Ki ​ez a férfi (Ez a férfi 4.) 56 csillagozás

Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Jesse „Lord” Wardnak aranyélete van. Mi több, egyszerűen tökéletes. Nagyszerű formában van, még ma is megbabonáz bárkit és egyetlen pillantással őrült vágyat ébreszt a feleségében, Avában. Kézben tart mindent. Pontosan úgy, ahogy szereti.

De ez az eszményi világ darabokra hullik, amikor Ava egy szörnyű baleset következtében életveszélyes fejsérüléssel kórházba kerül. Jesse kétségbeesett és dühös. Úgy érzi, a léte forog kockán. Az asszony szerelme nélkül az ő életének sincs értelme. Amikor Ava magához tér, Jesse ingatag életében kezd helyreállni a rend. De az őt fenyegető lidércnyomásnak itt még nincs vége. Még csak most kezdődik: Ava emlékezetéből ugyanis eltűnt az utolsó tizenhat év. Vagyis az, amit Jesse-vel töltött. A közös életük. Idegenként tekint a férjére.

Jesse-nek most mindent el kell követnie, hogy felkutassa Ava emlékeit, és segítsen a feleségének, hogy újra őrülten, szenvedélyesen beleszeressen…

>!
Művelt Nép, Budapest, 2020
490 oldal · ISBN: 9786156022370 · Fordította: Alföldi Zsófia
>!
Művelt Nép, Budapest, 2020
500 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156022363 · Fordította: Alföldi Zsófia

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Jesse Ward · Ava O'Shea · Jacob Ward


Kedvencelte 7

Most olvassa 17

Várólistára tette 55

Kívánságlistára tette 65


Kiemelt értékelések

>!
Illatos_Hópehely P
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Amikor a kezembe került a könyv, nem bírtam ki és belelapoztam.
25. oldal, a történet főszereplője Jesse, Maddie és egy spoiler, majdnem hangosan felröhögtem, ami azért lett volna kínos, mert épp a buszon ültem.
Elfogult vagyok Ward kapcsán, és az elején féltem hogy JEM egy puhapöcsöt csinált belőle, de hál istennek nem ez történt.
Megkaptam a szexi, jó humorú, túl aggódó Lordomat.
Nagy küzdelem volt ez most neki Ava balesete után, de ezt is mint mindent megoldotta.
A végén egy nem várt szereplő rendesen felzaklatott.
Örülök, hogy az írónő beleszőtte a régi szereplőket is, mert azokon a jeleneteken jókat mosolyogtam.
Jesse gyerekeit azért nem irigylem, főleg Maddie-t, szegényt nem egyszer hozta kínos helyzetbe. a fiúkkal kapcsolatban.
Ebben a kategóriában nekem maximálisan Ward a kedvencem és plusz pont, hogy szép lassan hozzám öregedett. :)

Egyébként a Whit this Man-ből hogy lett „Ki ez a férfi ?"

spoiler
spoiler

10 hozzászólás
>!
kocybaba P
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Jesse Ward még a sokadik x-el is változatlan szerelem.*-*
A neve még mindig egy fogalom és egyenlő egy páratlan, neurotikus, irányítás és birtoklásmániás, szexi esztelennel, aki néhanapján b*zi sok tud lenni.
A könyv egy dekányit sem vett vissza hévből és ahogy olvastam megcsapott az az utánozhatatlan légkör, amit csak úgy ont magából ez a sorozat. Semmi nem hiányzott belőle, a drámahegyek, a földöntúli szenvedély, a kortól való fóbia, a mocskos beszéd, a mogyoróvaj imádat… Színtiszta nosztalgia fogott el és még a már elcsépeltnek számító amnéziakártyát is ügyesen játszotta ki. Maga volt a Wardos mennyország, Ava-val és a gyerekekkel, az émelyítően édes befejezésével, ami hozzájuk tartozik. Tökéletes lezárás és az újraolvasása is nagyon érik.

3 hozzászólás
>!
Bitten
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Hat hosszú éve nem éreztem ezt. Hat évvel ezelőtt a krémek krémjvel volt lehetöségem belecsöppenni a molyvilágba. Mára már legtöbbjük megkopott és rongyosra olvasott. Jesse-ék egyike a kedvenceknek. Egy olyan rétegnek melyet überelni nem lehet, egy olyan rétegnek mely a halhatatlanok társulatával vetekszik. Lenyűgöz magávalragad lelkembe mar.

A legek legje. Hálás vagyok hogy nem tiporták túlzottan porba, hálás vagyok hogy élvezhető és hogy eljött anélkül hogy mennem kellett volna érte. Egyszer majd a hazai is porondra kerül.

Egyetlen Manorunk lelkét adó Lordja…..
Imádom még mindig!

"Ez a pillanat, ez az értékes pillanat az, amiért
egy férfinak élnie kéne."

Mindig is az különböztette meg a Lordunkat másoktól, hogy különleges lelke van…..

