Egy ​éjszaka megtagadva (Egy éjszaka 2.) 209 csillagozás

Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

EMÉSZTŐ ​SZENVEDÉLY, EROTIKA, IZGALOM

Az Egy éjszaka ígéretében fellobbant szenvedély tovább lobog Livy és a titokzatos Miller Hart között, és ha nem vigyáznak, tönkreteszi őket az elsöprőérzés és a megdöbbentő felfedezések sokasága.

Miller elképesztően gazdag,bűnösen jóképű, és a gyönyör olyan csúcsaira repíti Livyt, amit korábban el sem tudott képzelni. A lány számára nincs visszaút. Elszántan próbál fényt csempészni a férfi sötét világába. Az új életnek azonban meg kell fizetni azárát…

Miller tisztában van vele, hogy a hatalma áldozatokkal jár, de nem akarja, hogy Livy legyen az egyik. Semmit sem szeretne jobban, mint a lányt, de először minden áron meg kell védenie… a bűntől, az ellenségeitől, a saját dühkitöréseitől…

Míg egyre jobban elmerülnek a kielégíthetetlen viszony mélységeiben, annál több megszállott és veszélyes ember figyel fel rájuk, és annál többen próbálják őket elszakítani egymástól. Livy olyasmiket tud meg a szerelméről, amik a… (tovább)

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
526 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155617119 · Fordította: Alföldi Zsófia
>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
550 oldal · ISBN: 9786155617454 · Fordította: Alföldi Zsófia

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Miller Hart · Olivia 'Livy' Taylor · William Anderson


Kedvencelte 31

Most olvassa 10

Várólistára tette 56

Kívánságlistára tette 71

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

wurzel_gabriella>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Miller Hart. Te gyönyörű, ámde bonyolult férfi példány. Imádlak! :)
A szívem még mindig őrülten dobog, a könyv befejezése után.
Csupa pozitív gondolatokkal van tele a fejem. Nem csöpögött a nyáltól, pont elég erotika volt benne.
Izgalomból viszont annál több. Nem tudod letenni a könyvet. Egyszerűen nem engedi. Minden elolvasott fejezet után hajt a vágy, hogy kiderüljön, mi lesz a következő megmozdulás, a következő izgalom forrása.
És ha belegondolok, hogy a 3. rész csak jövőre jön…. Jesszusom. :)

4 hozzászólás
ZitussKa>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Körülbelül a negyedénél járhattam amikor rányomtam a kedvenc gombra.
Bizsergett a bőröm az izgalmak hatására és nagyon vártam, hogy mi lesz a következő fordulat.
Mérhetetlenül örülök annak, hogy együtt küzdenek. Sokat fejlődtek az első rész óta külön-külön is, de a kapcsolatuk is. Már nem létezik Miller és Livy egyedül, csak együtt :)
Ó, de szerettem, hogy végre beleláthattam a lelkébe is Millernek.
Édesek voltak, ez a dal pedig egy az egyben Miller. :( Minden mondata és szava ráillik. Imádom! A befejező rész pedig.. nagy elvárásokkal indulok neki de erősen kétlem, hogy képesek lennének csalódást okozni két ilyen szuper rész után :)
https://www.youtube.com/watch…

Smurfettereads P>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Imádom. ❤❤ Ez sokkal élvezhetőbb volt, mint az első rész. Szenvedélyes, romantikus, erotikus, izgalmas. Sokkal jobban tetszett a történet kidolgozása és a szereplők is tűrhetőbbek lettek. De Olivia még néha így is az agyamra ment a nyafogásával és hisztijével. Kevésbé tűnt naivnak, de nekem néha még így is túl sok volt elfogadni.
Miller Hart ezzel szemben sokkal, de sokkal jobban tetszett. Imádom a pasit. ❤ ❤ Egyszerűen lenyűgöző és egy álompasi még így is, hogy tele van hibákkal és problémáival. Nagyon szexi pasi.❤❤
Tetszett, hogy William felbukkanásával hirtelen elkezdett bonyolódni és ettől még izgalmasabb lett. Remélem harmadik része is ilyen jó lesz. Alig várom már, hogy kezemben lehessen és olvashassam. Nagyon kíváncsivá tett az írónő ezzel a bonyolult csavarral és izgatja a fantáziám, hogy mi fog ezután jönni még. :)❤

Naiva P>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Egy fokkal jobban tetszett, mint az előző rész. Ez főleg annak volt köszönhető, hogy több minden kiderül a főszereplő múltjából, de még mindig vannak kérdések. Azért nem árt tudni, hogy ilyen viharos kapcsolatok csak könyvekben, filmekben léteznek és érnek véget happy end-del. A való életben az ilyen és ehhez hasonló kapcsolatokból sok esetben olyan dokumentumfilm készül, ami végül az Investigation Discovery-n lesz látható, mert nem lett boldog a befejezés. Csak tragikus.
William továbbra is a legérdekesebb szereplő. Szeretném tudni, hogy ki ő. Vagyis mégse, mert van egy sejtésem, de az milyen beteg lenne már!
A vége nem okozott különösebb meglepetést, de mindenképpen arra késztet, hogy olvassam el a záró kötetet.

5 hozzászólás
gabiica P>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Ez sem lesz az én sorozatom, ezt már elkönyveltem magamban. Livy ebben a részben határozottan idegesített a saját határozatlanságával.
Oké, bevallom, izgalmas volt, itt a végére igazán a tetőfokára hágtak az események, de ez nálam sajnos nem ellensúlyozta azt, ahogyan ide eljutottunk. Mindenesetre ezután nagyon bízom abban, hogy a zárókötet elnyeri a tetszésemet, hiszen a befejezés alapján jónak ígérkezik a folytatás. Meglátjuk.
Alapvetően a történettel tényleg nincs bajom. Valahogy a szereplők lehúzzák nekem, úgy hiszem, ezért nem tudom szeretni. Egyedül a nagyi az, akit igazán megkedveltem. Hóbortos, de szeretnivaló, határozott és kemény egyszerre. Imádnám, hogy egyszer én is ilyen nagyi lennék.
Viszont mindenki más zavaró számomra. Gregory, Livy, Miller. Nem tudom, mit várjak, de remélem, jobb lesz.

kocybaba P>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Bárcsak több csillagot tudnék adni, de nem fog menni, egyrészt a fordításból eredően, másrészt mert néha az idegeim virtus táncot jártak tőle. De azért nem szaladnék ennyire előre és inkább a pozitívumokkal kezdenék, mint például hogy örültem William felbukkanásának, és annak hogy itt végre nagyobb szerepet kapott, de egy kínzással felért, hogy spoiler. Miller-en sem akadtam fent, hiszen tagadhatatlanul egy vérbeli Malpas karakter, aki kiismerhetetlen és kezelhetetlen, súlyos múltjából fakadóan. Na de Livy, az az édes ’kislány’. Nem elég hogy szinte nem lehetett követni a hirtelen hangulatváltozásait (nevet aztán 2 másodperc múlva sír) és hogy állandóan a ’vagányságát’ kereste, de attól, hogy lehetetlenül beleszeretett egy sérült férfiba, még nem kellene ennyire széthullania. spoiler Történetileg viszont rendben volt, mindig tartogatott valamit és az erotikus részek is megfelelő mértékkel voltak jelen. A befejezésnél pedig az írónő ledobta a jó kis függővéghez tartozó bombát, és részben ezért is, és mert az gyanúm, hogy a befejező kötet még pár meglepetést tartogatni fog, biztos, hogy folytatni fogom a sorozatot.

11 hozzászólás
Ella19>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Szerettem, sokkal izgalmasabb volt, mint az első rész. Romantikus, szenvedélyes, izgalmas. Pont megfelelő erotika volt benne, nem volt csöpögős. Most pont ez kellett nekem. A karakterek itt már sokat fejlődtek, egyedül és külön-külön is. Itt már nem volt olyan, hogy csak Miller vagy csak Livy, itt csak olyan volt, hogy együtt. Tetszett, hogy együtt akarták megoldani a problémákat. Livy néha még így a fejlődése ellenére is kicsit idegesítő volt, de Miller a hibái ellenére is egy álompasi. Most már kezdem megérteni Miller viselkedését, és megszakad érte a szívem. Tetszett, hogy ebben a részben több volt a bonyodalom. Ehhez hozzásegített William megjelenése. Ajánlom, már várom, hogy mi fog történni a harmadik részben.

agi89>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Úúú de izgalmas. *-*
Nem is tudok mást/mit mondani.
Csak hogy Miller Hart ♥ ♥ ♥!

Olvasom is tovább.

6 hozzászólás
ncsn87>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Na, ez a beszéd! Sokkal jobb volt, mint az első rész. Bár én az Ez a férfi trilógiával is így voltam, Jesse csak a másodikra vett le teljesen a lábamról. :D Jodi továbbra is érti a dolgát, mindig elcsábít. :D ♥
Továbbra is imádom a borítót, csodaszép.
Bár picit lassan indult a sztori, de határozottan volt előrelépés mind Miller, mint Olivia részéről. Sokkal jobban megértem már Millert. Megszakad érte a szívem… Amiken keresztülment… Nem csoda, hogy ilyen. De Oliviáért mindenre képes és ezért imádom, bármennyire mániákus is a drága. :D ♥ Na meg nem utolsó sorban szexi és érti a dolgát. *.* :D
Ez a nyakánál vezeti dolog kevesebbet szerepelt szerencsére. De ez a folyamatos édes kislányomozás… Nem szexi, olyan, mintha pedofil lenne. :DDD Valahogy másképp kellett volna fordítani szerintem. De ez legyen a legnagyobb bajom a fordítással, ami egyébként teljesen rendben volt szerencsére. :D A végén meg iszonyatosan izgultam. Aztán jött a legutolsó bekezdés… Nem hiszem el!!! Ide nekem a harmadik részt, de azonnal!

3 hozzászólás
Hópárduc P>!
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva

Ez a része jobban tetszett, mint az első.
Több volt a civódás a szereplők között, a humoros részek feldobták. Szeretem a szócsatáikat.
Ami nem tetszett, az a folyamatos „édes kislányom”-ozás….
Ami igen: „Elnézést, hogy más a véleményem.” :)
Nem volt ez a rész nyálas, több volt az izgalom. Lassan kibontakozik a történet.


Népszerű idézetek

wurzel_gabriella>!

Elegem van azokból az emberekből, akik azt hiszik, tudják, mi jó nekem.

wurzel_gabriella>!

-Ha szeretsz valakit, a múltjával együtt elfogadod olyannak, amilyen.

wurzel_gabriella>!

-Tisztelet! – rikácsolja a nagyi, és ezzel félbeszakítja a pillanatunkat. – Add azt ide! – Lerántja rólam a törülközőt.
-Nagyi!
Vészjóslón felnevet és a szennyes kupacba teszi a törülközőt.
-Ebből majd tanulsz!
-A francba! – Megragadom a kezem ügyébe kerülő első dolgot, hogy eltakarjam magam… ami történetesen Miller keze.
-Ó! – A nagyi előrehajol, és fékevesztett kacagásba kezd, miközben én a mellemre teszem Miller kezét.
-Nos, üdv ismét – súgja Miller rekedtes hangon a fülembe, és kicsit megszorítja a mellemet.
-Miller!
-Te tetted oda! – kuncog.

wurzel_gabriella>!

-Az élet túl rövid, hogy csak úgy csellengj a válaszokra várva, amelyeket csak akkor találsz meg, ha felemeled a seggedet, és megkeresed őket.

wurzel_gabriella>!

-A nagymamád a legbőszebb házőrző kutyát is megszégyenítené.
[…]
-Egyetértek.

Evika82 P>!

– Olyan nekem, mint a vér az ereimben. – Világosan és halkan beszél. –
Olyan, mint a tüdőmben a levegő. – Kis szünetet tart, és biztos vagyok benne,
hogy hallom, William döbbent lélegzetvételét. – Ő a ragyogó, reményt keltő fény
a gyötrelmes sötétségben.

Kapcsolódó szócikkek: Miller Hart

A sorozat következő kötete

Egy éjszaka sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Jill Mansell: Te az enyém, én a tied?
Sylvia Day: Melléd láncolva
Joanna Trollope: Sógornők
Joss Stirling: Summer
Karina Halle: Bármi áron
Carole Matthews: A Csokiimádók diétája
Kristen Proby: Tarts velem!
Joanna Trollope: Értelem és érzelem
Claudia Gray: Hourglass – Homokóra