Ez ​a férfi (Ez a férfi 1.) 490 csillagozás

Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

Ava O’Shea, a fiatal belsőépítész az első találkozójára igyekszik a Manor tulajdonosával, Mr. Jesse Warddal. Nem számít másra, csak egy túlsúlyos, nyakkendős, tehetős vidéki úrra, és a megérkezésekor semmi nem is utal egyébre. Hogyan tévedhetett ekkorát? A férfi lehengerlően jóképű, elbűvölő és magabiztos. És öntelt, hedonista playboy is, aki nem ismer határokat. Ava kétségbeesetten küzd Ward vonzereje ellen, de nem bír azzal az elsöprő hatással, amelyet a férfi gyakorol rá. Minden ösztöne azt súgja, hogy meneküljön, és menekül is, de Jesse Ward nem szívesen engedi el. Akarja a lányt, és a fejébe veszi, hogy megszerzi. Ava tudja, hogy veszélyben a szíve, de hogyan menekülhetne, ha a férfi nem ereszti?

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
698 oldal · ISBN: 9789633830147
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
698 oldal · ISBN: 9789632548470 · Fordította: Kürthy Miklós

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Jesse Ward · Ava O'Shea · Kate Matthews


Kedvencelte 108

Most olvassa 30

Várólistára tette 155

Kívánságlistára tette 129

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Infierno
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

Egy nagyon kedves csoporttársam ajánlotta ezt a könyvet, mondván, neki ez a kedvence, olvassam el én is. Lelkes izgalommal ugrottam neki, hátha én is új kedvencet avathatok. Ez sajnos nem így lett, sőt kifejezetten utáltam, el is mondom, miért.

Az eleje tök izgalmasan indult, vártam, hogy mi sül ki belőle. Azután megtörtént az eset, és a továbbiakban már a semmiről szólt. Magával a történettel nem lett volna semmi bajom, de a szereplők elrontották az egészet.

Rengeteg könyvet olvastam már életemben, de ennyire idegesítő, életképtelen, ostoba és bosszantó szereplőkkel még nem találkoztam.

Kezdjük Jesse-vel. Mi ez a név?? A történet szempontjából ez egyáltalán nem fontos, ezért át is térek a jellemzésére. Elnézést a kifejezésért, de ku***ra idegesített a parancsolgatásával. Ha engem így kezelne valaki, soha életemben szóba sem állnék vele. Azt még halkan megjegyzem, hogy később az ilyen férfiakból lesznek azok, akik rendszeresen verik a feleségüket, folyamatos megfigyelés alatt tartják őket, és konkrétan pokollá teszik az életüket. De ez Ava-nak ( megint mi ez a név?) fel sem tűnik, mert a férfi annyira tökéletes és gazdag, hogy természetes, hogy bármit elvisel a kedvéért. A csillagokat is leátkoztam az égről a folytonos „Vigyázz a szádra!” mondatok miatt. Miért kellett minden egyes oldalon megemlíteni?? És valaki legyen szíves elárulni , milyen az a frissvíz-illat?

Ava volt számomra minden idők legidegesítőbb női főszereplője. Annyi esze nem volt, mint egy döglött csirkének. Gyűlöltem, amiért engedte magát irányítani és megalázni. Részéről is folyamatosan le kellett írni minden egyes oldalon, hogy „Még azt sem tudom, hogy hány éves Jesse.” Elsőre is megértettük.

Pozitívnak mondható, hogy Jesse minden egyes alkalommal, amikor Ava rákérdezzett, egy évszámmal többet mondott a korához pluszba. Komolyan mondom, hogy ez tetszett benne a legjobban.

A vége számomra teljesen kiszámítható volt, az elejétől fogva utalt rá az írónő. Ennek ellenére azért nagy mértékben feldobta az egész történetet, sok mindent utólag értettem meg. De ez a pörgős befejezés sem volt elegendő, hogy megváltozzon az egész könyvről a véleményem. Ez az utolsó mondat pedig még a legutálkozóbb olvasó figyelmét sem kerülheti el. Akármennyire is izgat, hogy az írónő hogy kívánja folytatni a történetet, én már nem szenvedek végig két további részt.

