Nincs ​kegyelem 33 csillagozás

John Caldwell: Nincs kegyelem John Caldwell: Nincs kegyelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Bredan, a barbár az istennői szépségű L`ammea hercegnő kedvéért akár egymaga képes lenne megállítani a Merron Hercegséget lerohanni készülő nomádokat. Igaz, az ellenség százezres sereggel érkezik, ám Bredant ez a tény csöppet sem zavarja; ő úgyis csak százig tud számolni. És mellesleg ő sincs egyedül; a hercegnő parancsára vele tart Nwykka, a mogorva elf íjász, aki senkit nem szeret, csak a kiröppenő nyílvesszők haláldalát.

Bredan úgy tervezi, őt öli meg elsőnek…

„E`ccer élünk!”, szokta mondogatni Bredan derűsen, amikor mulatni vagy halálos veszélybe indul, és fogalma sincs, mily furcsa ezt épp az ő szájából hallani…

Eredeti megjelenés éve: 1998

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Osiris Könyvek Cherubion · Cherubion Fantasy Cherubion

>!
Cherubion, 2020
228 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155228452
>!
Cherubion, 1998
248 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639110086

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

donzella P>!
John Caldwell: Nincs kegyelem

Ezt a könyvet akkor lehet igazán élvezni, ha nem vesszük komolyan. A káromkodást erősen túltolták, de hát mégis egy barbár története – akinek illik tanulatlan, egyszerű léleknek lennie, pedig 100-ig el tud számolni, megy az írás-olvasás. :)
Meg kell hagyni, Bredan nem egy szívbajos fajta, mindegy, hogy épp a kivégzéséről beszélnek, vagy az ellenség monológizál felette, miközben magatehetetlen. Képes a legfeleslegesebb részleteket megragadni és vitázni. :D

péter86>!
John Caldwell: Nincs kegyelem

Akár szórakoztatónak is tekinthető, könnyed olvasmány, de számomra mégsem igazán befogadható ez a fajta humor. Engem inkább frusztrált semhogy megnevettetett volna ez a trágárkodós stílus.
A történet ennek ellenére tetszett, ezért kap három csillagot.

BlissX I>!
John Caldwell: Nincs kegyelem

Egy percig sem szabad komolyan venni. Régen olvastam, kamasz koromban. Az egész sztorit végigröhögtem. Ez nem high fantasy, ez „brutál-trágár” fantasy :)

1 hozzászólás
eleinor>!
John Caldwell: Nincs kegyelem

Ez egy hiánypótló kisregény, mely a Káosz ciklussal van laza kapcsolatban. A káosz sárkányait emlékeim szerint ez után érdemes olvasni, mert ez tesz világossá pár momentumot a másik regényben.

Nagyon jó hangulatú, kellően nem komoly olvasmány, amit nem érdemes vonaton vagy tömegközlekedésen olvasni, mert furán néznek az emberre, amikor fennhangon röhög :) Amikor nem akar az ember nehéz olvasmányt, de jól akar szórakozni, akkor erősen ajánlott elővenni :)

Shinzo P>!
John Caldwell: Nincs kegyelem

Nagyon jó és rendkívül szórakoztató kis sztori. Bredan remek karakter, és néhány eddig számomra érdekes részlet is végre a helyére került. Egyedül a vége lepett meg…. egy kissé hirtelen lett vége. Pedig még olyan lendületben voltam, és úgy olvastam volna tovább :))


Hasonló könyvek címkék alapján

A. O. Esther: Kristályfény
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
J. Goldenlane: Holdnak árnyéka
On Sai: Lucy
Helena Silence: Ezüsthíd
J. Goldenlane: A jósnő hercege
J. Goldenlane: Pokoli balhé
Vivien Holloway: Tolvajbecsület
Zsoldos Péter: Távoli tűz
Benyák Zoltán: Az idő bolondjai