Olyan a történet mint szilánkok tengere. Néhány mondatának súlya alatt újabb darab roppan kisebbre, vele mi magunk is. Néhány mondatának olyan éle van, mely szinte heget vág rajtunk is.

7 hozzászólás
>!
marilynmiller IP
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Nagyon vártam a folytatást, hiszem a Férfi trilógia az egyik kedvenc sorozatom.♥️
Ahogy Jodi az egyik kedvenc íróm, és Jesse Ward, na ő Jesse Ward.♥️♥️♥️

Vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban…
Az okát nem tudom, de tényleg. Direkt nem olvastam el a trilógiát, más szemmel akartam ezt nézni.
Lehet azért vannak vegyes érzéseim, mert Jesse itt már sokkal idősebb, amivel az elején nehezebben barátkoztam meg. Biztos hibás vagyok :D de ez van. Az én emlékeimben fiatal és dögös. Zabolátlan és neorotikus. De persze ne higgyük, hogy ezeket kinőtte :D NEM!

Az első oldalak… talán száz oldal nem szippantott be annyira. Valami hiányzott. Az a bizonyos lángolás. A mindent elsöprő szenvedély… Mintha Jodi kereste volna a karaktereket. Talán neki is furcsa volt így írni Jesse-ről. Nem tudom…
Ez a könyv nálam nem az erotikus vonalat erősítette, sokkal inkább az érzelmek oldalát, amik lassan bontakoztak ki.
Aztán a baleset után átfordult bennem a dolog. Kezdett feltűnni az igazi Ward. Az évődések, hogy néha visszamentünk az időben. A szokások, a kettejük kapcsolata, ahogy Jesse elérte, hogy Ava újra beleszeressen. Hogy mi újra beleszeressünk…
Bevallom, tetszett Jesse-ben ez a kettősség. Gyengéd és kemény. Mindig megvolt a helye, hogy mikor melyik énje győzött. És mindig jókor. ;)
Azt tudtuk, hogy a hatalmas és kemény test, még hatalmasabb szívet takar. Egy halálig tartó szerelmes szívet. Ami nem csak szerelmet táplál, hanem a gyerekei iránti szeretetet is.
Féltem, hogy a klisés sztorit hogyan ugorja meg Jodi. Megtudta. Persze, hogy meg. Hozta a tőle elvárt szintet, ezzel teljesen más szintre emelve Jesse és Ava kapcsolatát.

Istenem a Lord mint apa…♥️
Imádtam azokat a részeket. A humorral átitatott családi részeket. Igazából az egészet imádtam, nincs mese, újra behódoltam. És persze egy csipet csavar a végére, ami számomra majdhogynem egyértelmű volt. Kellett bele.

Azt hiszem, így el tudjuk engedni a Manor dögös urát,(vagy nem ;) ) akin nem fognak az évek. A női olvasók, legalábbis én, tűzben égtem. De azt hiszem, ez a tűz akkor lesz igazán lobbanékony, ha újraolvasom a trilógiát.

>!
Ella_Steel IP
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Hol is kezdhetném?
Már négy év is eltelt azóta, hogy megismerkedtem Jesse Warddal… De a rajongásom azóta is töretlen.
Én ugyan nem vesztettem el az emlékezetemet, de határozottan állíthatom, hogy EZ A FÉRFI ismét magába szédített.
Nagyon nagy szükségem volt már erre a könyvre. Erre, ami ennyire beszippant.
Régen olvastam már olyat, ami ilyen erős érzelmeket váltott ki belőlem.
A bosszúság, a fulladáshoz vezető nevetés és a sírásba torkolló kétsébeesés.
Együtt szenvedtem Jesse-vel, éreztem minden fájdalmát, minden kínját, amit a kilátástalanság okozott neki.
Jodi hozta a formáját, amit a trilógiánál megszokhattunk. Örömmel töltött el, hogy ez a rész sem lett erőltett, sőt.
Sokszor kellett megállnom, mert Jesse próbálkozásai nálam célba értek. Újra magam előtt láttam az első találkozásukat és a megannyi őrültséggel teli pillanatukat.
Az utolsó fordulat nem lepett meg, de a vége akkor is hatalmas lyukat ütött a szívemen, hogy az utána következő jelenetnek legyen mit begyógyítania.

És Jesse, mint apa… Pont így képzeltem el. Imádtam minden jelenetét a gyerekeivel.
Sőt imádtam minden egyes sorát.

Jesse Ward mindig is az elsők között lesz a szívemben.

>!
Trice29 P
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Ez most egy kicsit más volt, de ugyanúgy felkavarja az érzelmeket. Szerettem a családos Jesse túlkapásait, jókat mosolyogtam rajta. A kémia is a helyén volt. A babák pedig szuper cukiság ♥

>!
_Enii_ P
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Nincs még egy olyan férfi a földön, mint Jesse Ward.

