utolsó túsz

Jól megírt, mozgalmas történet az emberi igazságosság kőbe sosem vésett, de az emberi szívben örök idő óta beíródott becsület nyomvonalán. A jónak itt nincs jutalom, de a rossz elnyeri büntetését.
Igazi kikapcsoló,nyári olvasmány.

geryyah>!
John J. Nance: Az utolsó túsz

Nagyon érdekes volt, nem csalódtam ebben az íróban most sem, akárki akármit is mond róla. Egyáltalán nem sablonosak a könyvei, sajnos már hallottam róla ezt is.

Rooxy>!
John J. Nance: Az utolsó túsz

Nos, ennél a könyvnél a legnagyobb negatívum egyértelműen a fülszöveg tekinthető. Ugyanis abból minden lényeges rész kiderül, és ami a könyvben egyébként fordulatnak számítana, teljesen elveszti jelentőségét. Éppen ezért nem nyerte el a tetszésemet a könyv, mert az eleje szerintem nagyon el lett nyújtva, anélkül, hogy bármi történt volna. Bár valószínűleg, ha kicsit kevesebb információt tartalmazott volna a fülszöveg, az egész történet élvezhetőbb lett volna.


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen King: Coffey a halálsoron
J.D. Barker: A hatodik éjszaka
Robert McCammon: Egy fiú élete
Don Winslow: A kartell
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Karen Rose: Sikíts értem
Gregg Hurwitz: Kíméletlen
Brenda Joyce: Halálos ölelés
Dennis Lehane: Sötétség, fogd meg a kezem
Greg Iles: Csontfa