Kell ​a férfi (Ez a férfi 3.) 352 csillagozás

Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

A birtok, ahol a szenvedélyes szerelmi viszony kezdődött, most – Ava és Jesse életének legfontosabb napján – vendégektől nyüzsög. A lány már beletörődött, hogy sosem szelídítheti meg a Jesse-ben lakozó vadságot, de már nem is akarja. Szerelmük mély és kapcsolatuk szilárd, de mikor a lány már kezdené azt hinni, hogy végre sikerült a visszafogott felszín mögé hatolnia, újabb kérdések merülnek fel, s Avában ott motoszkál a kétely: Jesse Ward talán mégsem az, akinek hitte. Túl jól ért hozzá, hogyan röpítse Avát még az eksztázison is túlra… és taszítsa a kétségbeesés legmélyebb bugyraiba. Itt az idő, hogy a férfi színt valljon…

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
720 oldal · ISBN: 9789633833032
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
720 oldal · ISBN: 9789633832523 · Fordította: Hoppán Eszter, Eff Balázs

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Jesse Ward · Ava O'Shea · Elizabeth O'Shea · Joseph O'Shea


Kedvencelte 105

Most olvassa 18

Várólistára tette 73

Kívánságlistára tette 85

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Emlékeztek a fal repedezik…. Mára leomlott maradt a por es a ködösség. Apránként elülni latszik, feltárul amit szem eddig nem látott….. Feltűnik egy alak mely lassan format olt szemeiben érzelmek tükröződnek…….

Anno:
spoiler
spoiler
spoiler

21 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Most nem tudom, hogy az író változott a harmadik kötetre, mint stílusban, mint a karakterek terén, vagy én, de ez nem volt rossz.

Az első két részét, hogy finoman fogalmazzak ki nem állhattam, bár ez így nem igaz, ez csak az elsőre vonatkozott, a második kicsit jobban csúszott.

Itt már úgy éreztem a fordítás pocsék létén is túltudom tenni magam, mert sokkal izgalmasabbra sikeresedet.
Ava és Jesse határozottan jobban megkedveltette magát, sőt az előbbivel már nem akartam feltörölni a padlót úgymond. ( Igen cseppet agresszíven álltam hozzá).

Nem fogom agyon dicsérni, ezt előttem oly sokan megtették, meg nem is én lennék, mivel nem a szívem csücske még mindig, de egy olvasásnak megfelelt.

5 hozzászólás
Sippancs P>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Te problémás, neurotikus, irányításmániás férfi! Csak sikerült elérned a harmadik könyv végére, hogy megkönnyezzem a történetet! Pedig én próbáltam erős lenni és megkeményíteni a szívem, de ha rólad van szó, nincsenek kontrollálható érzelmek és döntések. ♥

Nagyon-nagyon szerettem ezt a részt is. Sokkal humorosabb, könnyedebb és érzelmesebb volt, és sokkal több nagy sóhajos-romantikus jelenetet tartalmazott, mint az első két kötet, de tekintve, hogy honnan indultunk és hová jutottunk, ennek így kellett történnie.

A férfi alatt értékelésénél azt írtam, hogy „Jesse beleégette magát a lelkembe, a szívembe és a fejembe”. Most kiegészíteném ezt a mondatot két szóval: menthetetlenül és örökre. Annyira hatalmas könyves szerelem lett ő számomra, hogy arra nincsenek szavak. Nem érdekel már, hogy nehéz eset, hogy labilis a viselkedése, és van egy sötét múltja, ami elől legszívesebben a fejemet fogva menekülnék, mert ebben a részben – végre valahára! – minden titkára fény derült, minden tette értelmet nyert, és előbukkant a rétegek alól a laza, vicces, szerelmes Jesse. Úgyhogy csak annyit mondanék: Mr. Ward, az ajtóm a nap minden órájában tárva-nyitva áll Ön előtt!
Ami pedig az epilógust illeti… édes istenem, kiakadt a cukiságmérőm! Annyira tudtam, hogy remek spoiler válik belőle!

Aváról ugyanazt tudom elmondani, mint eddig is: nem értem, hogy miért utálják őt ennyien és ennyire. Szerintem teljesen átlagos női karakter néhány rossz döntéssel, de szerethető jellemmel. Az spoiler gondolatától mondjuk nekem is felállt a hátamon a szőr, de egyrészt sejtettem, hogy előbb-utóbb észhez tér, másrészt meg volt már neki ennél rosszabb húzása is.

