Enchanted ​Forest 7 csillagozás

An Inky Quest and Colouring Book
Johanna Basford: Enchanted Forest Johanna Basford: Enchanted Forest

This stunning new colouring book by Johanna Basford takes readers on a inky quest through an enchanted forest to discover what lies in the castle at its heart. As well as drawings to complete, colour and embellish, there are hidden objects to be found along the way including wild flowers, animals and birds, gems, lanterns, keys and treasure chests. Beginning at the entrance to the forest, the journey progresses through woodland, rocky caves and tree-lined mazes, over streams and a waterfall, across the trees tops, to finally reach the castle. Also hidden throughout the book are nine symbols. Readers must find all the symbols to unlock the castle door at the end of the quest and discover what lies within.

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Laurence King, London, 2015
84 oldal · ISBN: 9781780674872 · Illusztrálta: Johanna Basford

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Nusejka_Sentellion>!
Johanna Basford: Enchanted Forest

Johanna Basford: Enchanted Forest An Inky Quest and Colouring Book

Olvasott, hahaha :D
Na szóval, mikor megvettem már azt tervezgettem, hogy a Lost Ocean lesz a következő, de egyre inkább úgy érzem, hogy az még odébb lesz. Egy darabig még nem fogok kifogyni a színeznivalóból, mert annyira részletes és igazából sok kép van benne, hogy szerintem nyugdíjas koromig kitart :D (Vagy nagymama koromig, az reálisabb, mint a nyugdíj.)

Anikó_Kádár P>!
Johanna Basford: Enchanted Forest

Johanna Basford: Enchanted Forest An Inky Quest and Colouring Book

A Magyarországon kapható változata nagyon rossz minőségű. Viszont ennek vastagabb papírja van, amin nem üt át a tűfilc sem.
Nagyon imádom :)

ValerinLanz P>!
Johanna Basford: Enchanted Forest

Johanna Basford: Enchanted Forest An Inky Quest and Colouring Book

Huh! Csaknem négy hónapja kezdtem hozzá ennek a könyvecskének a feldolgozásához, és természetesen még most sincsen teljesen készen. Mégis sokkal többet haladtam vele, mint a Harry Potter színezővel, és ez jobban is tetszett. Nem voltak benne emberek, hanem, ahogy a neve is mutatja, erdő, virágok, levelek, állatok, amiket sokkal könnyebb volt színezni. Itt aztán nyugodtan el lehetett engedni a fantáziát, ami nekem sajnos kevésbé sikerült, így megmaradtam az „unalmas” színeknél, nálam a levél általában zöld volt, a fa pedig barna… de azért akadtak kivételek! Volt olyan alkalom, amikor bedurvultam… és rózsaszín lett a falevél! Uramisten, nem is tudom, mit képzeltem… :D
Kellemesnek találtam, hogy az olvasás mellett van egy másik tevékenység is, amire időt kellett fordítanom, és mivel nem szeretek könyvet félbehagyni, így itt is az motivált, hogy legalább tíz darabot megcsináljak. Lettek kedvenceim, például a gombára épített kastély, a fára épített kastély, vagy a legutolsó, az a fa, aminek az aljából egy kapu nyílik… ez engem valamiért a Gyűrűk urára emlékeztetett. :)
Volt benne egy meseszép dupla oldalas sárkány, amit az életem során szeretnék kiszínezni majd, mert annyira jól nézhet ki!
Jó kikapcsolódást nyújtott, de ha újrakezdeném, biztosan egy minőségibb ceruzakészletet használnék. :)

Ildiko_Lengyak>!
Johanna Basford: Enchanted Forest

Johanna Basford: Enchanted Forest An Inky Quest and Colouring Book

Annyira szép!!!! „Kiolvasni” nem egy nagy művészet, de kiszínezni…. márpedig előbb-utóbb kész leszek vele…. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Sasha O'Hara: Calm the F*ck Down
Geraldine Warner: Vintage Design Workshop
Pippa Mattinson: Total Recall
Kerry Lord: Edward's Crochet Doll Emporium
Pippa Middleton: Celebrate
Sarah Walsh: Circus
Steve McDonald: Fantastic Cities
Wendy Piersall: Coloring Dream Mandalas
Claire Cater: The Can't Sleep Colouring Book
The Little Prince Coloring Book