Szívem ​ellopott kincsei (A Malory család 7.) 130 csillagozás

Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Danny ​London egyik legsötétebb negyedében, fiúnak öltözve éli az árva utcagyerekek életét, és lopással keresi a kenyerét. Csak annyit tud, hogy családját megölték, de neki a csodával határos módon sikerült megmenekülnie. Jeremy Mallory nem mindennapi körülmények között találkozik Dannyvel. A lány egy ócska fogadóban megpróbálja kirabolni az ifjú lordot, és akkor még egyikük sem tudja, hogy ez a kaland milyen váratlan fordulatokat hoz mindkettejük életébe.
Ki ez a titokzatos nő, akinek a múltja a feledés homályába vész? Miért akarják még most is eltenni láb alól, és kinek áll útjában? Jeremyről mindenki tudja, hogy soha nem akar megnősülni, és mindennél fontosabbnak tartja a szabadságot. Mi történik, ha egy olyan nővel találkozik, aki hozzá hasonlóan gondolkodik, és határozott elképzelései vannak a jövőjéről? Képes ellenállni a kísértésnek, amikor Danny a szeme előtt változik át rongyos csavargóból gyönyörű nővé?

Az izgalmas történet végigvezeti az olvasót a Malory… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2004

>!
GABO, Budapest, 2010
484 oldal · ISBN: 9789636893538 · Fordította: Gondáné Kaul Éva

Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

James Malory · Anthony Malory · Jeremy Malory · Danny · Drew Anderson · Percival Alden · Regina "Reggie" Eden


Kedvencelte 28

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

Dixy05 P>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Úristen, hogy én mennyire imádtam ezt a könyvet. Az összes eddigi kötet lenyűgözött, de ha mégis kedvencet kellene választanom, akkor ez a rész lenne az. Már nagyon vártam Jeremy történetét. A fiatal csirkefogó időközben felnőtt férfi lett, bár továbbra is a nők kedvence, ahogy hajdanán az apja, James is volt. Nem számítottam rá, de a neki rendelt társat is hasonló módon találta meg, mint évekkel korábban az édesapja – egy fiúnak öltözött gyönyörű nő személyében. Danny élete tragédiával kezdődik, hisz egy szeméttelepen ébred, egy sérüléssel a fején és az emlékei nélkül. Csak annyit tud, hogy valaki bántani akarta. Hála egy kedves lánynak, tető kerül a feje fölé, ámde cserébe tolvajnak kell állnia, s hogy erényét megőrizze fiúnak kell kiadnia magát. Évek telnek el, majd Jeremy a fiúnak öltözött Dannybe botlik egy különös véletlennek köszönhetően. Itt kezdődnek csak az igazi izgalmak. Izzó szenvedély, nagy szerelem, rengeteg nevetés, és némi krimi színesíti a lapokat. Végül Danny származására is fény derül, hála a csodálatos Malory családnak. A történet végén anya és lánya újbóli találkozását még meg is könnyeztem. A könyv zárlata pedig szívet melengetően szép lett. Azt hiszem Jeremy és Danny története mindig is különleges helyet foglal majd el a szívemben.

>!
GABO, Budapest, 2010
484 oldal · ISBN: 9789636893538 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
Valeria729 P>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Danny-t nagyon megszerettem, de Jeremy sokáig nem volt a kedvencem. Az ötlet nagyon tetszett, de egy kicsit többet vártam, a végét pedig kicsit összecsapottnak éreztem.

DarknessAngel >!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Én teljesen kész vagyok! Nem tudom, hogy ez mégis hogyan lehetséges, de ebben a sorozatban mindegyik rész vagy 10x jobb, mint az előző. Legalábbis nekem mindig az aktuális olvasmányom a kedvencem, viszont most elmondhatom, hogy megtaláltam a legeslegszuperabbat *-* El sem tudom képzelni, hogy ezt hogyan tudja majd überelni Drew könyve.
Már mindjárt úgy kezdődött az egész… egyszerűen csak… letehetetlen volt, annyira magába szippantott már maga a prológus, utána pedig az a nagyszerű folytatás…
Olvasás közben olyan szomorúság fogott el, és sírhatnékom volt, amikor elképzeltem, hogy milyen nehéz Dannynek ezzel az egésszel megbirkóznia. Lehet, megint csak épp rámjött a mélabú, néha vannak ilyen pillanataim :P
Jeremyt mindig is nagyon imádtam, teljesen a hatása alatt állok <3 Jó volt látni, hogy ő is mennyire megváltozott 18 éves kora óta, sokkal felnőttesebb lett, és én imádtam…
A vége felé rendesen kétségbeestem, hogy már csak milyen kevés oldal van, és még mindig nem derült ki Danny származása, meg hasonlók. Szerencsére kaptunk egy rendes, kerek befejezést, ami annyira szép volt.
Oda vagyok meg vissza az egész Malory családért :)

Silverlight >!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Szeretem ezt a sorozatot továbbra is, bár ez a történet azért most maximálisan nem kötött le. Olyan érzésem volt, hogy egy darabig, hogy unom, de aztán egy-egy rész meg nagyon jó volt. Érdekes karaktereket jelenített meg és a családi összetartás és humor ismét jelen volt az egész könyvben. Rég vártam már, hogy Jeremyről olvassak. Danny egy érdekes nő, aki az utcán nőtt fel. Végig érezhető valamiféle titokzatosság körülötte.

>!
GABO, Budapest, 2010
484 oldal · ISBN: 9789636893538 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
_Enii_ P>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Nagyon vártam már ezt részt leginkább Jeremy miatt és persze,hogy újra előkerüljön a Mallory klán. Tetszett,hogy Danny nem a szokványos nemes körből származó nő volt,hanem egy nehéz sorsú „árva”,akinek egy kis visszaszólásért nem kell a szomszédba mennie. :D
Ennek ellenére,valami hiányzott belőle,nem mondom hogy rossz,mert tényleg élvezhető,de nem tudok 4*-nál többet adni rá. Hiába,úgy tűnik,hogy James története űberelhetelen. ;)

apwbdum>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Most, hogy az idősebb Mallory-ik elkeltek és csak a fiatalabb generáció maradt és Derek történetében pozitívan csalódtam, végre elértünk várva várt Jeremyhez. Juhé megkapta a zsák a foltját, és nem is akármilyent. Tökéletesen összeillenek.

Ercsusz>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Jesszus, Jeremy mekkore cselszövő! Az az álrészegség aljas volt és rendkívül furfangos! Meggyőzően tudta alakítani az ittas nemest.
Mindig is az egyik kedvencem volt ezért nagyon vártam már az ő könyvét. Már akkor megszerettem, mikor felbukkant Regina elrablásakor és megkérdezte, hogy unokatestvérek között lehet e házasság. Rengeteget fejlődött és még csibészebb lett, de azóta is minden megnyilvánulásától oda-vissza vagyok és voltam. Egyszerűen engem is elvarázsolt, ugyan úgy, ahogy az összes többi nőt (hiába… Anastasia öröksége még így is hatásos) :) Kis zsivány, mert nagyon tud nyomulni és nagyon rástartol arra, amit meg akar szerezni. Egyszer kétszer azért biztos elküldtem volna melegedni, de természetesen ellenállni nekem sem sikerült volna.

Danny is teljesen jó karakter. Nem nyafog, nem cicózik, hanem egy igazi belevaló, fiúként és zsebtolvajként nevelkedő lány. Tökéletes pár a nőcsábász Jeremynek. Az elején rettenetesen sajnáltam és együtt búslakodtam vele, hisz tényleg annyira szomorú, ami történt. Nagyon vártam, hogy megtudjam ki is ő és amikor elkapták azt a… na nem írok semmi csúnyát és semmi olyat, amiből bármi is kiderülne, de amikor a csapda lecsapódott arra a bizonyos személyre és az makacskodott. Na akkor kedvem lett volna kisegíteni azon az ablakon, amin távozni kívánt.

Eddig sem volt problémám egyik háztartás szolgáival, de Jeremyét kifejezetten szerettem. Tudom, hogy csak azért mert itt jobban megismertem őket, de akkor is.
Regina és Amy itt is brillírozott na meg az állandóan civakodó fivérektől, Jamesről és Tonyról sem feledkezhetek meg. Végre az eddig kissé elveszett Travis és Marshall is megszólalt, bár a szerepük még mindig elenyésző. Őket is szívesen megismerném, az Ajándékban Marshall úgyis rábízta magát Regina házasságközvetítő tehetségére, úgyhogy hajrá! :)
Daggert eleinte nem szerettem, a végén viszon egész megkedveltem, csakúgy mint Clairet. Lucyval pedig már a kezdetektől szimpatizáltam.