A mellékszereplők közül most is Kate és Sam vitte a pálmát (olyan jó lenne az ő történetüket is megismerni egyszer!), de Elizabeth, Cathy, John és Drew (annál a piercinges jelenetnél a könnyem kifolyt, annyit nevettem :)) is szerethetőek voltak. Ruth-ra a kezdetektől fogva spoiler, a mikaeles rész viszont egy picit csalódást okozott, azt hittem, hogy több van ebben a pasiban.

Mindent összevetve hatalmas kedvenc lett a sorozat, éppen ezért nagyon nehezen engedem csak el. De ahogy Katona Klári is énekli: „Egyszer minden véget ér, nem kell sírni semmiért”.
S ha bárki megkérdezné, mitől olyan különleges ez a sorozat, a válaszom fontossági sorrendben:
1. Mr. Jesse Ward
2. Az erotikus jelenetek egyedisége, igényessége. (Észrevette bárki rajtam kívül, hogy kétszer ugyanazt a jelenetet szinte soha nem lőtte el az írónő?)
3. JEM stílusa, érzékletes írásmódja és történetvezetése.

23 hozzászólás
Csakegyolvasólány P>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Éééss…tőlem is megkapja az 5 csillagot. Ugyansi nem volt rossz ez a rész. Sőt, kimondottan tetszett, bár ez a trilógia nem lopta be magát a szívembe. Nem fogom olyan sűrűn levenni a polcról. Viszont, határozottan javultak a cselekményszálak. Az események pörögtek, kiszámítható és kiszámíthatatlan dolgok történtek. Igaz, akadt némi túlzás, de ez nem volt annyira kiborító. Jesse még mindig a kedvenc, főleg, hogy már tudom a múltja történetét. Illetve Ava sem annyira unszimpatikus. A vége felé egy icipicit megkedveltem.
Az epilógus viszont nagyon aranyos volt. Bár, kissé furcsa volt olvasni Jesse szemszögéből, de örültem neki. Megmosolyogtatott a viselkedése, ahogy a gyermekeié is.

2 hozzászólás
ZCsilla P>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

UTÁLOM! GYŰLÖLÖM … az utolsó mondatot.
„Ez a vég.” Nem akarom! Nem akarom, hogy vége legyen!

Megszerezte a szívemet, magánál tartotta és nem adta vissza! Ott van még mindig nála. Mi lesz így velem? Itt sírok, mint egy spoiler kisgyerek, akinek elvették a játékát. Csak nekem a szívem és a lelkem vette el ez a trilógia. Elvette, de egy varázslat költözött a helyére. Szomorú, de egyben csodálatos is ez az érzés …

Annyira de annyira IMÁDOM!!! ❤❤❤

Drága Ava és Jesse!
Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy megismerhettelek Titeket! Öröm volt veletek együtt küzdeni, veletek együtt átélni a boldog pillanatokat. Bárcsak tovább tartott volna a Ti történetetek! Már most nagyon hiányoztok, pedig csak pár perce búcsúztam el Tőletek, a könnyeimet még mindig törölgetem. Nálatok hagyom a szívem, megérdemlitek! Szeretlek Titeket! ❤❤❤

Drága Jodi!
Szívrablásért lecsukatnálak! :)
Számomra Te vagy az igazi írónő! Fantasztikus tehetségnek tartalak. Ilyen hosszú oldalakon keresztül fenntartani az olvasó érdeklődését, ez nagyon-nagyon csodálatos dolog. Mikor azt hittem, hogy több meglepetést nem tudsz már okozni, Te azért is rátettél még egy lapáttal. Életem végéig el tudnám viselni, hogy csak azt olvasom, amit Te írsz! Minden egyes karaktereddel csodákat tudtál művelni, csókoltatom mindegyiket.
Köszönöm Neked ezt az elképesztő és igényes művet. Ezt az érzést, melyet Te adtál e trilógiád által, soha nem felejtem el …

Három
Kettő
Egy
Zéró, édes …
❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤

15 hozzászólás
ncsn87>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

„Puszító kéjre vagyok kárhoztatva mellette, szétolvasztó gyöngédségre és szívrepesztő érzelmekre."