@adeline, remélem, most nem haragszol rám :)

13 hozzászólás
>!
Nikolett0907 P
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

"– Ava, kérlek, ne beszélj csúnyán! – figyelmeztet.
(…)
Összehúzom a szemöldököm.
– Nekem bezzeg el kell viselnem a te szóvirágaidat.
– Én csak akkor beszélek csúnyán, hölgyem, amikor elvesztem a fejem maga miatt. "

Őszintén szólva „virágzik a piac” az erotikus és BDSM témájú könyvektől, és alapvetően semmi bajom nincs evvel a témakörrel, sőt mi több igen csak érdeklődők iránta, de nem így.
Ez valami borzalom volt és még szépen fejeztem ki magam.
Nagyon megerőltettem magam, hogy hajlandó voltam végig olvasni. És ez a kedvező csillagozás is a szegény kivágott fának és a gyönyörű borítónak szól.

21 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

Ez a férfi … ❤❤❤
Ez a férfi elrabolta a szívem!

A könyv maga a TÖKÉLETES olvasmány megtestesítője!
Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy az 5 csillag jelen esetben nyomába sem ér annak, mint amennyit szívem szerint adnék.

Ez egy kifogástalan, lehengerlő és igényes történet. Imádtam minden sorát. 666 oldal, és mindegyik oldala, sora kiváló. Nagyon lekötötte a figyelmemet, mindig csak többet és többet akartam belőle. Első könyvem Joditól és elég régóta a polcom volt már. Én spoiler meg nem olvastam eddig, nem is tudom, hogy mi a francra vártam?! Kedvenc lett, nem is akármilyen kedvenc!

Jesse, Jesse! ❤❤❤
Imádom mindened! Imádom a vad, férfias, magabiztos, szégyentelen oldalad és a rendkívül figyelmes és gondoskodó énedet is. Pont annyi van benned minden jóból és „rosszból”, amennyit én szeretek egy férfiban. A mély, rekedtes hangod elkábít teljesen. Egyetlen egy dolgot kérnék Tőled! A parfümödet cseréld le fűszeres illatúra, szerintem az jobban illik hozzád. Most mennem kell, hisz minden vágyam, hogy ott folytassam, ahol abbahagytam: A FÉRFI ALATT!
„Puszi” ;)

45 hozzászólás
>!
ZitussKa
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

3..2..1 :) Zero baby
Áh, nőiesen megvallom meg sem kezdte a visszaszámlálást de máris sikeresen elrabolta a szívemet ez az akaratos, idegtèpő de olyan nagyon aranyos Jesse :) Már majdnem elfelejtettem milyen szórakoztató ez a huzavona.
Azt hiszem kellőkèppen összebarátkoztunk, így jöhet is a második rèsz, ami mellesleg a kedvencem :)

3 hozzászólás
>!
Bitten
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

Kedvenc!
Nagyon szeretem, ahogy JEM ír, benne van minden és pont annyi, hogy az élvezhető legyen! Jól megalapozott szereplő személyiségek, fejlődésük, szárnybontogatásaik.
A barátikör "kerek"….

Hogy mit szeretek JEM ffiaiban? egyediségét kreativitást es azt a masszivitast amelyet hűen képviselnek. Lehet dobálózni sok mindennel de egy jó író keze nyoma fellelhető minden fiában es lányában. Izgalmas érzéki erőteljes események. Szereplőket hol utaljuk hol megraznank hol imádjuk. Ez kell nekunk es nem vmi szemnek tetszetős alakodra kényes felső amit felteszel a polcra es elfelejtkezel mindaddig meg takaritanod nem kell rola a pókhálót……

6 hozzászólás
>!
Törpillaa P
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

Hu mit is mondjak teljesen megbabonázott a könyv imádtam Jesse-t. :) Tetszett a stílusa és a a könyv mondania valója. Lenyűgöző volt és teljesen beleszerettem odavagyok érte már alig várom a folytatását. ❤❤ Örülök,hogy a barátnőmmel olvashattam ezt a részt nagyon jó volt megbeszélni vele egyes részeket. Köszi @BinderViki23 a közös olvasást már várom, hogy folytassuk a következő résszel. ❤❤ Ava-t is megkedveltem egy kicsit de jobban szerettem nála Jesse-t. :)

1 hozzászólás
>!
csillagka P
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

Kezdjük a külsőségekkel: Az elmúlt évek egyik leginkább figyelemreméltóbb borítója, imádom a kálát. (kedvenc virágom) és ahogyan itt fekete alapon megjelenik az egyetlen fehér virág, az beindítja a fantáziámat. Sokszor szemeztem vele a legolvasottabb könyv listában, vágytam rá mint egy zacskó belga csokira, amit majd nyaralás alatt elszopogatok, szépen lassan kiélvezve minden profánul pikáns részletét. Érdekelnek a domináns férfiakat, meggyőződésem néha, nem olyan rossz átengedni az irányítás, ha ezért kényeztetést kapunk cserébe, éppen tegnap néztük meg párommal a keresztapát ahol elhangzik az a mondat: csak a nők lehetnek felhőtlenül boldogok, mert őket nem terheli a férfiak gondja. (vagy valami ilyesmi) Tehát nálam a BDSM inkább az irányításról és a rajongásról szól, az elmék és testek határtalan szenvedélyéről. (a fájdalmas részeket inkább átlapozom) Malpassal az a probléma hogy másolja a másolatot, mégse sikerül megértenie, sem a férfi, sem a női oldalt. Egyszerűen felmondja a leckét, amit innen-onnan összeszedett, de nem érzi, azt gondolom nem is akarja érteni, miről is szólhatnak az ilyen feltartóztathatatlan kapcsolatok. Értsük meg, ha egy nő nemet mond az minden esetben NEM!! Jesse a könyv felében nem volt más, csak egy piszkos fantáziájú zaklató, aki ellen még a lapokon keresztül is rendőri védelmet kértem volna. Erőszakosság, felszínes klisék, kötelező körök, semmi eredetiség. spoiler Nagyon sajnálom a rá pazarolt időt, egyszerűen nem volt egy olyan oldala amibe ne tudtam volna háromszor belekötni, pedig tényleg kíváncsi voltam, nem taszítanak az ilyen jellegű könyvek. Nem kell ez a férfi, semmi esetre se! (na ezt nem folytatom, nincs az a pénz)
2: Újra, másodszor se lett jobb, de folytatom a sorozatot, és kíváncsi voltam ez tényleg annyira rossz, mint amire emlékszem. Sajnos, határozottan igen :(

6 hozzászólás
>!
Krisztina_Németh_2
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

Istenem, egy hétig szenvedtem vele!!!
Ennyire idegesitö szereplökkel még nem is találkoztam egy könyvben sem. Kezdjük Jasse-vel, arrogáns, akaratos barom.
Ava, fuu bakkre, ettöl a csajtol a hajamat téptem. Sosem értettem a könyvekben ezt a nyálas dolgot, hogy meglátnak egy jo pasit és nem kapnak levegöt meg nem bir megszolalni-megmozdulni. Láttam már jo pasit, de nem némultam meg! Söt le se nyomorodtam, és fulladás veszélye sem állt fenn. Aztán a csaj azért nyavajog mert a pasi nem hagyja békén, aztán az a baja, hogy a pasi nem keresi. Végig gyerekesen viselkedett mind a kettö.Ennyire döntésképtelen felnöttek csak a fogyatékkal élö, Hoszpisz házakban élnek. Ráadásul a 3-4 fejezettöl, minden egyes fejezetben van egy részletes szexjelenet , ami már nagyon unalmas volt. Komolyan, elkezdtem olvasni, és csak arra eszméltem, hogy már megint elaludtam. 660oldal a történet, amit kb 200-ba is belesürithettek volna. Semmi másrol nem szolt, csak arrol,hogy a pasi parancsolgat, a csaj direkt az ellenkezöjét csinálja, jön a veszekedés és szex dögivel. Ennyi. Elég ritka manapság ez a könyv és nagyon bánom, hogy egy rakás pénzt kiadtam érte. De legalább a folytatásokat nem vettem meg, és nem is fogom.

>!
Sippancs P
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

„Vannak magabiztos emberek, vannak arrogánsak, és van Jesse Ward.”

Előre is elnézést kérek, amiért ez nem lesz egy szép, összetett értékelés, de annyi minden kavarog a fejemben, és annyira akarom már a második részt a kezembe, hogy jelenleg csak ennyire vagyok képes.

Ezt a történetet egyértelműen Mr. Jesse Ward vitte a hátán. Annyira különleges, „intenzív” és élettel teli volt az ő karaktere, amivel ritkán találkozik az ember lánya erotikus könyvekben. Ő ugyanis az a férfi, aki minden, rosszfiúra vágyó nő álma, a nagybetűs Alfahím. Egyrészről arrogáns, bunkó és a végletekig birtokló típus, aki hibát hibára halmoz, és fogalma sincs, hogy milyen szerelmesnek lenni, és egy kapcsolatot felépíteni. Másrészről egy édes kisfiú, aki a mogyoróvajat az üvegből az ujjával eszi, aki próbálja a múltat lezárni és a démonokat elengedni, és aki – ha kell – tud bocsánatot is kérni. Harmadrészről pedig… hát igen, nincs ezen mit szépíteni, egy kőkemény szexisten. ;) Úgyhogy mindezen tulajdonságok tükrében csak annyit tudok mondani: Mr. Ward, kérem, fogadjon örökbe! (És súgja meg de azonnal, hogy HÁNY ÉVES?!)

Aztán ott volt Ava karaktere. Ahogy olvastam az előttem értékelőket, sokan nem kedvelték, és egy buta, idegesítő libának tartották. Hát, nekem különösebb bajom nem volt vele. Nyilván voltak olyan húzásai, amik kevésbé tetszettek, de az alkoholfogyasztásától eltekintve (ennyi bor után hogy a fenébe nem lett alkoholista?!) szimpatikusnak találtam a karakterét, és úgy érzem, hogy jó kis párost alkotnak ők Jesse-vel.

A mellékszereplők közül két dolgot emelnék csak ki: Sarah-t gyűlölöm, minden porcikájával együtt, Sam, Drew és John viszont nagyon-nagyon ígéretesnek tűnik, úgyhogy a jövőben szeretnék még hallani róluk! ;)

Ami pedig a cselekményt illeti, tipikus erotikus-romantikus könyv, sok-sok bonyodalommal, titokkal és izgalommal. Egy picit ugyan érződik rajta, hogy egy sorozat első része – vagyis volt néhány kilengés és felesleges ismétlés –, de az erotikus jelenetek – a borzasztó fordítás ellenére is – annyira igényesek és egyediek, hogy néhány oldal után már arra sem emlékeztem, hogy mi volt az az apróság, ami olvasás közben kevésbé tetszett.

Mindezek után jár egy olyan gyönyörűséges 4,5 csillag, mint Jesse khmm… hasa. :)
És most megyek tovább olvasni…

(@Tóth_Orsolya_3, @Suzy25, @Kovács_Éva_3, @Ms_thebetty és Becca! Ezúton is köszönöm a cseszegetést és az ajánlást, ígérem, legközelebb hamarabb megfogadom! :))

99 hozzászólás
>!
ncsn87
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi

„Mi szükségem volt rá, hogy fogjam magam, és beleszeressek minden idők legésszerűtlenebb, legnehezebben kezelhető akarnokába?"

Teljesen ki vagyok bukva… Padlót fogtam! :O Hogy lehetséges ez… Mi ez a befejezés??? :O :'( Jesse, megszakadt a szívem… Ez egy rohadt nagy függővég! :S Valahogy számítottam is erre, meg nem is. El lett terelve a figyelmem, mint Avanak.
Próbálok értelmet is verni magamba, na! :D
Picit szerintem túl lett írva. Pedig tényleg lekötött, de valahogy a kevesebb kicsit több lett volna. Teljesen rázombultam! Elkezdett engem is manipulálni az a disznó, Mr. Ward. :D
Kezdeném azzal, hogy először Jesse az én eszemet is elvette. <3 Nagyon nem egyszerű eset, de mégis szeretni való szexisten. *.* Aztán, ahogy a vége fele haladtunk, kezdtem Avat is megérteni, néha már én is elküldtem volna a f*szba, ezt a követelőző, irányításmániást. Huh, bocsi Jesse, ez is az igazsághoz tartozik! De imádlak, tudod jól. ;D
Ava meg az elején nagyon idegesített. Azt a benyomást keltette, mint aki nem tudja, milyen egy kapcsolat. Csak elkönyvelt magában dolgokat, következtetéseket vont le anélkül, hogy beszélt volna Jesse-vel. Idegesített! Nyisd már ki a szádat! :S Aztán pont fordítva, mint Jesse-nél, a vége fele kezdtem megérteni őt is. Nincs egyszerű dolga, az hétszentség! Anyukám, kösd fel a felkötnivalót! :D Viszont Ava mértéktelen piálása minden nap rohadtul kiborított. :S Nem értem az ilyen embereket…
Szóval kell, kell és kell a következő rész!!!! Úgy izgulok! ^^ Kár, hogy már nehéz beszerezni a részeket…

Csajok, @Ms_thebetty , @beathag , @Kovács_Éva_3, @Bak_Beatrix , köszi, hogy rugdostatok, hogy elolvassam! Istenem, hogy bírhattam eddig Mr. Jesse Ward nélkül! :D

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
kis_macko

Vannak magabiztos emberek, vannak arrogánsak, és van Jesse Ward.

54. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jesse Ward
>!
kis_macko

Amikor már félálomban vagyok, megszólal a Stone Roses This is the One című száma. Homlokomat ráncolva fölveszem a telefont az éjjeliszekrényről. Már itt az ideje, hogy jó telefonmodorra tanítsam ezt a férfit
– Mi az? – sziszegem bele a telefonba.
– Mit gondol, kivel beszél, hölgyem?
– Egy konok seggfejjel.

381. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
2 hozzászólás
>!
Treszka

– Ava, kérlek, ne beszélj csúnyán! – figyelmeztet.
(…)
Összehúzom a szemöldököm.
– Nekem bezzeg el kell viselnem a te szóvirágaidat.
– Én csak akkor beszélek csúnyán, hölgyem, amikor elvesztem a fejem maga miatt.

173. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward
>!
Ninácska P

Igen, kedvelem. Nem akarom kedvelni, de kedvelem.

249. oldal

>!
Gretii

– Gyerünk, hölgyem! Kezdjük el úgy a napot, ahogy beszeretnénk fejezni!
Kézen fog, és elindul velem lefelé a lépcsőn.
– Nem fogok még este is futni – bököm ki. Tényleg kattant ez a férfi.
Felnevet.
– Nem így értettem.
– Hát hogy értetted?
Megvillantja sötét, disznó mosolyát.
– Úgy értettem, hogy lihegve és izzadtan.

3 hozzászólás
>!
ZCsilla P

Egyedül maradtam a férfival, aki beszédképtelenné, mozdulatlanná és majdnem teljesen használhatatlanná varázsolt.

17. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jesse Ward
3 hozzászólás
>!
krisztin1

Most már ideje, hogy a modern férfiak megértsék: mi, nők, szeretnénk, hogy egyenlőként kezeljenek minket, de csak akkor, amikor az nekünk jólesik. A modern nők függetlenségre való igényéből nem következik az, hogy fizetni akarunk a vacsora feléért, vagy hogy nem akarjuk, hogy a férfiak előreengedjenek minket az ajtóban. Továbbra is van rá igényünk, hogy odafigyeljenek ránk, de mi akarjuk megszabni, hogyan.

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea
>!
Treszka

Az az igényem, hogy halljam, ahogy sikoltozol. Nem hiszem, hogy Patrick tudna segíteni ebben. Most ez a gondolat köti le a fantáziám. Micsoda ötlet… szükség lesz arra, hogy lekötözzelek? Puszi: J.

Kávéval köhögöm tele az íróasztalt. A szemtelen disznaja! Hogy lehet valaki ennyire pimasz és arcátlan? Azt hiszi, hogy könnyűvérű vagyok, vagy mi a franc?

53. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ava O'Shea · Jesse Ward

A sorozat következő kötete

Ez a férfi sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Alexa Riley: Mindent bele
Tiffany Reisz: A szent
M. J. Arlidge: Ecc, pecc
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Beth Flynn: Kilenc perc
Catherine Bybee: Feleség szerdára
Penelope Douglas: Nélküled
Courtney Cole: Ha elhagysz