Drewt is egy kicsit jobban megismerhettem, szépen elő lett készítve neki a terep, úgyhogy jöjjön hát a hajóskapitány, aki éppen olyan jól ért a női nemhez, mint Jeremy :)

kuliga P>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Nem ismerem a sorozat történetét, de számomra úgy hatot, hogy a hatodik rész, ami a nagyszülők szerelméről szólt, egy karácsonyi családi összejövetel keretében igazából egy sorozatzáró kötet volt. Ezt még jobban éreztem ennek a kötetnke az olvasása közben, úgy hatot, hogy kicsit erőltetett folytatás a sikeres sorozatnak. Hosszan elhúzódik a huza-vona, majd hirtelen megszületik a boldog vég. Ennek ellenére szórakoztató, a korábbi karakterek hozzák a várt stílust és emiatt szívesen lendül tovább az ember a kicsit unalmasabb, néha pedig bosszantó részeken.

Paulina_Sándorné P>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Jeremy szintén a Malory család tagja, és szintén jóképű, mint a többi férfi, aki ennek a családnak a tagja. Örülök neki, hogy ő is megtalálta a párját, kapott egy könyvet. Danny spoiler. Sokat nevettem a történet olvasása közben, mulatságos helyzetekbe keveredtek. Számomra hozta a könyv a várt történetet, a író megszokott stílusában.

Sippancs P>!
Johanna Lindsey: Szívem ellopott kincsei

Óh, Jeremy Malory, te szeretetreméltó gazember! Nemcsak Danny szívét, hanem az enyémet is teljes mértékben elraboltad!
Tökéletes könyv volt, minden sorát imádtam.


Népszerű idézetek

DarknessAngel >!

– Istenem! – kiáltott fel boldogan, majd odaugrott Jeremyhez, és kikapta a bal kezéből a hófehér kiscicát. – Nem tartom meg! – figyelmeztette a férfit, miközben az arcához szorította a csöpp állatot.
– Meg sem fordult a fejemben – mondta Jeremy, és megpróbálta elfojtani a mosolyát.
A lány most a férfi baljában tartott hófehér kiskutyára pillantott, és még határozottabban kijelentette.
– Őt sem fogom megtartani! – Közölte, de azért ezt a kölyköt is elvette a férfi kezéből, és magához szorította.
– Tudom – bólintott Jeremy.

Kapcsolódó szócikkek: Danny · Jeremy Malory
Reika>!

Danny ismét rákiáltott Carltonra. Közben a patkány úgy döntött, hogy a magas lábakon álló tűzhely alatt nincs biztonságban, ahol még egy seprűnyél is veszélyezteti. Ezért fogta magát, és kiszaladt a konyha közepére, hogy egy másik búvóhelyet keressen magának. Carlton kiegyenesedett, és a seprűt a feje fölé emelte, hogy lecsapjon az állatra. Danny azonban a férfira vetette magát, és mindketten a konyha kövén kötöttek ki.
– Nem arra van a patkány, Danny! – vihogott Artie.
– Nem is azt akartam elkapni – kiáltotta a lány, és Carlton mellkasára térdelt, hogy ne tudjon felállni. – Az az én kedvenc állatom – közölte az elképedt szolgával. – Ha még egyszer megpróbálod megölni, esküszöm, hogy én váglak fejbe vágni azzal a seprűvel.
A férfi tágra nyílt szemmel nézett fel rá. Nem azon csodálkozott, hogy patkányt tart házi kedvencnek, hanem inkább azon, hogy rajta ül.
– Nem tudtam, hogy a tiéd – mentegetőzött.
A lány bólintott, és éppen le akart szállni róla, amikor Jeremy lépett be a konyhába, akit szintén odacsalt az éktelen lárma.
– Ki vagy rúgva, Carlton – mondta.
Danny a lordra nézett, és látta, hogy nem mosolyog. Az arckifejezése azt sugallta, hogy halálosan komolyan gondolja, amit mondott.
– Miért van kirúgva?
– Birtokháborítás miatt.
Furcsa magyarázat volt, de Danny azonnal értette, hogy miről van szó. Valószínűleg Carlton is, mert bánatos nyögéssel tette le a fejét a padlóra.
Danny a szolga védelmére kelt.
– Nem tett semmi rosszat. Én döntöttem hanyatt, mert meg akarta ölni a házi kedvencemet.
– Akkor azért is kirúgom – közölte Jeremy.
Carlton ismét felnyögött.
– Nem leszel kirúgva, hagyd már abba ezt a nyögdécselést! – förmedt rá Danny, és feltápászkodott. Gyilkos pillantást vetett Artie-ra, aki jóízű kacagással figyelte a jelenetet.
– Tényleg patkányt tartasz, Danny? – érdeklődött Claire.
Jeremy felkapta a fejét.
– Te jó ég! Egy patkány? Mégsem vagy kirúgva, Carlton.