Nem tudok mit írni, mert egyszerűen annyi érzést váltott ki belőlem ez a rész és az egész sorozat is. Jodi zseniális írónő! Olyan furdulatokkal áll elő… A végén meg teljesen világossá válik, miért jutott az egész oda, ahova, hogy mitől lett ez a férfi az, aki. Egy jól megkomponált mestermű! Fantasztikus! És imádom ezért és azért is, hogy megalkotta nekünk Jesset! ♥ Pont olyan tempóban zúgtam bele, ahogy Ava, mindent átéltem, átéreztem, amit őt. Ez szerelem kérem szépen! :D
Vicces, mert anno az első résznél picit túlnyújtottnak találtam, itt meg már pont az ellenkezőjét érzem. Bármilyen hosszú is lenne, nem lenne elég belőlük, főleg Jesse-féle hetedik mennyországból. ♥♥♥
Nem hittem volna, hogy mennyi minden van még, amit nem tudtunk Mr. Wardról. És megint csak a kepünkbe robbant a bomba… Bummm!!!! Csodás ember és Ava rohadt szerencsés, hogy a magáénak tudhatja. *.*
A vége, meg az epilógus mindent felülmúlt.
Sírtam, nevettem, meghatódtam, dühöngtem, meglepődtem, kiborultam, izgultam, szerelembe estem… Gyönyörű és ezzel mindent elmondtam! Imádtam minden egyes $@!% sorát!!! ♥♥♥
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a szerelem mindent legyőz, ha elég erős! spoiler
Nagyon nagy kedvenc lett a sorozat és már most azon gondolkodom, mikor fogom újraolvasni. ^^ :D
Köszönöm nektek, akik ajánlottátok! Hálám üldözni fog titeket! ;D :-* ♥
OLVASSÁSRA FEL, CSAJOK!!!!

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Nem is lehetett volna ennél szebb a befejezés, imádtam! Nekem úgy tökéletes, ahogy van.

Biztosan mindenkivel előfordul, hogy időről-időre kezébe akadnak könyvek, melyek az átlagosnál jobban, totálisban beszippantják és elvarázsolják.
Valljuk be, hogy az romantikus-erotikus műfajt szórakozásból, kikapcsolódásból olvas az ember én biztosan, nem azért mert irodalmi színvonal terén kiemelkedőek lennének, vagy mert a kritikusok agyondíjazták. De ettől még lehet örök az élmény!!

Jesse és Ava szenvedélyes története pedig pontosan ilyen felejthetetlen hatással volt rám. Ezt már az első résznél éreztem, a második még inkább levett a lábamról, az utolsó aztán mindent vitt. Tele volt izgalommal, rejtéllyel, humorral, romantikával, érzékiséggel. Ava végleg kilépett a kissé butuska, naiv lány szerepéből, Jesse pedig még őrültebb, kiszámíthatatlanabb, neurotikusabb mint valaha. Párszor összetörted ám a szívemet, Te zöld szemű, problémás, irányításmániás explayboy! De most már minden tettedet megértem! ♥

Jodi Ellen Malpas, szívből köszönöm Neked azt sok emlékezetes és gyönyörű pillanatot, melyekkel ez a sorozat megajándékozott!

kocybaba P>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Messze ez a rész nyert nálam minden tekintetben. Végig lekötötte a figyelmemet, sokkal jobb ritmus jellemezte, mint az előző kötetet, magyarázattal szolgált, és egyúttal olyan dolgokat tartogatott még, amelyekre nem is számítottam. Szerettem azt az utat, melyet bejártak, még ha sokszor rögös is volt, és bár Ava és Jesse szerelme tagadhatatlanul őrült, mégis megkérdőjelezhetetlen és örök. Sajnáltam volna nagyon, ha kihagyom a történetüket, de legfőképpen azt, ha nem ismerem meg Jesse Wardot. És ha lesz még lehetőségem a későbbiekben olvasni az írónőtől, biztosan nem szalasztom el.

Smurfettereads P>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Hu nem is tudom mit mondjak róla még mindig a hatása alatt vagyok. Egyszerűen imádtam az egészet. Nagyon jó befejezés csak kár, hogy vége lett olvastam volna még tovább is. :)
Köszönöm barátnőmnek, hogy ezt a sorozatot együtt olvastuk végig.
Nagyon jó volt @BinderViki23-el a közös olvasásunk. :) Remélem legközelebb is lesz ilyen közös olvasásunk. :)
Imádtam Jesse és Ava kapcsolatát, hogy mindvégig kitartottak egymás mellett és mindig vissza találtak egymáshoz. :) Jó volt olvasni az írónő egyszerűen fantasztikusan megírta az egészet és örülök, hogy elolvashattam én is. :)

christine>!
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

Tökéletes lezárás, tökéletes karakterek, tökéletes Jesse Ward.


