Az ​új rákellenes táplálkozás 1 csillagozás

Hogyan előzzük meg a rákbetegséget
Johannes F. Coy – Maren Franz: Az új rákellenes táplálkozás

Sokunknak ​a táplálkozás csupán a létfenntartáshoz szükséges eszköz. Jó esetben két egyszerű szabályhoz tartjuk magunkat: akkor eszünk, amikor éhesek vagyunk, és azt, ami ízlik. Minden egyes falattal sokmilliónyi különböző molekulát juttatunk a testünkbe. Enzimjeink segítségével azután megkíséreljük ezeket olyan molekulákká lebontani és átalakítani, amelyekre az élethez szükségünk van. Ezért a modern ipari társadalmak emberének vissza kell térnie ahhoz a táplálkozáshoz és életmódhoz, amely összhangban van biokémiájával és genetikájával. Hiszen csak a fajunknak megfelelő táplálkozás, illetve az aktivitás és a pihenés megfelelő ritmusa teszi lehetővé, hogy legyőzzünk a betegségeket. Ma már tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink tudatos megváltoztatásával és étrendünk szénhidráttartalmának csökkentésével aktívan léphetünk fel a rák és korunk többi rettegett civilizációs betegségeivel szemben, mint például a diabétesz, az Alzheimer-kór, a szív- és érrendszeri betegségek. A könyv… (tovább)

>!
Sanoma, Budapest, 2012
200 oldal · ISBN: 9789633410202

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Koronczai Magdolna (szerk.): Rákmegelőző étrend
Angela Maria Mauri: Ásványi anyagok és nyomelemek az egészség szolgálatában
Palik Éva – Karádi István: Koleszterin
Czuriga István: Koszorúér-betegségek
David Servan-Schreiber: A rák ellen
Ferenc Mária (szerk.): Gerinckontroll
Dékány Miklós: Fulladok, dagad a bokám
Berkő Péter (szerk.): Betegségek megelőzése és korai felismerése
Boros Szilvia – Mike Wallace: Wellness, fitness és egészség
Váradi Tibor: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai I-III.