Vezetői ​szemléletváltás 3 csillagozás

John C. Maxwell: Vezetői szemléletváltás

John C. Maxwell talán a legbefolyásosabb vezető napjainkban. Ezúttal arra tanít, hogyan változzunk vezetőként, hogy a mai, gyors tempójú világban az innováció, a további fejlődés és mások legjobb értelemben vett befolyásolása útján maradjunk. Ez a könyv segít elsajátítani azokat a váltásokat, melyek pozitívan hatnak a szervezeti és a személyes növekedésünkre. Hosszú és sikeres vezetői karrierje során Maxwell tizenegy olyan változást azonosított, amely új és izgalmas eredmények elérésére készít fel. Konkrét útmutatást kapunk arról, hogyan lehet ezeket a váltásokat végrehajtani a saját életünkben. Mindegyik megköveteli tőlünk, hogy változtassunk a gondolkodásmódunkon és a cselekedeteinken azzal a céllal, hogy vezetőként sikeresek legyünk egy olyan világban, amely soha nem marad ugyanaz.

>!
Bagolyvár, Budapest, 2019
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155030840

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Renáta_G>!
John C. Maxwell: Vezetői szemléletváltás

Vezetői szemléletváltás című könyvében tizenegy pontban megmutatja, hogyan változzunk vezetőként a további fejlődés érdekében. Nem csupán arról olvashatunk, hogy melyek a szükséges változások, hanem konkrét útmutatásokat találunk, hogy ezeket a váltásokat miként tudjuk a saját életünkben végrehajtani. A változás sosem egyszerű, főleg, hogy a gondolkodásmódunkat kell megreformálni, de ebben a folyamatosan változó világban szükséges van ezekre, ha sikeres vezetőként akar bárki érvényesülni.

„A vezetői szemléletváltás (leadershift) képesség és hajlandóság, hogy vezetőként oly módon változtassunk, ami fokozza és erősíti a szervezet fejlődését és a személyiségfejlődést is.”

A kötet olvasmányos, közérthető nyelven íródott és számos hasznos tanáccsal látja el az olvasót. A példák segítenek pontosan érteni, hogy mire is gondol a szerző.

Bővebben: https://kulturpara.blog.hu/2020/10/15/vezetoi_szemleletvaltas


Hasonló könyvek címkék alapján

Robert T. Kiyosaki – Sharon L. Lechter: Cashflow négyszög
José Silva – Philip Miele: Agykontroll Silva módszerével
Robin Sharma: A siker kézikönyve
J. E. Loehr – P. J. McLaughlin: Lelki állóképesség
David Heinemeier Hansson – Jason Fried: Rework
Greg McKeown: Lényeglátás
Stephen B. Douglass: A hétköznapok menedzsere
Charles Handy: Az éhező szellem
Gini Graham Scott: Dolgozni jó!
Bruce D. Perry – Maia Szalavitz: A ketrecbe zárt fiú