Képeslapgyűjtemény a TITKOS KERT csodás rajzaival – 20 kivehető képeslappal. Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országban több millióan felfedezhetik az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT szerelmeseinek kínál válogatást ez a könyv, hogy mindenki saját egyedi képeslappal…
Titkos kert – Képeslapkönyv 15 csillagozás

Gyönyörű színeznivaló képeslapok! Amit elküldhetsz üresen, hogy a címzett is színezhessen, vagy kiszínezheted te magad, és így okozol örömet. :)
Bővebben képekkel: http://konyvutca.blogspot.com/2016/08/johanna-basford-t…

Számomra nagyon praktikus volt ez a könyvecske, mert azon kívül, hogy kikapcsol a színezés, személyreszóló és saját kezűleg készített lapot adhatok az ajándék mellé, vagy borítékban elpostázom a családnak. Szerintem nagyon aranyos kis meglepetés, mikor a szüleim megkapják az ajánlott levelet, azt gondolják először, hogy felszólítás :D

Olyan jo egy kicsit csendben színezgetni és még fel is adhatom őket postán :)
Csodaszép képek vannak benne.

Az első képeslapocskát már kiszíneztem :) Édesapám kapja születésnapjára.
Gyermekkoromban imádtam színezni, és ez a mai napig nem változott. Leköt, megnyugtat, és belefeledkezem … észre sem veszem, hogy elrohan az idő. :D
Ajánlom mindenkinek, aki szeretne valami egyedit alkotni. Persze vannak a kukacoskodók, akik ilyenkor jöhetnek azzal, hogy „de egyforma rajzok vannak mindegyik példányban”. Az én véleményem: A színeket én választom ;-)
Szóval ajánlom! ;-)

Úgy gondolom, tényleg mindenkiben ott
szunnyad legalább a kreativitás szikrája,
és csak a megfelelő helyzetre van szükség,
hogy előhívd magadból.
…A színezésben úgy lehetsz kreatív, hogy
nem nyomaszt a papírlap üressége, és az,
hogyan kezdj neki.
- Boros Péter: Szilvásvárad régi képeslapokon ·
Összehasonlítás - Kiss Péter – Molnár István Géza – Tóth László (szerk.): Képeslapok és fotók a 20. századi Egerről ·
Összehasonlítás - Rapcsányi László (szerk.): Karácsony régi képeslapokon 95% ·
Összehasonlítás - Gyurgyák János – Környei Anikó – Saly Noémi (szerk.): Élet a régi Magyarországon 91% ·
Összehasonlítás - Vitéz Attila: Üdvözlet Szegzárdról! ·
Összehasonlítás - Tóth László: A régmúlt képei Eger történetéből ·
Összehasonlítás - Balázs D. Attila: Erdély Anno 1895–1944 ·
Összehasonlítás - Apró Ferenc: Szegedi képeslapok – A képeslapok Szegedje ·
Összehasonlítás - Lisztóczky László – Tóth László (szerk.): Eger régi képeslapokon ·
Összehasonlítás - Boros Péter: Az Eger-Putnok vasútvonal ·