354-355. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Danny · Jeremy Malory
DarknessAngel >!

– Azt hiszem, hálám jeléül veszek neki egy kiscicát.
– Szerinted ez az alkalomhoz illő ajándék? – szörnyedt el Anthony, majd a bátyjára nézve hozzátette. – Mire tanítod te ezt a kölyköt, James?

Kapcsolódó szócikkek: Anthony Malory · James Malory · Jeremy Malory
Szelén>!

– Hogyan találtál meg?
– A földbe döngöltem azt a kocsmai hústornyot, és megfenyegettem, hogy kitépem a szívét, ha nem árulja el, hogy hol vertek új tanyát a bűntársaid.
– Megverekedtél vele?
– Nem – ismerte el Jeremy. – De el kell ismerned, hogy jól hangzott, amit mondtam – tette hozzá pimasz mosollyal.

Kapcsolódó szócikkek: Danny · Jeremy Malory
Sippancs P>!

A lány hátrahajolt a férfi karjában, és hitetlenkedve nézte az arcát.
– Ezt komolyan mondod, valóban szeretsz?
– Olyan nagyon, hogy nem is tudom szavakba önteni.
Ebben a pillanatban Anthony és James lépett be az ajtón.
– Szót kellett volna fogadnunk a kint hallgatózó bűnbandának – jegyezte meg Anthony. – Megmondták, hogy ne zavarjuk őket. Nagyon kínos végighallgatni ezt a szirupos szöveget.

459. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anthony Malory · Danny · James Malory · Jeremy Malory
Sippancs P>!

– Nem vagyok részeg. Lehet, hogy egy kicsit többet ittam a kelleténél, de nem vagyok berúgva. Csak azt nem értem, hogy ti, angolok, miért nem beszéltek angolul? Néha szótár kell, ha meg akarom érteni, amit mondtok.
Jeremy felnevetett.
– Az ország egyes vidékein valóban mást jelenthet egy-egy kifejezés. De azért ne szégyenkezz. Más is nevezte már a tolltartót melltartónak, ha egy kicsit felöntött a garatra.

169. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Drew Anderson · Jeremy Malory
anett88>!

A konokságod miatt. Mert ezt akarod, én pedig boldoggá akarlak tenni.Mert szeretlek, és borzalmas kínokat okoz a gondolat, hogy máskülönben nélküled kell élnem. Soha többé nem akarom megtapasztalni ezt a szörnyű érzést. Minden reggel veled akarok ébredni és nem csak akkor, amikor sikerül az ágyadba lopóznom. Te vagy minden, amit egy nőben kívánok és keresek. Akkor miért ne vennélek feleségül?

Kapcsolódó szócikkek: Jeremy Malory
Szelén>!

– Ne is emlíssük többet – motyogta félszegen.
– Említsük – súgta Jeremy.
A lány a fiatalember lábára taposott.
– Rendben, ahogy tetszik.

Kapcsolódó szócikkek: Danny · Jeremy Malory
Ercsusz>!

Danny rámordult Jamesre.
– Ne tegyen kijelentéseket az én nevemben. És ne sértegesse!
James Dannyre pillantott, és felvonta az egyik szemöldökét.
– Nocsak. Már nem félsz tőlem?

Kapcsolódó szócikkek: Danny · James Malory
DarknessAngel >!

– Ne érzelegjetek vacsora előtt, gyerekek – jegyezte meg gúnyosan. – És ne feledkezzetek meg arról, hogy az itt tartózkodásunk idején külön hálószobában fogtok aludni. Ha nem tudnátok, nagyon komolyan veszem a kísérő szerepét.
Jeremy most már nem bírta tovább, és hangosan felnyögött.

Kapcsolódó szócikkek: James Malory

A sorozat következő kötete

A Malory család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Diana Gabaldon: Az utazó 1-2.
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian
Julie Garwood: Két rózsa
Julia Quinn: Wyndham elveszett hercege
Karen Hawkins: Kockázatos szerelem
Pearl S. Buck: A kínai rabszolgalány
Lucinda Riley: Árnyéknővér
Tomcsik Nóra: Az elveszett ifjúság
Margit Sandemo: Halálos bűn