Népszerű idézetek

Csoszi>!

– Miattad ver a szívem, bébi, de miattad is fog megállni – csóválja a fejét, és ráemel a pultra. – Azt mondtad, nem tudsz élni nélkülem, igaz?
– Igen.
Vádlón összehúzott szemmel mered rám.
– Akkor ne akarj megölni.

76. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
_Enii_>!

Nem kell akarnod valamit ahhoz, hogy szükséged legyen rá.

_Enii_>!

Az irántad való szerelmem soha nem ég ki. Mindennap erősebbnek érzem, mert minden egyes veled töltött nap emléke táplálja. Kincset érő emlékek, amelyeket soha nem akarok elfelejteni. Gyönyörű emlékek árasztják el a képzeletemet, s ami előtte történt velem, csak elvesztegetett idő.

Szilvi00 P>!

– Bármilyen veszteséget túlélek, csak a tiédet nem. Sohasem. Ne nézz így, kérlek. Ne nézz úgy, mint aki azt hiszi, itt a vége. Nekünk soha nem lehet végünk. Semmi nem fog minket megtörni, Ava. Érted, amit mondok?

Kapcsolódó szócikkek: Jesse Ward
Treszka>!

Újra előrehajol, és a hasamhoz közelíti a száját.
– Látod, mogyoró? Anyukád megtanulja, kié a hatalom.
– Csak semmi mogyoró! – Kapom fel a fejem haragos tekintetet szórva rá. Visszavigyorog. – Találj ki egy másik nevet. Nem fogod a gyerekünket olyasmiről elnevezni, aminek a megszállottja vagy, és nap mint nap zabálod.
– A te megszállottad vagyok. És téged is mindennap megzabállak. Mégsem nevezhetem a gyermekünket egy dacos kis csábítónak.
– Nem, az valóban nem volna helyes. De nevezhetnéd, mondjuk, babának. – Most már én vigyorgok.
Hirtelen felpattanva, lovagló ülésbe ereszkedik a csípőmön, csuklómat lefogja, azonban még mindig nem ereszkedik rá testsúlyával a hasamra.
– Hagyd, hogy a babánkat mogyorónak hívjam.
– Soha.
– Pumpáljak beléd még egy kis értelmet?
– Igen, kérlek. – Talán túlságosan is reménykedve válaszolok, egyre szélesebb mosollyal.
– A terhesség szörnnyé változtat. Induljunk! A feleségem és mogyoró már biztos éhes.
– A feleséged és a baba tényleg nagyon éhesek.

270-271. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
Gretii>!

– Min vigyorogsz? – érdeklődöm.
– Rajtad.
– Rajtam micsodán?
– Mindenen. A szépségeden, a személyiségeden meg azon, hogy mindig az őrületbe akarsz kergetni. – Odanyúl, és megigazítja a gyémántomat. – És azon, hogy az enyém vagy.
A szemem sarkából látom, ahogy anyám olvadozik, látva, hogyan nyilvánítja ki az én problémás pasim ilyen nyíltan az imádatát.
– O, Joseph! – búgja. – Emlékszel még, milyen volt ilyen szerelmesnek lenni?
– Nem – nevet apám.

Ingryd >!

– Lehiggadtál?
– Az attól függ, hogy amit mondtam, eljutott-e az agyadig.

231. oldal

Szilvi00 P>!

– Megőrjítjük egymást. Ez nem normális.
– Az életem nélküled, az nem lenne normális.

ZCsilla P>!

– Hmmm – sóhajtok, és lehunyom a szemem, kiélvezek minden egyes pillanatot a szerelmemmel – kiélvezem az illatát, az érintését, a szívverését, a testét a testemen.

552. oldal


A sorozat következő kötete

Jodi Ellen Malpas: Ez vagyok Drew története

Ez a férfi sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
L. J. Shen: Vadító
E. L. James: Szabadság
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Emma Chase: A királynő férjet keres
Ella Maise: Akarlak, Adam Connor
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk