Mokhara ​Démona 19 csillagozás

John Caldwell: Mokhara Démona

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rhyselaine della Lunna nem csupán páratlan szépségével ejti rabul hódolóit, de ha kell, boszorkányi praktikáit is beveti. Apjával és két barátjával érkezik Mokharába, hogy meghiúsítsanak egy tervezett házasságot, mely ha bekövetkezne, erős gazdasági és politikai szövetséget jelentene Miterónia és Ferek két gazdag családja között. Fondorlatos tervükben nincs hiba, minden jól alakul, a fiatal leányt mégis baljós előérzet szállja meg, mely egyre mélyebb és félelmetesebb látomásokhoz vezet: Dimuran Fekete Lángjai üzennek neki. És nem sokkal azután, hogy elvégezték feladatukat, megkezdődnek Rhyselaine megpróbáltatásai…

Eredeti megjelenés éve: 2003

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Cherubion Fantasy Exkluzív Cherubion

>!
Cherubion, Debrecen, 2003
384 oldal · ISBN: 9639566020

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Zakkant_Tudós>!
John Caldwell: Mokhara Démona

Bár Nemes István a kedvenc íróim közé tartozik, de ezt a művet munkássága egyik mélypontjának tartom. Túlírt, unalmas, a végét leszámítva ötlettelen, és a szereplőket sem bírtam. Talán egy 70-80 oldalas novella formájában lett volna keresnivalója a Mokhara – A mágustorony c. antológiában, ahogy a szerző eredetileg is tervezte. Hiba volt regényt kerekíteni belőle, ahhoz nincs a sztoriban elég potenciál.

Razor P>!
John Caldwell: Mokhara Démona

Nem volt rossz. Nem az a végig kaszabolós sztori, egész sok a leíró rész benne. Középtájt picit leült a történet, cserébe jött egy rakás infó, így ez nem is igazán zavart.
Külön tetszett, hogy a másik Mokhara kötet mellett egyéb regényekhez is kapcsolódik. Az egyedüli negatívumok némi ellentmondás A Mágustoronyban található A nyolcadik kör titka c. novellával ill. elég sok kérdés nyitva marad a főszereplő sorsát illetően a könyv végén.

emily>!
John Caldwell: Mokhara Démona

Nagyon tetszett. Még régebben olvastam, de emlékszem, hogy reggelig fennmaradtam, hogy a könyv végére érjek, aztán másnap mehettem dolgozni kialvatlanul :-(.


Hasonló könyvek címkék alapján

Gaura Ágnes: Attila koporsója
T. C. Lang: A Lámpás nyomában
Böszörményi Gyula: 9… 8… 7…
Acsai Roland: Szívhajítók
Cassandra Clare: Az angyal
Suzanne de Perella: A holdtölte asszonyai
J. Goldenlane: A jósnő hercege
Bánki Éva: Elsodort idő
Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve
Hernád Péter: Pannónia Parancsnok