Azt hiszem nincs olyan sorozat amit többször olvastam volna újra mint a This Man-t. Mindig kirángat az olvasási válságból,vagy épp kikapcsol pár órára. Talán az is jelent valamit,hogy a polcomon is előkelő helyet foglal el. :D

Na de a könyv.
– nincs annyi csillag ami kifejezné az értékelésemet,szóval az 5*-ot kevésnek érzem
– kedvencem,ajánlom ->hogy kinek? -->minden Jesse rajongónak és leendő rajongónak egyaránt,mert garantálom aki megismeri ezt a lehetetlen férfit azt tuti átmegy fangirl üzemmódba ;)
– annyira de annyira jó volt újra találkozni Jesse-el, Ava-val, a srácokkal és persze a többiekkel is
– Jesse továbbra is Isten *.*
– igen,azt hiszem belőlem is előjött a fangirl
– és ahogy az idézet is mutatja Jesse-ből csak egy van
– ja és OLVASSÁTOK,mert MESTERMŰ :))

>!
pufivipi
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Elfogult vagyok ezzel a könyvvel, már az elején tudtam, hogy 5*os lesz. Egyik kedvenc sorozatom újra felelevenedik,felidéződnek a régi emlékek. Jesse, kedvenc alfahímem, hozza a formáját, imádtam az irányításmániájával együtt. Avával egy cipőben járunk, ahányszor csak lehet Ward mindig magába bolondít. Továbbra is a kedvenc párosaim egyike. Kifejezetten tetszett, hogy már egy ötvenéves pasiról szól, kapcsolata a gyerekeivel gyakran megnevettetett. Na jó bevallom, minden jól esett…

>!
ladydark
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Jesse Ward még mindig iszonyat jó pasi!
Ötvenen innen és ötvenen túl is!
Nagyon jó volt ismét róluk olvasni. Az amnéziának köszönhetően újra átélhettük a kapcsolatukat a kezdetektől, nagyon jó visszaemlékezések voltak.
Vérzett a szívem Johnért.
Lauren…. nos nem lepett meg a helyzet, hogy így fogalmazzak.
Még annyit hogy a gyerekeik is borzasztó cukik voltak. Szerintem a közös történetüknek egy igazán szép lezárása ez a könyv.

>!
JanaGoya
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi

Imádtam!!
Tisztázzuk, hogy rettenetesen furcsa volt leírva látni Jesse korát. Mondhatni, kicsit hanyatt is vágott, de mindezek ellenére férfiasan viselte. :) Imádtam a karakterek fejlődését, enyhe túlzással „megkomolyodását” :) , azok ellenére, hogy megmaradtak a régi hamisítatlan jellemvonások. Minden viszontagság ellenére végig lehetett érezni a történet a alatt egy megnyugtató, magabiztos érzést, miszerint a történet tényleg kezd révbe érni. A végén lévő csavarok láttán itt-ott felszaladt a szemöldököm, de így volt kerek.

15 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
nypiro P

Ez a nő együttélésünk minden egyes napján elbűvöl. Nemcsak olyankor, amikor a karomban tartom, vagy amikor mélyen belé temetkezem, hanem minden egyes mozdulatával. Valahányszor rám néz, hozzám szól, megérint. Én vagyok a világ legszerencsésebb férfija, és mindennap minden pillanatáért köszönettel tartozom a sorsnak. Szenvedélyesen szeretem, és ez a szeretet percről percre erősödik.

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
>!
nypiro P

– Ahhoz képest, amilyen öreg vagy, elég nagy rád az igény, Jesse Ward.

265. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
1 hozzászólás
>!
nypiro P

– Hány éves vagy? – érdeklődik, a nyakam köré fonja a karját, és a vállamra teszi az állát.
– Huszonnégy.

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
>!
nypiro P

Összeomlottam, és meg sem próbáltam tartani magam. Hiszen emberi lény vagyok. Apa vagyok. Férj. A családom egyszerre jelenti a legnagyobb gyengeségemet, és a legnagyobb erőmet. Értük élek és lélegzem, és ez soha nem fog megváltozni.

448. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jesse Ward
>!
kocybaba P

Nincs még egy olyan férfi a földön, mint Jesse Ward.

221. oldal

>!
krisztin1

– Nagyon kedvellek – motyogja, és a vállamra ejti a fejét.
– Azt remélem is.
– Miért, mert a férjem vagy?
– Nem, hanem mert rém dögös vagyok.

376. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
>!
nypiro P

– Tehát amíg én robotolok, te csak ott fekszel, és jól nézel ki, ugye?

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
>!
ladydark

– Folytasd! – harsogom, és ő döbbenten meghátrál. – Üss csak, Ava! Nem fájhat jobban, mint amit idebent érzek – Az öklömmel a mellemre csapok. – Úgyhogy üss csak!

>!
nypiro P

– Amikor megérintesz, lehoznám érted a csillagokat is az égből.

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
>!
nypiro P

– Rólad ábrándozik – morog, és a derekam köré fonja a karját. – Ha nem végezné annyira jól a munkáját, és nem lenne rá akkora szükségem, rögtön repülne. Felnevetek. – Nem csinál semmi rosszat. – Dehogynem. Rád néz.

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Sylvia Day: Melléd láncolva
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Emma Chase: A királynő férjet keres
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem