Will ​Grayson, Will Grayson (román) (Will Grayson, Will Grayson 1.) 2 csillagozás

John Green – David Levithan: Will Grayson, Will Grayson (román)

Prezentare
Intr-o ​seara inghetata, in cel mai neasteptat loc din Chicago, doi adolescenti – avand amandoi numele de Will Grayson – sunt pe cale sa-si intersecteze pasii. Pe masura ce lumile lor intra in coliziune si se impletesc, cei doi Will Grayson descopera ca viata ii poarta in directii noi si surprinzatoare: aventuri romantice si punerea in scena a celui mai de succes musical din istoria liceului.

Amuzanta, dinamica si emotionanta, „coproductia“ semnata de John Green si David Levithan debordeaza de sensibilitate si umor – un regal pentru fanii din intreaga lume!

Will Grayson, Will Grayson a intrat direct pe locul 3 in lista de bestseller young fiction New York Times, fiind prima carte cu personaje gay inclusa vreodata in lista.

„puteam sa petrec ore intregi punand la cale o anume dorinta – si, de fiecare data, ma loveam de un zid impenetrabil de indiferenta totala. fie ca era vorba despre un hamster sau ca maica-mea sa nu mai planga – sertarul de… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2010

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Trei, 2015
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786067193923 · Fordította: Ioana Oprica

Kiemelt értékelések

Lunèa_Charlotté>!
John Green – David Levithan: Will Grayson, Will Grayson (román)

Ez a könyv egy csalódás is volt, meg nem is. Én személy szerint nagy dilemmával voltam a könyvvel kapcsolatban, mivel Green számomra a legjobban kerülendő író, nem jön be, s mindeközben Levithan a legnagyobb kedvencem… Mit tehetek? a könyvtárosnő ajánlotta, így nekigyürkőztem.
Szerencsére hamar megismertem Levithan részeit. Ki ne ismerné fel őt? :))
Maga a történet nagyon jól sikerült, sokszor gondolkodtam, hogy ki is a főszereplő, amire sajna csak az utolsó fejezetekben kaptam meg a választ. Mivel kevés szereplő van, de mindegyiknek nagy jelentősége.
Összességében a könyv jó, egy egyszer olvasós. Hiába ott van Levithan… ezt még egyszer tuti nem fogom kezeim közé, azért ő miatta biztos mosolyogni fogok a könyvet látva és nem grimaszolni. :) és most nem a gay rész miatt xD az a legkevesebb, inkább a miatt olvastam el, imádom őket! *-*


Hasonló könyvek címkék alapján

Karen M. McManus: Unul dintre noi minte
Jennifer Niven: Toate acele locuri minunate
Erin Watt: Prințul de hârtie
Stephanie Perkins: Lola si baiatul de treaba din vecini
Jennifer Niven: Universul pe umerii tăi
Richelle Mead: Academia Vampirilor
Rainbow Rowell: Eleanor și Park
Jenny Han: Tuturor Băieţilor pe care i-am Iubit
Stephenie Meyer: Amurg
B. A. Sáenz: Aristotel si Dante descopera secretele universului